Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie o całkiem niedawno powstałą serię Lamune. Mianowicie, jak wam się podobała? Jakie są wasze wrażenia po jej obejrzeniu? Czy wyróżnia się czymś spośród zwykłych komedii romantycznych? Stosunkowo wysoka ocena na AniDB, niedługa seria ... Jakie wasze zdanie? Warto?
calkiem fajniutkie anime :]:P choc niewyrurznia sie niczym nadzwyczajnym. naprawde polecam.
eh tylko szkoda ze subow do wszystkich episodkow niema czekam na reszte XD
Ostatnio edytowany przez necner (2006-04-09 19:13:53)
Powiem tak:
Jeśli masz dosyć mieszanek rużnych odczuć i chcesz poczuć niezmieszaną z niczym innym słodkość.
To polecam, jako kompletny odstresowacz. I myśle że nie jest to słodkość mdła, choć o wysokim stężeniu.
Też polecam.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-04-09 19:11:04)
eeeee:P dla mnie takie średnie. Troche jak To Heart za mało romansu, a za dużo obyczaju[shithappens].
Może być troche przynudnawe. Co prawda jestem dopiero na 7 epku.
Mam pytanie do tych co oglądali czy główna bohaterka nie jest czasem trochę upośledzona??[kombinuje]
Słodycz o wysokim stężeniu.
Przypomina mi troche te nowe anime Kage Kara Mamoru!. Chociaż oglądałem jego piewszy odcinek, to podobieństwo w nim duże, pomimo braku ninja chłopaka.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=3414
Jak ktoś chce obejrzeć bardzo dobre (ale proste fabularnie) anime powstałe na podstawie Visual Novel to zdecydowanie polecam Lamune. Jest to romans, którego szczególną cechą są wyjątkowo fajne postacie, więc skutecznie uprzyjemniają oglądanie ( to nie jest standard w takich seriach).
Główny bohater należy do inteligentnych postaci, więc na pewno nie będzie denerwować. Natomiast Nanami to jedna z najsympatyczniejszych dziewczyn jakie widziałem w anime.
8/10
Multi konta?