Nie jesteś zalogowany.
Hehe... Jak znam życie nic nie wypali. Który to już zlot jest organizowany? 2, 3?
Chyba drugi, ale można się było tego spodziewać. Bez osoby odpowiedzialnej nic z tego nie wypali.
W Białym spotkania są regularne
Trzeba sie bedzie tylko dogadac z Utsukushi i Wd .Podajrzewam ze oni bedą głównie odpowiedzialni za zlot. U WD zlocik doszedł do skutku to WY zawiedliście wszystko było ogłoszone i zorganizowane co zreszta widać na filmiku
Gdzie jest ten filmik do obejrzenia??
tu byl zlot ale juz tylko zdjecia zostaly
A wiekowo to jak tam było ? I jak tu będzie ( o ile będzie ) ? Nie chciałbym sie wbijać gdzieś gdzie nie byłbym mile widziany. A moje piękne radosne , jedyne i niepowtarzalne 17lat , może nie być mile widziane.
byly same staruszki ale jedno niemowle sie tez trafilo )
Nie chciałem używać tego słowa chociaż miałem nieziemską ochote .
:DCiekawy pomysł z tym zlotem.... ale gorzej mam zdojazdem..:(, a bardzo bym chciał na nim byc....[slina], ja mieszkam tak między Ĺodzią , a Warszawą.. konkretniej koło Skierniewic troche daleko..., ale dajcie znac jak ktoś będzie tamtędy przejeżdżał - w kirunku zlotu.
Byle nie był ten zlot w pierwsze 2 tyg wakacji....( ale jak znam moje szczęście[shithappens])
Było, było:)
Ponawiam swe pytanie:
utsukushii co z tą Obrą? Zorganizujesz ten zlot?
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-04-26 22:21:13)
ty chyba nie mówisz o mnie ?
Ja mysle tak, ze osoby ktore nie moga przyjechac na zlot a by chcialy np gracol... nie martwcie sie chlopaki, nie mozecie przyjechac na zlot... zlot przyjedzie do was [okej]
Ja mysle tak, ze osoby ktore nie moga przyjechac na zlot a by chcialy np gracol... nie martwcie sie chlopaki, nie mozecie przyjechac na zlot... zlot przyjedzie do was [okej]
Hehe, co masz na myśli?
Ja też bym się wybrał na jakiś zlocik, ale nie bardzo mam z kim... Z mojego otoczenia nie mam fanów anime. W sumie to chyba ty Dżibril mieszkasz najbliżej (jakieś 100 km ode mnie)
"Skazany na zajebistość"
Na śląsku przydałby się jakiś zlocik. Z tego co widzę, to jest trochę osób z okolic Katowic
Ja też bym się wybrał na jakiś zlocik, ale nie bardzo mam z kim... Z mojego otoczenia nie mam fanów anime. W sumie to chyba ty Dżibril mieszkasz najbliżej (jakieś 100 km ode mnie)
Mówisz , masz - kiedy robimy ?
to moze ja sie tez dołacze[szpan]
Kórde no.. żeby ten zlocik odbył się chociaż gdzieś bliżej centruma...
Kurde wpadajcie do mnie do domu to sobie zrobimy zlocik ,tylko czy bedziecie cos z niego pamietac oto jest pytanie HEHE
powiedz tylko kiedy;)