Nie jesteś zalogowany.
Moze byscie byli tak mili i napisali wspolnymi silami scenariusz jakiegos filmu grozy (W STYLU JAPONSKICH HORROROW):P:D:-D Moze sie cos wam uda
Ostatnio edytowany przez mateusz20001 (2006-04-10 23:05:11)
razi mnie w oczy twoja ortografia a chyba od tego nalezy zaczac. n/c
łojojoj jeden bledzik z pospiechu i juz sie swiat wali
Ostatnio edytowany przez mateusz20001 (2006-04-10 23:06:44)
shinma, może jest dyslektykiem, albo szybko pisze. Kiedyś pisałem scenariusz do gry grozy o kolesiu z maską i nożem. Nawet fajnie to wyszło ;]
a nakreciles go ????
Ostatnio edytowany przez mateusz20001 (2006-04-10 23:09:31)
z dwoma kamerami i kiepskimi aktorami nakręciłem Blair Witch Project (polska wersja) ale kiepsko wyszło ;p
Ahh te czasy, gdy to wyjechalismy (my - wszystkie 1 klasy wtedy) do uniescia... Nakrecilismy na kolesia kamerze dobre 40 minutek horroru, ktory dzial sie w naszym pokoju i na korytarzu (Wszystko zaplanowane z 30 osob gralo na luzie). Scenariusz pisalismy na gg podczas konferencji w 4 osoby i zajelo tak tak 10-15 nocy? dobre 30-40 stron A4 (Noc przed wyjazdem kilka h spedzilem na poprawianiu stylistycznemu etc...)
Sadze, ze cos takiego moze wypalic, ale meteuszku20001 jezeli chcesz zeby to wypalilo musisz sie troche bardziej poswiecic sprawie, troche czasu i jakies ogolne zarysy zbudowac (fabula, ile osob, jak, ogolne jak najwiecej informacji) i dopiero mozna zaczynac, zeby mialo "rence" i "nągi" ;d
Ja bym sie na pisał.[yahoo]
Tylko w jaki sposób to miało by powstać??
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-04-11 09:13:18)
Nie mam doświadczenia w kręceniu horrorów. Kręce tylko skate video[madrala]
Co nam po samym scenariuszu? Jakby ktoś go kupił to co innego