Nie jesteś zalogowany.
~Tion, ja to bym proponowal bardziej szczegolowa lekture tego co juz zostalo napisane
Wyjaśnienie co to są te koncerty z Anime, dla wszystkich którzy nie rozumieją. Widział ktoś kiedyś koncert Love Hina, w której dziewczyny np. Horie Yui czy Asakawa Yuu, które podkładają głosy głównym bohaterką np. Naru czy Motoko, śpiewają piosenki z Anime na scenie? O coś takiego właśnie mi chodzi i są to chyba koncerty z Anime, no chyba, że jest na to inne określenie?
I ostrzegam przed zadawaniem innych bezsensownych pytań, zresztą wszytskie nie porządane wpisy i tak zostaną usunięte.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wiem! Wiem o co chodzi! Szukałem w sieci i znalazłem. Koncert anime. Wystarczy, że zapuścisz sobie muzę i możesz oglądać ile chcesz
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
och jego wiadmości do mnie na PM były i tak zabawniejsze.
O widzę, że nie tylko ja dostałem mesedże na priva
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
~Tion, ja to bym proponowal bardziej szczegolowa lekture tego co juz zostalo napisane
Keiamatsu_Mizuki napisał:Wyjaśnienie co to są te koncerty z Anime, dla wszystkich którzy nie rozumieją. Widział ktoś kiedyś koncert Love Hina, w której dziewczyny np. Horie Yui czy Asakawa Yuu, które podkładają głosy głównym bohaterką np. Naru czy Motoko, śpiewają piosenki z Anime na scenie? O coś takiego właśnie mi chodzi i są to chyba koncerty z Anime, no chyba, że jest na to inne określenie?
I ostrzegam przed zadawaniem innych bezsensownych pytań, zresztą wszytskie nie porządane wpisy i tak zostaną usunięte.
Wąski wiem wiem , ale wolalbym uslyszec od kogos bardziej kompetentnego ; ) --;;'
O widzę, że nie tylko ja dostałem mesedże na priva
Chyba wszyscy dostali
LOL x 2
Wanderer napisał:O widzę, że nie tylko ja dostałem mesedże na priva
Chyba wszyscy dostali
[roftl][roftl][roftl] Pilnujcie się, panowie moderatorzy, bo nie wiecie, kiedy wasz dzień nadejdzie.[szalony];)
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-04-11 20:46:26)
wcale nie wszyscy ja nie dostalem Ale chyba nie ma sie co dziwic skoro nic w temacie nie zdazylem napisac
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Hihi ja też dostałem
i tak oto koleś został przez nas lekko wyśmiany, ciekawe kiedy wróci?[szpan]
i tak oto koleś został przez nas lekko wyśmiany, ciekawe kiedy wróci?[szpan]
nie mów hop dopuki nie przeskoczysz okarze się , że to ten koleś sie z nas śmieje , bo możliwe , że takie coś jest ^^
ale wolalbym uslyszec od kogos bardziej kompetentnego ; ) --;;'
lol, ale potraktuję to jako komplement
Wiesz, termin 'koncert anime' powstał dziś na tym forum i nie istnieje jeszcze insza jego definicja
ew. ta Wanderer'a
Pilnujcie się, panowie moderatorzy, bo nie wiecie, kiedy wasz dzień nadejdzie.[szalony];)
Dawaj go
BTW, Tion, kiedy ostatni raz zaglądałeś do słownika ?
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-04-11 21:12:39)
Imperare sibi maximum est imperium
BTW, Tion, kiedy ostatni raz zaglądałeś do słownika ?
do czego zmierzasz ?=)
Jak to mogło mnie ominąć.
Jednak użytkownik Keiamatsu_Mizuki trzyma formę. Oby tak dalej.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"