Nie jesteś zalogowany.
Mam Macross Plus cztero odcinkowe z angielskimi hardsubami oprócz 2 odcinka (brak w ogóle napisów, a dźwięk jest japoński). Nie moge nigdzie znaleźć! Pomocy! Przydadzą się nawet angielskie!
- Przeczytaj FAQ
- Napisy do MP u nas były, ale, że był to przekład licencjonowany, zostały usunięte
Imperare sibi maximum est imperium
Kto to zlicencjonował??? To bym sobie kupił w jakości DVD.
Dobrze, fajnie, pocieszyliście mnie! Ghost in the shell też można kupić a napisy są na stronie. Niech ktoś podeśle jak ma (michumad@wp.pl). Będe bardzo wdzięczny.[placze]
Byly napisy angielskie zripowane z oryginalnego DVD, jakby to byl fanowski przeklad to by nie zniknely.
Kto to zlicencjonowaĹ??? To bym sobie kupiĹ w jakoĹci DVD.
MoĹźe Ĺşle siÄ wyraziĹem, o ile pamiÄtam, te napisy byĹy przepisane z tĹumaczenia dla Canal+
A co do GITS'a, to mamy tu tĹumaczenie fanĂłw, nie tĹumaczy (ktĂłrzy pracowali na zlecenie, wziÄli za to kasÄ i nie wyraĹźali zgody na umieszczenie tu swoich napisĂłw )
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-04-11 19:45:23)
Imperare sibi maximum est imperium
jak lipa to lipa
ale w sumie masz racje
No dobra wyszedłem na kafara strasznego z tymi licencjami. Ale i tak nadal prosze o pomoc! Niech ktoś sie zlituje i podeśle kafarowi napisiki, nikomu nie powiem. Anonim choćby jakiś - plis! Głupio tak oglądać - nie znam japońskiego! Jaby dvd można było gdzies kupic to pewnie bym se chlapnął jakby nie kosztowało 50zł. Help!