Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Czy jest gdzieś możliwość pobrania samych napisów do całej serii (wszystkich 200 odcinków) + filmów w dobrej jakości ? W ostateczności mogą być hardsuby ze stronki Shinning Moon w wersji HD. Niestety pliki na stronie już są nie dostępne. Wiem, że już raz dopytywałem o pliki, ale niestety dysk z serią padł. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Antarctic (Wczoraj 21:53:58)
Witam. Czy jest gdzieś możliwość pobrania samych napisów do całej serii (wszystkich 200 odcinków) + filmów w dobrej jakości ? W ostateczności mogą być hardsuby ze stronki Shinning Moon w wersji HD. Niestety pliki na stronie już są nie dostępne. Pozdrawiam.
Jedyna możliwość to tylko chomikuj.
Ja mam te pliki. Powinny pasować, podaj emaila czy coś, i chętnie się podzielę.
Ostatnio edytowany przez Diablo (Dzisiaj 13:05:40)
To w sumie mnie też możesz wysłać.
Diablo napisał:Ja mam te pliki. Powinny pasować, podaj emaila czy coś, i chętnie się podzielę.
To w sumie mnie też możesz wysłać.
Pokaż spoilermawu88@gmail.com
Poszło. Tylko muszę lekko doprecyzować, że nie mam subów do epizodów Sailor Moon Super S - Special i Sailor Moon Super S - Pierwsza miłość Ami-chan. Te dwie OAV ma w formie hardsubów, z których nie jestem w stanie wyciągnąć plików z napisami, toteż zainteresowanym mogę podrzucić linki do pobrania epizodów.
W takim razie i ja poproszę 
Diablo napisał:Ja mam te pliki. Powinny pasować, podaj emaila czy coś, i chętnie się podzielę.
Pokaż spoilerbydgoszczanin1986@gmail.com
I poszło 
Antarctic napisał:Diablo napisał:Ja mam te pliki. Powinny pasować, podaj emaila czy coś, i chętnie się podzielę.
Pokaż spoilerbydgoszczanin1986@gmail.comI poszło
Dzięki wielkie, przyda się. 
Strony 1