Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chcialbym(o ile zly gracol i spolka sie zgodzi[hehe] ) zalozyc glosowanie, prosilbym o nominacje kazdego z uzytkownikow forum tego jednego jedynego ktroy przejdzie do historii serwisu animesub jako najwiekszy zyciowy nieudacznik[ostrzezenie].
Moim typem jako tego godnego legendy jest sam Boomerek11, dla mnie jest prawdziwym senseiem glupoty
Osoba nowinowana najwiecej razy zostanie umieszczona w galerii chway(tego topica[hehe])
Zapraszam do typowiania i zycze naprawde MILEJ zabawy[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez anex128 (2006-04-17 01:16:30)
Hmm... jest sens? Przecież 90% osób wskażę wiadomą osobę
Lepiej tutaj nominować osoby najbardziej zasłużone i zrobić ranking najfajniejszych pod kilkoma kategoriami użytkowników
Lepiej tutaj nominować osoby najbardziej zasłużone i zrobić ranking najfajniejszych pod kilkoma kategoriami użytkowników
Popieram zdecydowanie lepszy pomysł
hmmm, racja, to byl jednak glupi pomysl, a może zmienimy to na nominacje najfajniejszego moda/adma na animesub, co wy na to
Mowiac najfajniejszego mam na mysli najsmieszniejszego i najbardziej przyjaznego pospolitemu ludowi polsko-japonskienu
To ja, to ja... siÄ zgĹaszam :rotfl:, mĂłj avek wystarczy .
A co do samego sensu takowego tematu - nie widzÄ go xP.
edit: nie ma za duĹźego wyboru ^^'.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-04-17 01:29:54)
hmm, nie za bardzo orientuje sie w ilosci sil wyzszych w tym serwisie[hehe], jecz mysle ze jest ich ok 4-5 wiec to chyba wystarczy w zupelnosci do przeprowadzenia takowego glosowania:P
[EDIT]
lilith, ty to potrafisz podniesc na duchu[ban][szalony]
anyway mamy do wyboru miedzy gracolem, kane oraz Yangiem o ile sie nie myle.
Ostatnio edytowany przez anex128 (2006-04-17 01:38:44)
Tak właściwie to jest ich 3
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Z czego jednego coĹ ostatnio nie widaÄ ^^' (przynajmniej ja nie przyuwaĹźyĹem xP).
Tak właściwie to jest ich 3
A może jeden pod 3 postaciami ale mi się skojarzyło kami-sama
lilith_ napisał:Tak właściwie to jest ich 3
A może jeden pod 3 postaciami
Hmm jak się tak nad tym głębiej zastanowic to kto wie
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
lilith_ napisał:Tak właściwie to jest ich 3
A może jeden pod 3 postaciami ale mi się skojarzyło kami-sama
hmmm, to daje do myslenia, ciekawe co o tym powiedza same modki, jezeli ich reakcje bedzie zaskakujaco inna mozna sie spodziewac perfidnego wykrecania sie od prawdy i ponoszenia winy, modki(lub kami-sama) pamietaj /cie ze wkrecanie uzytkownikow tego forum moze skonczyc sie kara w postaci...........no wlasnie, co my wam /tobie mozemy zrobic?[szalony]
chyba sie wam bardzo nudzi jak zakladacie takie tematy
Tym razem się z tobą zgadzam w 100% taki ranking to fajny pomysł.
głosowanie ?!?:P niewiem oco chodzi ale ja głosuje na siebie [szalony]
Moim zdanie to oba pomysły są równie poronione .
Już wcześniej były próby "nagradzania" użytkowników i spotkały się (z tego co pamiętam) one z niechęcią, więc i tym razem powątpiwem w ich sens.
Zamiast karcić/chwalić, co niektórzy, weźcie się za siebie i popatrzcie z pozycji 3-ciej osoby .
Tak jak ~Beavis uważam, że nie ma sensu robić jakichkolwiek rankingów. Nie mam zielonego pojęcia czemu miało by to służyć.
Miło nam, że jest takie zainteresowanie naszymi osobami. Jednak...nie będzimy tutaj kto jest lepszy a ktogorszy, kto bardziej a kto mniej popularny itd. Wszyscy są sobie równi (no... modzi trochę równiejsi ).
Ps. Dlaczego nikt nie liczył Taipana?
Zamykamy.
Hmm... pomysł nawet fajny.. ale co z tego wszystkiego wyniknie....[brakslow]
Moim zdaniem to roche mały wybór z tego co widac.... tylko 3osoby....[ukryty] Jak by było więcej ludu do wyboru to można by zacząc głosowanie[jezor] Ale jak narazie to się można by z tym wstrzymac co wy na to
Strony 1