Nie jesteś zalogowany.
Może ktoś zrobi napisy do całej serii. oczywiście TV.
Pomnożyły ci się te pokemony.
gdy nadusiłem zatwierdz wiadomość to nic sie nie stało więcz nadusiłem jeszcze raz i znów nic sie nie stało za trzecim razem gdy nadusiłem to zatwierdziło ale nie wiem czemu trzy razy.
No cóż, czasami tak jest. Nawet jak nie chcesz, to ci się mnożą
Może byś sam tak je zrobił????
NIE! FU MULTI POST NOOB!
nie znam angielskiego
POKEMON :D:-D[madrala] THE BEST :D ***Joke***
Co chcecie od pokemonów. Pikachu wymiata.
sorry ze napise cos takiego ale ciaslak jesteś głupi.
nie znam angielskiego
To sie ucz Zrobisz przysluge zarowno sobie (bo bedziesz mogl obejzec sobie poki) jak i nam (niekotrzy nie beda mieli odruchow wymiotnych widzac na stronie slowo na 'P')
Już napisałeś xP.
A co złego w pokemonach.. fajna bajeczka xP... chociaż ogólny sens zgubił się w jednym z pierwszych odcinków xP.
sorry ze napise cos takiego ale ciaslak jesteś głupi.
[roftl]
Pokemony to tak jak dla mnie DBZ. NIE TRAWIÄ!! Hmm... Może za ambitne dla mnie?[roftl][roftl][roftl]
Wersus może zaraz wyjedziez z tekstem że DBZ to gó..o.
I nie porównuj DBZ do Pokemon.
POkemony owszem beznadzieja ale DB to jeszcze jest w porzadku
ps szkoda tylko ze wiekszosci osob anime kojarzy sie z tym co teraz w tv leci czyli pokemony i inne malo ambitne anime przez co odpycha innych aby sprobowali czegosc innego
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-04-23 20:48:41)
nie znam angielskiego
hmm naucz sie robic napisy , to fajna zabawa a przy okazji dla chcacego nic trudnego , angielski nie jest taki trudny sam zaczynalem od 0 az do ... : )
Wersus może zaraz wyjedziez z tekstem że DBZ to gó..o.
I nie porównuj DBZ do Pokemon.
Porównałem DBZ do Pokemonów tylko dlatago, że NIE TRAWIÄ tych serii.
Powinienem napisać, że: Pokemony tak jak DBZ to seria której NIE TRAWIÄ!!
Zadowolony?
IMO... DB i Pokemony są tak samo oszałamiające jeżeli chodzi o fabułę. Jak dla mnie to cały czas to samo się prawie powtarza, a takich rzeczy nie trawię, podobnie jak Wersus. DBZ nie oglądąłem, więc nie wiem jak to tam wygląda xP.
W każdym bądź razie oba tytuły to dla mnie porażka, chociaż sa oczywiście zwolennicy i jednego i drugiego ^^.