Nie jesteś zalogowany.
1. C64
2. Rambo - drugiej nazwy nie pamiętam
3. Amiga 500, 600, 1200
4. Pegazus (ta ciężka wersja zaokrąglona z złotą 4)IQ - coś ...
5. PC - ze 4 mi się przewineły
6. Gemboy old
7. Psx
8. Dreamcast niewiem jak zapomniałem miałem przez 6 miechów
9. Ps2 - 2 raz kupowałem
i musze przyznać najlepiej wspominam pegazusa
- wszyscy mieli (później)(kupiłem jak tylko się pokazał w sklepie)
- miałem niezłą kolekcje dyskietek (nowości, i to były te ciężkie dyskietki jak złota 4)
- dużo gier (cen był jeszcze jako takie)
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-04-12 12:52:34)
Ja mialem wiekszość tego co wyzej tylko, ze w pjedynczych ilosciach (komp dopiero 2) ale mam gierke , która nie ma nazwy, podlacza sie nia do Tv i ma 2 jakby pade tylko ze nie ma na nich przyciskow, mozna tylko krecic pokretlem a mozliwe gry to pingpong, old skoolowy, 2 prostokaciki jako paletki:) i dalej dziala, a najlepiej wspominam pegazusa i Atari, oraz pierwszego Sonika, godziny gry w Wormsy, Grand Turisimo i Quacka 2...to byly czasy!!!A na pegazusika, gry z Kuniem, tanki Mario i Duble Dragon
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-04-12 12:33:37)
Zaczynałem od sprzętu kolegi, najpierw
Atari na kasety (River Raid Rulez![yahoo]) później
PC 386 SX, jakoś tak w 94/95 stary kupił mi
PC 486 DX-2 A później to już modernizacje... na Celerona 366, Durona 800 i obecnie Athlona 1.8+
Moją pierwszą grą (na 486) był Scorched Earth i Alcatraz
Imperare sibi maximum est imperium
2 PC
2 Pegasus
1 PSX
1 Game Boy Advance
pegasus
gb
gba
ps2
psx
5 pc
telefon
kieszonkowy tetris (ze nikt o tym nie wspomnial!)
tamaguczi, czy jak to sie pisze
----------------
na telefony jest dostepna Conta (java)
Ostatnio edytowany przez luczek (2006-04-12 14:08:30)
5 Pegasusów (Ale prztrwał tylko jeden przywieziony z niemiec tak zwany biały pegazus ze zaokragloną złotą czwórką do naszych czasów za którego mój ojciec dał 150 marek)
Mam tylko samego pegazusa pady się rozwaliły Conta 6 rządzi , soccer 94 ze złotej czwórki to też potęga który przeszłem 40 razy oczywiście brazylią za każdym razem.
1 Game Boy
1 PC
1 PSX
A tak z ciekawości ma ktoś gry ze złotej czwórki na PC ja mam ponad 1000 ale nei ma tam złotej czwórki a trzeb mi właśnie tego soccera 94 bo mam ochotę przpomnieć sobie strae czasy odezwijcie się na gg :1041230 lub na mail :ronaldo23@o2.pl
A ja miałem:
- super nintendo ( zaczepista konsolka )
- game boy pocket
- game boy advance sp
A teraz czekam na playstation 3
1 atari
2 pegazus
3 PC
4 PSX
5 PS2
6 X-Box (krotki okres i sprzedalem)
Najbardziej chwale sobie Psx-y, teraz bedzie kolej na 3 :] a X-Box to nie dla mnie, slabe giery, a X 360 wcale nie zapowiada sie lepiej.
W kolejności:
- Pegazus
- PSX
- Dreamcast
- PS2
- PC
- GameBoy Advance
Przelotnie miałem epizody na C64, Amidze, Game Boy Mono, i ostatnio XBox, ijeszcze sprzęt Segi ale nazwy nie pamiętam:)
Najlepsze akcje były z PSX i Tekkenem3 ponad 14godzin gry nonstop:)
-SNES
-PSX
-PS2
-KOMP
Emulatory też się liczą? <GBA,GBC,GB,NES,JAGUAR,N64>
Hmm, a ja mlody jeszcze jestem wiec takiego starzu nie mam jak wy jeszcze
Ale pamietam, ze moj brat cos tam mial co sie do TV podlacza..
Pegazusa milo wspominam Jak to do kolesia biegalem i gralismy w takie cos, ze szedlo sie ludzikami (rownolegle do dolnej krawedzi monitora, wzdluz) 1-3 i napierniczales sie z tymi co byli, bossy tez byly etc. No i oczywiscie tanki! Jak to swoje mapy robilismy lub gralismy na standardowych
PlayStation koles tez mial (ja mialem wtedy najstarszy PC, prawdopodobnie z Pentium MMX 233MHz) i gieralismy tez w cos
Potem mialem PC z duronem 850MHz i GeForce 2 64MB
Obecnie Athlon 1463 MHz (Athlon 1700+ XP) Radeon 8500
EDIT:
Wie ktos moze, jak nazywaja sie giery te Tanki pod pegazusa i takie tam, ktore sa pod kompa? Albo jakas strone z megapakiem (cos kiedys sciagalem ze stron z starymi grami ale tyle ich bylo, ze ciezko teraz powiedziec czy tam byly te gry czy nie etc.)
Juz samemu szukam, ale tez prosilbym o pomoc jak nie sprawi problemow THX
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-12 15:19:03)
Widzę, że niektórzy mieli tego w swoim życiu.
Ja miałem tylko taką czarną grę, chyba to właśnie te "Rambo" było i obecnego PC. Nie jestem zbyt bogaty, więc jedyne, co wymieniłem w nim przez 5 lat był dysk twardy. Tak naprawdę to jest on mój gdzieś tak 1,5 roku, bo wcześniej jakoś przeważnie brat korzystał.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie masz się co martwić praktycznie żaden młodszy fan anime(nie pracujący) nie ma za bardzo kasy na różne wydatki (anime,alkohol,itp.) Ale to tylko tak na marginesie
Nie masz się co martwić praktycznie żaden młodszy fan anime(nie pracujący) nie ma za bardzo kasy na różne wydatki (anime,alkohol,itp.) Ale to tylko tak na marginesie
Patrz, a mnie to martwi, dlatego zarabiam jak mogę, jednak pokrywa to tylko moje podstawowe wydatki. Co ciekawe sytuacja materialna mojej rodziny zła nie jest, mam Internet i komputer. Chodzi o to, że wiele wydatków przeznaczają na rzeczy niepotrzebne, ale to nie miejsce na rozmowę o budżecie mojej rodziny.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a ja to mialem tylko:
C64
Amige 600 ( i tego nie zapomnie jak z bratem w prawie każdą niedziele graliśmy w Settlers na 2 i to była chyba jedyna gra gdzie sie grało dwoma myszkami ) z późniejsze Settlersy to juz nie to co 1 i jeszcze były takie fajne gry jak np. Syndcate, Super Frog, Canon Fodder, Dune, Sensible Socer i kupa innych:]
a potem to juz PC do teraz
a na psx chodziłem grać do sąsiada:D
Niewiele w swoim Ĺźyciu tego miaĹem.
Rambo
Pegazus
A teraz i na wieki PC
a na psx chodziĹem graÄ do sÄ siada
Ja rĂłwnieĹź chodziĹem do kumpla kilka piÄter wyĹźej, by pograÄ na PSX'ie, fakt Ĺźe pady nie przypadĹy mi do gustu, ale byĹo zabawnie.
Konsole:
NES
GB
GB Pocket
GBC
Kompy:
PC x4