Nie jesteś zalogowany.
nie no ale tytuł wanderera pierwsza klasa[roftl]
hmm powiedziałbym ze raczej kazdy film jest z głównym bohaterem serii w roli głównej w naruto więc nie ma sie co cieszyć z tego powodu:D
Z tego co pamietam to pierwsze fillery byly to odcinki 101-106 a potem to od odcinka 136 az do teraz.
No jak dla mnie to zaczeĹo siÄ od 97 czy 98(chyba mi nie powiecie Ĺźe akcja z dĹugiem Tsunade to byĹ normalny odcinek? Ten z twarzÄ Kakash'iego teĹź:P) do 106 i potem od 136. SwojÄ drogÄ to bÄdzie te 25 zapychaczy czy siÄ wczeĹniej skoĹczÄ ?
chyba cie troszcze pogierlo bo wedlug ciebie zapychacze zaczely sie od 136 i mialy by byc do ( 25 wedlug ciebie ) 161 a juz jest grubo ponad 175 i nadal sa zapychacze
ciekawe najpierw kiedy sie skoncza a teraz kiedy zaczely jak na mnie to zapychacze przewijaly sie przez cala serie od samiuteniuskiego poczatku:D:P
Sądzącz po tytule 183 odcinka na AniDB, to będzie chyba nadal spoiler
spoiler czy filler?:P
na aniDB pisze ze 05.08.2006 ma wyjść Naruto Movie 3
jeszcze nie ma Naruto Movie 2
A jkuż piszą o Naruto Movie 3
naruto 2 wyszlo prawdopodobnie w 2005 (06.08.2005) tak pisza na AniDB
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=3030
ale nigdzie niema na necie do sciagniecia ??
Ostatnio edytowany przez sirwilk (2006-04-12 19:47:09)
Skoro nie ma jeszcze nigdzie Naruto Movie 2 to po co robią trujkę
po co sciagac skoro nikt nie ma całego?
nikt nie ma całego Naruto wiecz sie nie da pobrać
nikt nie ma całego Naruto wiecz sie nie da pobrać
Nyo tjo jeżcze potrzkaj... stary dbaj o styl pisowni. Gdzie cię uczono ortografi?
Od niedawna "funkcjonuję" w bitorrentowskiej sieci i jeszcze nigdzie nie znalazłem żadnego linka do drugiej kinówki (oprócz tego, który podał kazik1990 ale to coś podejrzane mi się wydaje ).
Co gorsza nie znalazłem też wydania DVD... jeśli wierzyć Wikipedii to premiera ma nastąpić 28.04.2006. Pożyjemy zobaczymy.