Nie jesteś zalogowany.
A mógłby, mógłby
Co do konwentów to racja że jak sie nie ma z kim to sie raczej nie pojedzie ;/ Jeśli chodzi o hobby to nie ma sie co wstydzić niektórzy poprostu nie rozumieją ale to ich sprawa ^^
Hmmm było by ciekawie jak by wypalił taki zjazd ;] ale jak coś to wakacje jakieś namioty jezioro XD lol? XD
A może po prostu zrobimy Taipanowi wjazd na chatę?
A tak poważnie... to taki zjazd można by podpiąć pod jakiś konwent...
Imperare sibi maximum est imperium
O ja to bym poparł taką formę
W sumie to zjazd animesub.info to świetna rzecz Nie byłem nigdy na żadnym konwiencie (raczej lenistwo i "brak wsparcia") i coś takiego mogłoby się przydać. Każdy mógłby poznać fansubbera (Ankę, Suchego, Yanga, Freemana, PT i wiele wiele innych, przeprzaszam za nie wypisanie ich tu, ale nie sposób ich tu wszystkich wypisać) i podjąć odpowiednią rozmowę jeżeli napisy nie spełniają własnych oczekiwań (?).
Taaa....za tydzień Kany ma wolną chatę.....kto chce adres to pytac się mnie
Spotkamy się wszyscy o ile wszyscy przyjedziemy - a w to wątpię, do tego dochodzi organizacja :] Yang się chwalił że ma doświadczenie, trzeba go zaprzęgnąć do roboty :D. BTW najbardziej problematyczne będzie ustalenie miejsca i czasu, no ww. organizacja, jeśli nie mamy przyjechać tylko po to aby się nawzajem pooglądać
Miejsce...chata Kanego...czas...hmm..za tydzień To jest na poważnie
Nie będzie mnie w domu, a chatę zamknę, zarygluję, deskami zabiję
Gdyby nie to że Kane ma zjad akurat 9 kwietnia to bym zaproponował Geneticon^4. No ale wyszło jak wyszło i pewnie nie wszyscy by mogli na niego pojechać.
BTW Ja na nim na pewno będę więc kto chce to niech przyjeżdza to mnie tam będzie mógł spotkać.
Pomysł ze zjazdem nie jeste głupi.
I można by go podpiąć pod jakis konwent ( w tedy na nim można by stworzyć panel o tematyce: "Jak robić porządne napisy do anime?"
Oprócz Geneticon^4, który konwent jest następny w kolejce??
Ja bym proponował w Listopadzie BAKA Y2K5.
Chyba że będą jakieś inne, wcześniej.
21-22 maj 2005 Kielce Self-destrucon
1-3 Lipca 200 Nowy Sącz Otajkon
lipiec 2005 Nekonomicon
6-7 sierpnia 2005 Kraków DOJIcon 5
13-15 sierpnia 2005 Bydgoszcz reANIMation 4
11-13 listopada 2005 Wrocław B.A.K.A. Y2K5
Coś się pewnie wybierze. Ale na G^4 bym mógł zagwarantować sale na ten cel
Na G^4 też napewno będe a co do innych konwentów to nie wiem narazie nic nie planuje ale jestem otwarty na propozycje ^^
a wybiera sie ktos na dojicon do krakowa w wakacje?
Yop ^^ jest szansa że pojade wszystko zależy od tego kto będzie Bo ja głównie jade na konwent po to by spotkać sie ze znajomymi ^^
spotykamy sie jutro na NEGICOONIE ???
spotykamy sie jutro na NEGICOONIE ???
Lol, ale trupa odkopaleś . Hmm mnie napewno nie będzie (gdzie ten konwent, tak wogolę? ). A tak do tematu, to maly zlocik ansi by się przydał.
A tak do tematu, to maly zlocik ansi by się przydał.
Pewno, że by się przydał:) Tylko znając życie połowie nie będzie termin pasował a drugiej połowie coś nagle wypadnie i przyjedzie kilka osób w tym organizator:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
A po co? Konwenty są od tego. Tak samo można się spotkać i tak samo nie wszystkim pasuje.
to ja może powtórzę pytanie... i bardziej je sprecyzuje... KTO Z ANSI BÄDZIE JUTRO NA NEGICOONIE w WARSZAWIE ?