Nie jesteś zalogowany.
Niewiem jak dla was ale dla mnie to najgosza reklama jaka widzialem na TV to reklama Polskich Skladow Budowlanych (PSB). Ja pier**** malo sie nie zalamalem :/[shithappens][cenzura][rip][kupa][deprecha]
Majonez kętrzyński. Osobiście uwielbiam go, ale reklama jest straszna.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie pamiętam czego to reklama była, ale jak baba przy stoliku aż orgazmu dostała (sądząc po głosie), bo facet przyniósł jej TÄ kawę...
Ja nie oglądam TV za często, ale najbardziej wk**** mnie reklamy na których pokazane sę całe rodziny, uśmiechnięte, wniebowzięte bo kupują jakiś tam produkt[cholera]. Najgorsza była reklama 10(?) urodzin TESCO[kupa]. Normalnie się pociąć!
PS. ~mateusz20001 specjalnie napisałeś "lekramy"?
Mnie osobiście najbardziej dobija reklama płynu do naczyn Pur[bzdura]
mi sie przypomina reklama Silana z przed paru lat z taka dziewczyna mowiaca "SILAN JEST EKSTRA".
Cieżko, którąś wybrać bo wiele jest debilnych i wrecz żałosnych[deprecha]
Zauwazylem, iz ostatnio poziom reklam z humorystycznych, nieco inteligentnych, na topie - czyli takich trafiajacych w spoleczenstwo, spada na coraz to glupsze, niby smieszne itp...
Powinni zmienic sposob myslenia i innaczej dzialac, zeby to nie tylko sie o 'lekramach' mowilo, ale mowilo POZYTYWNIE. Bo reklamy spelniaja swe zadania, pamietamy je, wiemy co i jak i to jak o nich myslimy mniejsza bajka bo dla nich wazne jest to, zebys to zapamietal i utrwalil i rozpowszechnial (tak jak tutaj)
Wiec sami jestesmy teoretycznie propaganda w tym momencie tutaj
Tak wiec oni robia to co chcieli, my niewyksztalcone spoleczenstwo odbieramy to innaczej lub zle i sadzimy ze reklamy sa 'do pupy' (nie bedziemy sie rozpisywac na temat pojec wzglednych etc... nie ma sensu )
Osobiscie sam uwazam, ze powinni zmienic tok myslenia i innaczej podejsc do sprawy.
Trzymajac sie topicu, nie ogladam praktycznie TV, ale ostatnie reklamy jakie pamietam to...
-Sami swoi (dla mnie tragiczna i nic nie pamietam oprocz tego ekhm.. w zielonych wlosach)
-Biedronka (dajcie spokoj...)
-Koncentrat pomidorowy "JakiśTam" (Nie wpadła mi w gust)
no i to wszystko ;p A z pozytywnych reklam:
-3Bit (fajne pomysly)
-No i tylko tyle pamietam
mi z reklam pasuje Plus GSM z Mumio a tych co nie lubię? praktycznie każda zagraniczna która ma polski dubbing a o reszcie polskich nie mówiąc
Ludzie , cieszcie się że nie oglądacie niemieckiej tv (zwłaszcza rtl2) tam reklamy są tak deb[cenzura]e że aż tv wyłanczam[cholera]. Jak ktoś zna troche niemiecki to niech włonczy sobie rtl2 w godzinach popołudniowych (pomiędzy seriami anime ) i na dodatek jakie badziewie chcą dzieciom wcisnąć .
ja nie nawidze reklam typu kopytko, albo tych co na lodówke sobie naklej to jest tak żałośne że aż głupir nic w tym śmiesznego nie ma a ludzie się śmieją narazie nie powstały takie reklamy które mnie się podobają chyba że te z programu najzabawniejsze czy jakos tak[madrala]
ogolnie wszstkie reklamy sa zalosne ale ja postawie na reklame delmy gdzie kobieta gada z maslem a zapytana przez corke z kim rozmawia mowi ze z nikim i szybko zmienia temat.Wg. mnie to sa objawy schizofrenii ...
Ja dostaje mdłośći przy reklamach Telekomunizacji Polskiej, a szczególnie tych dotyczących Neozdrady.
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
no ja tez juz nie ogladam tv od jakis paru lat ale co pamietam najbardziej mnie rozwalaly reklamy o inteligentnym proszku Kto to moze takie bzdury pisac. Przeciez to sie w glowie nie miesci . Tym co nasz rozni od innych zwierzat to jest inteligencja. To jak ktos mowi ze proszek jest inteligentny to tak samo jak by mnie porownywal do proszku normalnie krew mi sie w zylach gotuje. Nastepny taki tekst to "milion osob juz ten produkt kupilo" to ty tez go musisz kupic. Do tego jest fajne haselko "jedzcie gowna milion much sie nie moze mylic":)
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-04-11 09:19:55)
Hmm :> A ja sobie zrobię reklamę tutaj
Sprzedam Final Fantasy VIII (na PSX, oryginał ofkorz ) za 50zł!
Może ktoś z Was kupi (nie mam na pada do PS2 )
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-04-11 10:05:31)
Przede wszystkim: Manuel *to może ja pani posmaruję ten chleb?*. Tak żałosnych reklam nigdy nie widziałam
A tak poza tym to reklamy Tesco. Jak je widze to padam
coo manuel jest faajny