Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym, aby wszelkie walki i bitwy odbywały się tutaj. Na tym polu bitewnym:P
Może wymyślimy jakieś zasady? Niestety zauważyłem ze wykonanie klasycznego ataku nuklearnego w ramach tego forum jest mocno utrudnione. Może jakaś gra zespołowa?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
To może niech ustaleniami zajmą się guru i generałowie obu religii.
Nasz Guru jest Gurszy od waszego Guru.:-D
Więc wyznaczajcie delegacje, od nas jest RiXeD, proponuje Bana Krida (chyba że zboczy ze scieżki prawdy), oraz siebie[cool]
Tą wiadmość kieruję do wszystkich Haruistów:
" Nie ważne jest to jak bardzo kawaii dziewczynką jest Haru, ona nie dorównuje Yourichi ponieważ ta słaodka kicia jest kobietą z charakterkiem, ma swoją dumę a do tego jest przepiękna i potafi walczyć. Ona jest Boginią Mądrości jak i Piękności, ucieleśnienie Venus i Ateny równocześnie. A więc wszyscy Haruiści nawróćcie się a poznacie prawdziwy ideał kobiety. Macie szansę aby wraz z waleczną Yourichi poznać lepszy świat!!! "
[okej][okej]
Wczoraj mnie nie bylo bo cala noc spedzilam w swiatyni modlac sie do naszej bogini !!! To kiedy bitwa?! TRZEBA WYKORZYSTAC NASZA TAJNA BROOOOON!! Haruhiści MUSIMY WALCZYC w obronie naszej bogini! W obronie tego co nam podarowala i w obronie tego w co wiezymy!! [okej][okej]
pozwole sobie zacytawoać słowa dattebayo: DEATH TO INFIDELS!![okej][okej]
Yourichi rulez:D
Jako Guru Yourichistów biorę udział w delegacji, proponuję też udział Anaki oraz Wanderera (jeżeli się zgodzą)
Pozwolę sobie zostać w świątyni, na wypadek gdyby haruhiniści planowali jakąś niecną zasadzkę. Lepiej wziąć jakiegoś wojskowego np. Mr_Gregora lub Zgrzyta.
Wczoraj mnie nie bylo bo cala noc spedzilam w swiatyni modlac sie do naszej bogini !!! To kiedy bitwa?! TRZEBA WYKORZYSTAC NASZA TAJNA BROOOOON!! Haruhiści MUSIMY WALCZYC w obronie naszej bogini! W obronie tego co nam podarowala i w obronie tego w co wiezymy!! [okej][okej]
Jakiej świątyni? Stodoły już nie macie, bo Krid przeszedł na naszą stronę i wymówił wam najem. Nie dość, że opcy go obraził to jeszcze nie płaciliście mu czynszu.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 10:20:05)
Tą wiadmość kieruję do wszystkich Yoruichistów:
" Nie ważne jest to jak bardzo kawaii dziewczynką jest Yoruichi, ona nie dorównuje Haruhi ponieważ przywódczyni SOS jest kobietą z charakterkiem, ma swoją dumę a do tego jest przepiękna i potafi walczyć o swoje. Ona jest Boginią, ucieleśnienie Venus i Ateny równocześnie. A więc wszyscy Yoruichiści nawróćcie się a poznacie prawdziwy ideał kobiety. Macie szansę aby wraz z waleczną Haruhi poznać lepszy świat!!! "
[okej][okej]
Poprawiłem żeby tekst wyrażał prawdę, nie zaś kłamliwą propagandę.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 10:20:13)
RiXeD, co to za religia; nie macie świątyni, brak wam struktur organizacyjnych. Daleko nie zajdziecie.
RiXeD, co to za religia; nie macie świątyni, brak wam struktur organizacyjnych. Daleko nie zajdziecie.
My tego nie potrzebujemy. Nasz Bóg jest cały czas z nami i wszyscy jedteśmy zjednoczeni. Nie potrzebujemy świątyń żeby kochać naszego Boga.
Jakiej świątyni? Stodoły już nie macie, bo Krid przeszedł na naszą stronę i wymówił wam najem. Nie dość, że opcy go obraził to jeszcze nie płaciliście mu czynszu.
Ale RiXeD wciaż ma bunkier, a co do przechrzta Krida, to nie obrażałem go i nie zamierzam obrażać, obelgi rzucają ludzie słabi tacy jak Wy, Ja NISZCZÄ moich wrogów!!![ukryty]
czyli zostala nas tylko trojka?
AĹť trójka, kochana. Skoro trójka jest w stanie przeciwstawiać się całej społeczności i WYGRYWA, to jest to AĹť trójka.
czyli zostala nas tylko trojka?
A co się dziwisz? Samym darciem się, ża Haruhi jest wspaniała, itp., nie przekonasz wyborców... e tego, chciałam powiedzieć przyszłych wyznawców, do wiary.
pa3cja napisał:czyli zostala nas tylko trojka?
A co się dziwisz? Samym darciem się, ża Haruhi jest wspaniała, itp., nie przekonasz wyborców... e tego, chciałam powiedzieć przyszłych wyznawców, do wiary.
Nam nie trzeba wyborców, bo Haruhi JUĹť opanowała świat... W końcu jest Bogiem.
pa3cja napisał:czyli zostala nas tylko trojka?
ale Haruhi jest wspaniala!!
RiXeD, Opcy to gdzie bedziemy miec nowa siedzibe? u mnie w domu? Nie zniszcza mi domu, bo jest w nim male dziecko 11-sto miesieczne. Kto by skrzywdzil taka mala dzidzie?
Anaka napisał:pa3cja napisał:czyli zostala nas tylko trojka?
ale Haruhi jest wspaniala!!
RiXeD, Opcy to gdzie bedziemy miec nowa siedzibe? u mnie w domu? Nie zniszcza mi domu, bo jest w nim male dziecko 11-sto miesieczne. Kto by skrzywdzil taka mala dzidzie?
Ja tam znam jednego gościa[kombinuje]
Ja jako wielki obrońca i wojownik zajmę się ochrona świątyni i naszej bośkiej kapłanki.