Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich!
Po zainstalowaniu "style xp" (o którym kilkakrotnie mówili użytkownicy) i wgraniu skóry do wina, wystąpił u mnie problem taki że z menu start nie moge nic usunąć żadnyh skrótów i w ogóle niczego, nawet na prawy przycisk myszy nie reaguje, co dziwniejsze dzieje się to tylko w układzie klasycznym menu, w standardowym xp-kowym (bez ikon mój komputer na pulpicie i moje dokumenty) jest wszystko w porządku.
Jeśli ktoś z was wie jak można to naprawić, lub zna biblioteki oraz klucze rejestru które za menu start odpowiadają, to prosiłbym o pomoc w tym aspekcie.
Pozdrawiam Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania.
chodzi ci o ten klasyczny windowsowy czy klasyczny w style xp?
nie nie chodzi mi o to że są dwa typy menu start w win xp we właściwościach menu start są dwa do wyboru Klasyczne menu start i menu start, jak mam klasyczne wtedy problem jest taki jak opisałem jak normalne xpekowe to nie ma problemu jednak ja zawsze korzystam z klasycznego układu.
Ostatnio edytowany przez mlmajonez (2006-04-16 00:38:48)
hmmm no nie wiem pierwszy raz o takim czymś słyszę. może błędnie się zainstalowało część menu start przy instalce windowsa, albo jak instalowałes to style xp to moze coś się stało. spróbuj odistalować to, i nie instalować, ale jak chcesz to mozesz rzecz jasna:)
Mam wina XP Pro, system działa bardzo sprawnie przez ostatnie pół roku nie było żadnych problemów, dlatego też chciałem się zwrócić do was czy znacie chociaż biblioteki które za to menu odpowiadają to już bym sobie poradził nie chce znowu zgrywać z backupa systemu wolałbym tradycyjnie to rozwiązać
ja na twoim miejscu uzywał bym jednak tej skórki xpkowej bo nie wiem jak to naprawić, jak mówiłem pierwszy raz sie z tym spotykam. a pół roku bez formata...ja bym se formata zrobił[los]
Własnie kurcze myślałem nad formatem i wgraniem backupa ale wolałem to rozwiązać dyplomatyczne hehe w bibliotekach pogrzebać albo w rejestrze czemu nei troche zabawy z tym jest ale pare rzeczy kiedyś już tak naprawiłem dzieki wszystkim za odpowiedzi Pozdrawiam
Strony 1