Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Chyba ktoś tu ironii nie zrozumiał.
to dobrze.
A warów można mieć 4.
To jeszcze trochę mam na zapas hehehehe
Ciekawe spolszczenie - "warów".
Ostatnio edytowany przez kirei (2006-04-21 19:33:07)
Coś mi tu śmierdzi bo on zbyt no tego... po prostu nie odpisujecie i nie mówicie z nim! Dla ogólnego dobra!
co masz na myśli?
szeroko pojomany spokuj umyslu. Czytanie niektorych rzeczy moze zle wplywac na psyche i te sprawy, czlowiek sie denerwuje i staje sie agresywny
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
co?
elo o co wam chodzi
ehhh coz do niektorych rzeczy trzeba sie przystosowac:
- nie zadawac glupich pytan
- nauczyc sie edytowac swoje posty, a nie pisac jedne pod drugimi
- wiedziec kiedy skonczyc
- pisac poprawnie (przynamniej z dobra skladnia, bo rozumiem ze z ort jest ciezko)
- lepiej jest nie pisac zwrotow typu "elo", "ziomy" (dosc denerwujacy slang, przynamniej mnie).
jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-04-21 20:09:59)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ok zrozumiałem ( chyba )
Widzę że wszyscy cię tu olewają ~hatake cham dlatego napiszę ci w prosty sposób dlaczego powinieneś skończyć tą dyskusję. Albo łatwiej - poszukaj sobie na forum informacji o Bomerku . Druga uwaga - regulamin to twój przyjaciel, którego powinieneś dobrze znać. Jeśli jednak chcesz przejść do historii tak jak bomerek to staraj się dalej, jesteś na dobrej drodze...
Sprawa wyjaśniona. Zamykam wątek. Dowiedziałeś się już co to ban i ile możesz mieś warnów. Ostotnio nie mam praktycznie wogóle czasu i jakiś taki nerwowy jestem. Przeczytaj regulamin i FAQ. I nie wracaj już do tego tematu!!!
Strony Poprzednia 1 2