Nie jesteś zalogowany.
co to sa koncerty z Anime , moze ktos mi powiedziec? bo nie wiem
I proszę nie zadawać mi głupich pytań w temacie i tym samym go nie zaśmiecać, bo od razu będę prosił o ich usunięcie!!! Od tego masz maila i gg, no chyba, że pytanie dotyczy wymiany lub kupna Anime, wtedy to co innego.
co za typ......człowieku wyluzuj........leki się skończyły?
Ja też bym się z chęcią dowiedział co to są koncerty anime ;P
I ja też?!:-D
Mnie też to zastanawia, już w jednym wątku chyba też była o nich mowa, a ja nadal nie wiem cio to. :]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
ja też nie. słuchaj napisz do mnie w sprawie kupna anime znajdzie się u mnie kilka tytułów z twojej listy:D gg: 5994534
Chyba się nie dowiemy co to są te koncerty anime
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
pare lat w tym "siedzie" i tez nie slyszalem o koncertach anime
jak moze być koncert anime wogóle no chyba że zrobili jakiś special z Love Hiny i Naru przez półtorej godziny śpiewa
Ja tak samo nie wiem co to sa koncerty anime? Słyszałem o teatrze anime gdzie ludzie przebierali się za postacie z anime i przedstawiali historie w bleachu wyglada to po prostu prześmiesznie.
Hehhe ciekawe co to koncerty anime. Jedyne co isęmi z tym kojarzy to kocert na ktorym wspaniała orkiestra daje nam posłuchać utwory z różnych serii. Hehe ale głupota z tym koncertem anime.
tak pan Mizuki wytłumaczył mi na czym polegają te koncerty anime. jest to mniej więcej na tej zasadzie co napisalem w poprzednim poście tutaj ale jestem bystry co[szpan]
Wyjaśnienie co to są te koncerty z Anime, dla wszystkich którzy nie rozumieją. Widział ktoś kiedyś koncert Love Hina, w której dziewczyny np. Horie Yui czy Asakawa Yuu, które podkładają głosy głównym bohaterką np. Naru czy Motoko, śpiewają piosenki z Anime na scenie? O coś takiego właśnie mi chodzi i są to chyba koncerty z Anime, no chyba, że jest na to inne określenie?
I ostrzegam przed zadawaniem innych bezsensownych pytań, zresztą wszytskie nie porządane wpisy i tak zostaną usunięte.
Jemu chodzi raczej o koncerty zespołów grających osty do wymienionych anime, przynajmniej tak mi się wydaje:P
constans73 nie wieże że to mówię ty przy nim jesteś normalny,ja myślałem że pod nazwą koncerty z Anime kryje się cos w innym stylu.
Kolega Keiamatsu_Mizuki wspominał coś o 'koncertach anime' w pewnym wątku, w związku z czym wywiązała się pewna polemika, którą tutaj przeniosłem
(a przeniosłem, bo nieźle się uśmiałem i szkoda mi było to kasować )
Zgrzyt
Imperare sibi maximum est imperium
Koncert anime [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
I ostrzegam przed zadawaniem innych bezsensownych pytań, zresztą wszytskie nie porządane wpisy i tak zostaną usunięte.
Mamy kolejnego moda?[roftl]
Koncert anime [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
. Dobrze powiedziane, a raczej wyśmiane:D.
Kolega Keiamatsu_Mizuki wspominał coś o 'koncertach anime' w pewnym wątku, w związku z czym wywiązała się pewna polemika, którą tutaj przeniosłem
(a przeniosłem, bo nieźle się uśmiałem i szkoda mi było to kasować )
Zgrzyt
nie wiem czy powiedziales to z ironią , ale jak tak to może oswiecisz kazdego co to są Koncerty z Anime ?:>
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-04-11 20:34:35)