Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ściagnołem ost kilka teledysków mojej ulubionej grupy i nie moge odpalic jenego z nich. Mam zainstalowane kodeki K-lite, odpalam wszystkie pliki mkv,ogm a tego tylko za pomoca zoom playera i to mam dosyc "Tęczowy obraz" dlaczego tak jest potrzebuje jakis kodeków do plików wmv?
http://www.vader.pl/video.html plik sciagnolem z tej stronki "This is the war" inne klipy chodza tylko ten 1 nie, jak spr których kodeków mi brakuje? Jest jakis prog do tego?
Czekam z niecierpliwoscia
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-04-26 20:58:30)
a i owszem.. za friko na stronie MS
ten kodek był mi ard potrzebny do encodingu ale do oglądania też jest dobry ale tak CCCP ale czekaj wmv przecież to standardowy plik windowsa nie? powinien w windows media player pójsc bez niczego w wersji 10. bynajmniej ja tak miałem.
No tak w WMP10, ale jak się tego nie ma... Ja nawet nie wiem jaką mam wersję...
EDIT: Nie odpowiadam na ANONIMY na GG!
Hehe, w obu przypadkach to tak jak ja. WMP10 nie mam napewno, bo zawsze mam go do ściągnięcia z MSUpdate, a nigdy nie uruchamiałem tej co mam
To jest też zależne do wersji WIN bo WMP 10 jest dostępny tylko pod Win XP i Win 2003 Server.
Dla posiadaczy Win 98 i niżej pozostaje wgranie podanego wcześniej kodeku.
btw. WMP 10? co za ******* ??? MPC i SubEdit rządzą.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-04-26 22:29:30)
Tak jak mi poleciliscie zassalem tego pliczka ale nie ma zmian dalej nie odpala mi tego teledysku, tylko w zoom playerze odpala ale "barwy teczy" to nieciekawy obraz? Co z tym cholerstwem zrobić?
WRzuć go w Gspot, MediaInfo lub inne ustrojstwo diagnostyczne, aby Ci powiedział coś o tym pliku i czym system próbuje go dekodować.
Kisiel napisał:To jest też zależne do wersji WIN bo WMP 10 jest dostępny tylko pod Win XP i Win 2003 Server.
Dla posiadaczy Win 98 i niżej pozostaje wgranie podanego wcześniej kodeku.Hmm, prawie dobrze, tak na 4+.
Co to miało być? Ĺmiać się czy płakać?
Strony 1