Nie jesteś zalogowany.
W kolejności:
Atari - chyba na kasety magnetofonowe
C64
Amiga 500 z dodatkowym RAMem
Pegasus x3
PSX - po zepsuciu wymiana na PS-One
Game Boy Color
PC - teraz to dopiero trzeci resztę szlag trafił
A co bym chciał? PSP
W kolejności:
Atari - na kasety mangnetofonowe
NES
Sega
SNES
PSX
PS2
Pegasus x2
PC x2
Pegasus
PS2
Game Boy Color
PC...
U mnie było skromnie:
Tetris od ruskich
c64
PII300
Barthon2600
- c64
- Pegasus
- PC
- PS2
Co bym chciał? PSP - My dream! (albo jakiś EMULATOR na kompa, który pozwoli odpalić gierki [ISO] z tej platformy na PC) - sorki za offtop
W kolejności:
Pegazus
C64
Amiga 500
Playstation
Amiga 600
Gameboy
Dreamcast
NeoGeo Pocket Color
Playstation 2
PC
Gamecube
Dualscreen
Megadrive II (może dziś przyjdzie[szpan])
Ja tego niemialem wiele ale :
pierwsze starcie to bylo z C-64 nakasety do dzisiaj mam i dziala mam tez pare kaset z grami
potem Amiga 600
puzniej Amiga 1200 z Dyskiem twardym 200 MB + cd-rom przerobiona pod zasilacz z PC (tak aby udzwignol dysk, kompa i Cd-rom
i az do teraz PC AthlonXP+ 1600 G-Force 4 256 MB Rmau
PS: moze niemialem takiej jak wy kolekcji ale niezapomne jednego jak zbieralismy sie z kolegami i chodzilismy do salonu gier to byly super czasy
Ostatnio edytowany przez sirwilk (2006-04-12 18:13:07)
ZX Spectrum+
386DX 40MHz
K6 200MHz
Timex 2048
P IV 2,8GHZ
486DX 100MHz (mój ostatni nabytek , pogram sobie w Electro Body )
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
Ja zbyt dużego doświadczenia nie mam:P
TO by było tyle:
-pegazus (złota piątka, kontra i mario roX:D
-PlayStation (crashe bandicoty i spyro the dragony:P)
-PS 2 (San andreas:D)
Ale najlepiej było na PS ONE:P ehhh te wspomnienia:D
NES hehehe... ach te krowiaste piksele. ostatnio naprawiłem sobie ten sprzęt i zawalczyłem z bratem. aż sie łezka w oku kręci... (tak w ogóle NES => Nintendo Entertainment System)
Jak wszyscy miałem ze 3 pegasusy (padały jak muchy, nie mówiąc o joyach[zly]). I podobnie jak wszyscy ubóstwiam Soccer'a, Contre i Tanki. A ta wyrąbana gierka o dwóch ludkach co idą przez różne mapy i nawalają do wietnamców to Gurilla War (czy jakoś tak). Raz graliśmy w to z bratem ok 6 godzin non stop az sie zasilacz spalił:P
Obecnie walcze na celeronie 2.0 i GeF 4 MX440 ale komp (złodziej czasu) służy mi tylko do jednego:D
Ja jak nieraz się dosiadłem w sobotę do pegazusa to od rana do wieczora w różne gry za czasów świetoności miałem około 30 cartigów(dyskietek)
Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2006-04-13 09:13:52)
Ja swoja kariere zaczynalem od ruskich gierek (kucharz, niesmiertelne jajeczka oraz osmiornica), kupowanych jeszcze "na Skrze" (za komuny taki weekendowy odpowiednik dzisiejszego stadionu X lecia w Wawie:])
Potem tak w 1992 roku dostalem swojego pierwszego kompa - C-64 z magnetem
Padl mi w 1995 roku..., do dzis milusio Go wspominam (oraz gierki kupione w firmie Mirage: Najemnik 1 i 2, Robbo oraz Wladca).
Od 1996 roku mialem kilka PieCow , zaczynajac od 486 DX2/80 z 4 mega ramu i 512 kilo grafika Tridenta , 640 mega twardy i flop. (moj pierwszy).
Dzis jestem szczesliwym posiadaczem Athlonka, i Laptopa P100 (kupiony specjalnie do starych dosowych gierek takich jak Hirolsi 2 i moj ukochany Privateer 1).
W miedzyczasie byl jeszcze jakis ruski odpowiednik pegasusa kupiony na stadionie oraz ostatnio PSX - specjalnie dla Tekkena 3 (jak bylem w woju - cos na sluzbach robic trza bylo:]).
Na poczatku był C64 , ale długo nie zabawił
Potem pora na chwalebnego Pegazuska (NES)
pol roku po nim dostalem SNES'a <jupi>
az w koncu w roku 1999 dostałem PSX i narazie na tym skonczyla ise moja przygoda z konsolami na inne jeszcze nie stac ;] a mysle nad ps2 or gamecube, a może zbierac już na Nintendo Revolution?
aa zauwazylem ze duzo osob wymienilo PC przecierz to nie konsola ;-) a tak pozatym Emu roksują
Ostatnio edytowany przez XioN (2006-04-13 11:01:18)
Ja jestem wiernym użytkownikiem PC`ta... Inne systemy emuluję xD
198X - Atari 64XE + Magnetofon
199X - C64 + Magnetofon
199X - Pegazus (rany ile ja kasy wydalem na gry)
1996-1998 - Psx ( Przez miesiac mialem tylko cd demo, pozniej dorwalem
FF7 itd heh ile kasy na gry...)
1996-1998 - Pcty ( Ostani p166mmx 32mb ramu dysk 2.5gb, pozniej 40gb
tylko ze widzial jedynie 32gb )
XXXX-2006 - PC (Ath 2,4 512mb ram , laczna ilosc miejsca na dyskach kolo
1TB)
2006-XXXX - Jakis laptopik i PS3 }:>
Ja swoja kariere zaczynalem od ruskich gierek (kucharz, niesmiertelne jajeczka oraz osmiornica).
Tesz miałem taką konsolkę było to chyba w przedszkolu albo wcześniej:) Ale było zty zabawy:)