#21 2006-04-11 23:54:17

Lain
Użytkownik

Odp: Nalogi - od czego mozemy sie uzaleznic?

Jackie respekt
ale nie uczenie sie to nie nalug tylko oznaka zdrowia smile_big
a odkad zdalam mature madrala(matko to juz 3 lata temu a zamiast madrzec tylko glupieje!! los) to zajzalam moze z 4 razy do jakiejs ksiazki (w sensie szkolnej/uczelnianej) po to wlasciwie tylko zeby stwierdzic ze nic w niej nie ma i ja zaraz zamknac (np. taka ksiazka do fizyki mojego profesora co to na pierwszej stronie zobaczylam wiecej calek niz chcialabym kiedykolwiek w zyciu smile_big - nie wiem jak dalej po pierwsza strona byla jedyna jaka zobaczylam jezor)

uzalezniona od kompa jestem XD ale i tak najbardziej podziwiam dwoch qmpli z uczelni za dwie rzeczy:
1. kolega uno ma manie: jak sciaga cos z neta (dc, emul, torrent cokolwiek...) to potrafi siedziec cala noc i ogladac jaki ma transfer XD nic innego tylko siedzi i gapi sie na transfer!! rip
2. a tak poza tym obaj sa uzaleznieni od sprzetu komputerowego - ciagle tylko przegladaja jaki sporzet wyszedl/wyjdzie i wszystkie testy grafik/prockow itp. itd. Jeden byl tak genialny ze ostatnio kupil sobie karte za jakies 2k... btw jakis miesiac temu jakiegos geforca 7xxx, teraz wyszla kolejna jakos i juz planuje zmienic karte XD n/c
mimo ze to drugie moge zrozumiec o tyle ze chce sie miec dobry sprzet do grania i programowania pdo directa ale bez przesady jezor

#22 2006-04-13 11:20:12

pa3cja
Użytkownik

Lain napisał:

Jackie respekt

1. kolega uno ma manie: jak sciaga cos z neta (dc, emul, torrent cokolwiek...) to potrafi siedziec cala noc i ogladac jaki ma transfer XD nic innego tylko siedzi i gapi sie na transfer!! rip

Dobrze wiedziec ze nie jestem sama wstyd:-D tez tak robie.. hehe

lb333 napisał:

jestem uzależniony od nie uczenia się[wstyd]. Kiedy jestem w domu nie mogę wziąć do ręki książki. Po prostu nie mogę. Uczę się tylko przed lekcjami.

EDIT: No tak, pisząc, że nie mogę wziąć do ręki książki, chodzi mi oczywiście o podręcznik.

To sie chyba LENISTWO nazywa a nie uzaleznienie jezor smile ale tez nie moge nigdy sie zmotywowac by czegos sie pouczyc[madrala]

Moje uzaleznienia to napewno kawa baka moge pic litrami i litraaamiii...[zezik] oczkod no i jeszcze mozna dolaczyc moja siostre cmok[cmok][cmok] chyba bym nie mogla bez niej zyc!! i jak nie widze jej bardzo dlugo to jest cos zemna nie tak![szalony]

#23 2006-04-13 11:23:04

strusic
Użytkownik

smile_big Ja jestem uzależniony od neta, anime i PS2 (właściwie to FFX). I jakoś dobrze mi z tym kombinuje.

strusic.pngmalsig2.png

#24 2006-04-13 11:37:34

koniox
Użytkownik

Lain napisał:

Jackie respekt

Podczas przebywania przy kompie bardzo często patrze na transfer obym tak nie skończył -_-...
Albo jestem uzależniony od liczenia moich anime co chwile segreguje je sprawdzam czy chodzą aktualizuje suby itp. I tak szfendam się szukając RAW tych anime których mam HardSuby.

#25 2006-04-13 12:19:55

RiXeD
Użytkownik

Ja jestem CAŁKOWICIE uzależniony od Clouda i Buster Sworda xD Są na mojej tapecie, w komórce (za dzwonek mam ~Sairin Kata Tsubasa No Tenshi~), na ścianie, a ostatnio zafascynowany Masamune Sephy`ego kupuję katanę xD

#26 2006-04-13 12:28:35

Dabek
Użytkownik

Ja jestem takze uzalezniony od kompa/neta. Moj dzien wyglada tak: Wstaję-Komp-Szkoła-Komp-Śpie ^^ Oczywiscie jak jest ciepło to pomiedzy tymi'czynnosciami' znajduje sie około 4-godzinny pobyt na podwórku ^^
Nie wiem, czy to mozna nazwać nałogiem, ale jest to nie uczenie się^^ Poporstu nie potrafię wziąsc ksiązki do ręki. Nie umiem. Nie uczę się, a lekcji albo nie odrabiam albo ostatecznie zrobie jakies zdanko przed wyjsciem do szkoły^^ Ale jakos dobrze mi to wychodzi, bo jak narazie nigdy nie zeszlem ponizej 'czerwonego paska'(w tym roku juz go nie bedzie:P)[szpan]

#27 2006-04-13 12:37:08

Zgrzyt
Użytkownik

Ja mam dość pospolite nałogi
1)sex, kobiety itd.
2)Kofeina, czyli kawa red bull
3)drogi alkohol, czyli koniak do obiadu i nie tylko ale w małych ilościach
4)Anime
5)Net(bo komp bez neta do kupa)
6)Dyskusje
7)Muzyka i imprezowanie.
A są tez złe zwyczaje, jak śmiech z cudzych nieszczęść[hehe](czarny humor) i wyśmiewanie konio bijów(chyba niektórzy wiedza o co chodzi[szpan])

#28 2006-04-13 12:38:39

pa3cja
Użytkownik

Dabek napisał:

Nie wiem, czy to mozna nazwać nałogiem, ale jest to nie uczenie się^^ Poporstu nie potrafię wziąsc ksiązki do ręki. Nie umiem. Nie uczę się, a lekcji albo nie odrabiam albo ostatecznie zrobie jakies zdanko przed wyjsciem do szkoły^^ Ale jakos dobrze mi to wychodzi, bo jak narazie nigdy nie zeszlem ponizej 'czerwonego paska'(w tym roku juz go nie bedzie:P)[szpan]

To sie lenistwo zwie!! jezor

#29 2006-04-13 13:27:48

peger
Użytkownik

pa3cja napisał:
Dabek napisał:

To sie lenistwo zwie!! jezor

Miałem to samo:)Mistrzowskie opanowanie sztuki ściągania pozwoliło   zdobyć tech i maturę:) Dobrze, że mam ten problem narazie z głowy.
Nałóg: anime, anime i jeszcze anime od biedy spamienie na forum:)

Ostatnio edytowany przez peger (2006-04-13 13:29:04)

#30 2006-04-13 13:36:46

Dabek
Użytkownik

Pa3cja - heh, no po częsci tak, ale czasami nawet chce się do czegos pouczyc ale nie dam rady ^^ Poporstu juz biorę ksiązkę do ręki, nagle ją odkładam i idę ogladać tv XD

#31 2006-04-13 15:20:11

Dżibril
Użytkownik

MI najciężej jest sięgnąc po ksiązke/ usiąść przy biórku , jak już to zrobie , to sie będe uczyć. Ale to wynika z faktu , że jestem wstanie siebie samego przekonać że to czego za chile sie będe uczyć  jest ciekawe.

#32 2006-04-13 15:28:24

karoleq114
Użytkownik

Dabek napisał:

Ale jakos dobrze mi to wychodzi, bo jak narazie nigdy nie zeszlem ponizej 'czerwonego paska'(w tym roku juz go nie bedzie:P)[szpan]

hehe:D, pamietaj, że jak nie będziesz miał czerwonego paska, to dajesz mi 5 zł[szpan]

#33 2006-04-13 15:33:54

Dabek
Użytkownik

Karolek - marzysz ;p Skrzyzowalem wtedy palce ;p E tam w tym roku totalnie se sql olalem ale sie utrzymam przy sredniej 4.costam ;p

#34 2006-04-13 15:37:46

karoleq114
Użytkownik

Patryczek - chciałbyś, masz mi dać 5 zeta jak nie bedzie paska!

P.s. dobra starczy tej kłótni bo gadamy nie na temat:P [offtop]

Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-04-13 15:39:27)

Stopka forum

© Animesub.info 2024