Nie jesteś zalogowany.
Witam i od razu polecam, zreaktywowany serwis www.daimos.info
Znajdziecie w nim download z pierwszym odcinkiem ,,Generała Daimosa", oraz mnóstwo informacji (na bieżąco uzupełnianych po padzie). Zapraszam serdecznie.
a czy możemy liczyć na permamentny upload kolejnych odcinków?
Oczywiście - 1 na tydzień w formacie .rmvb , pracujemy na opublikowaniem płyty DVD ze wszystkimi odcinkami ,,Generała Daimosa", którą będzie można wygrać w naszym konkursie.
aaaaaa już sie tak napaliłem a tu rmvb :/
Formatowany dwupasmowo - więc jakość idealna (wszystko co się da wyciągnąć z TVRiP-a), na DVD będą wszystkie odcinki w .avi
To ja poczekam aĹź siÄ ukaĹźe wersja *.avi ^^'. Po prostu ten format RP mi nie leĹźy.
A my odprawiamy modły nad zwiększeniem transferu z 30 GB do 60 Mimo to zapraszam:)
witam, jak dobrze pójdzie to ja bedę miała juz wszystkie odcinki bez 11 w formacie *avi i *ogm na dvd.Bo jeszcze musze dociagnac 5 odcinków i bedzie wsio
Witam i od razu polecam, zreaktywowany serwis www.daimos.info
Znajdziecie w nim download z pierwszym odcinkiem ,,Generała Daimosa", oraz mnóstwo informacji (na bieżąco uzupełnianych po padzie). Zapraszam serdecznie.
a ta strona to mało na niej działa dlaczego?
Na stronie www.tsubasa.pl jedna osoba uploaduje odcinki daimosa w formacie avi. Już dużo wstawiła. Linki do odcinków są na forum.
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-04-18 14:44:09)
ten link niedziala
,,a ta strona to mało na niej działa dlaczego?"
Zbieramy się po padzie i dlatego ogłosiliśmy konkurs na pracę literacką about Tosho Daimos XD
,,Na stronie www.tsubasa.pl jedna osoba uploaduje odcinki daimosa w formacie avi. Już dużo wstawiła. Linki do odcinków są na forum."
Ma wszystkie 44 odcinki?
Wszystkich nie ma chyba ale wstawila już 31 odcinków
Na stronie www.tsubasa.pl jedna osoba uploaduje odcinki daimosa w formacie avi. Już dużo wstawiła. Linki do odcinków są na forum.
hehe bo ta ja wystawiłam te linki na forum Tsubasy ,ale reszty odcinków nie dam rady wystawic gdyz te linki miałam z innej specjalnej strony od kogos a ten ktoś juz nie uploaduje bo mu komp padł i stracił wszystko.Czekamy na forum az ktoś sie dorzuci bo ja mam najwolniejsze łącze i nie jestem wstanie wystawic brakujacych odcinków
Uprzejmie informuje, że pod adresem www.daimos.info znajduje się już drugi odcinek ,,Generała Daimosa"/
Wszystkich odcinkow na pewno nie bedzie, bo Polonia 1 juz nie ma odcinkow 27 i 28 (prawdopodobnie tasmy z tymi odcinkami ulegly zniszczeniu).
Chyba, że je się ma z zagranicy i tłumaczy na polski.
Jesli ktos chce opening to wrzucilem na MU: http://www.megaupload.com/?d=YGK0C4K3 [pierwszy raz cokolwiek, hehe]
Richiter: czyli ze bede wszystkie odcinki?
i czy jest wiadomo za ile mniej wiecej bedą przetłumaczone?:-D:-D
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-05-19 21:00:31)
na www.polishtracker.org zostaly wrzucone jakis tydzien temu wszystkie odcinki daimosa ( poza 2 ktorych polonia 1 nie emitowala ) odcinki sa po polsku jakosc rewelacyjna wszystko w avi