#181 2006-04-27 14:49:00

Anaka
Użytkownik

Odp: Yoruichizm oraz zgromadzenie Yoruichistów

Krid napisał:

Aha wpadł do mnie na herbatkę stary znajomy i powiedział, że wspomoże nas w walce:)
hellsingpictures3vj.th.jpg

Chyba znajdzie wspólny język z makrunią.

#182 2006-04-27 15:04:39

makrunia
Użytkownik

O tak, na pewno się z nim dogadam szpan Kochanieńki, chodź na szklaneczkę krwi, obgadamy szczegóły dzisiejszej nocnej eskapady... ukryty

Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 15:04:53)

#183 2006-04-27 15:04:42

Krid
Użytkownik

RiXeD napisał:

Na obiad dla Daedr? Nieee... To o wiele za mało.

Ty chyba nie widziałeś głodnych chłopów w akcji[szpan]
Deadry nie mają szans z wieśniakiem, który nie jadł kilka dni(wiecie jest wojna dużo mniejsze zbiory, trzeba ciąć po kosztach...)[madrala]

Krid.jpg

#184 2006-04-27 15:09:18

grejpfrut
Użytkownik

dobra, w spiżarni znalazłem starą ciężarówkę, wydaje mi się, że jest tam sprzęt do NecroRise, coś do robienia Superiorów też się powinno znaleść... oddaję do sekcji nekromancji, nie chce mi się tym bawić samemu smile

btw. do mnie też znajomi wpadli - pomogą w walce z Charucośtam...
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/j4of7yheygf7p0n8.html]j4of7yheygf7p0n8m.jpg[/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ncgqi1gyn2n4rtff.html]ncgqi1gyn2n4rtffm.jpg[/URL]

btw. to nie mogła być moja mina, moje miny są inteligentne i wybuchają tylko przy kontakcie z charuchistami... chyba, że ta krowa na charuchizm przeszła.

Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-04-27 15:10:29)

#185 2006-04-27 15:13:49

makrunia
Użytkownik

Hmm... jak widać, nawet panie z DiGi Charat nie mylą się co do Charuchi:
[URL=http://img138.imageshack.us/my.php?image=usa2aj.jpg]usa2aj.th.jpg[/URL]
XD

#186 2006-04-27 15:24:03

pa3cja
Użytkownik

Wasza bogini chyba nie jest zadowolona z takich podwladnych.. obrazacie nasze bostwo wiec i my tez moglibysmy to robic, ale nikt z nas nie ma zamiaru znizac sie do waszego poziomu. Wystarczy ze to co piszecie, swiadczy o was i o waszej bogini.

#187 2006-04-27 15:27:06

makrunia
Użytkownik

Wiesz, gdybyśmy MY mieli się zniżać do Waszego poziomu i chamsko wpier*alać się do Waszej światyni, musielibyśmy zejść do podziemii.
[cytuj]obrazacie nasze bostwo[/quote]
No tak... wystarczy, ze pokażemy im, jakie ich bóstwo jest naprawdę i już z nożami na nas lecą cojest

#188 2006-04-27 15:30:58

pa3cja
Użytkownik

makrunia napisał:

Wiesz, gdybyśmy MY mieli się zniżać do Waszego poziomu i chamsko wpier*alać się do Waszej światyni, musielibyśmy zejść do podziemii.
[cytuj]obrazacie nasze bostwo

No tak... wystarczy, ze pokażemy im, jakie ich bóstwo jest naprawdę i już z nożami na nas lecą cojest

ale wyscie juz wpierd*lili sie do naszej swiatyni, a pozatym to nie musicie nam pokazywac jakie jest nasze bostwo, bo my wiemy o tym najlepiej.

#189 2006-04-27 15:35:17

makrunia
Użytkownik

Kto jak kto, ale ja nie zamierzam iść do Waszej świątyni bo złapię jakiś syf i co będzie...

[cytuj="~pa3cja"]a pozatym to nie musicie nam pokazywac jakie jest nasze bostwo, bo my wiemy o tym najlepiej.[/quote]

Cóż, chyba nie wiecie... Inaczej nie uważalibyście jej za bóstwo XD

Żeyby była jasność - widziałam anime z tą Charuchi. I nie powiem, by było cudne... kupa

A tak poza tym, to Wasza obecność sama w sobie uraża naszą Boginkę. Sio!

Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 15:35:46)

#190 2006-04-27 15:36:07

Anaka
Użytkownik

Jeśli chodzi o pchanie się do świątyni, to haruhiści pierwsi zaczęli, bo nasza świątynia stoi dłużej niż wasza. W dodatku  włazicie w buciorach, kiedy u nas zdejmuje się obuwie przed wejściem do przybytku. I co powiesz na taki szczyt niewychowania? zly

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 15:37:36)

#191 2006-04-27 15:37:55

RiXeD
Użytkownik

Zero telerancji religijnej... Dla NAS Haruhi jest najlepsza... Dla WAS Yoruichi...

Ja tylko WIEM (czytałem nowelkę) że w starciu bezpośrednim Yoruichi nie miałaby szans z Haruhi, ponieważ [SPOILER!!!] Haruhi jest Bogiem[/SPOILER]...

#192 2006-04-27 15:39:04

Anaka
Użytkownik

RiXeD napisał:

Zero telerancji religijnej... Dla NAS Haruhi jest najlepsza... Dla WAS Yoruichi...

Ja tylko WIEM (czytałem nowelkę) że w starciu bezpośrednim Yoruichi nie miałaby szans z Haruhi, ponieważ [SPOILER!!!] Haruhi jest Bogiem[/SPOILER]...

A kim niby są Shinigami? jezor

#193 2006-04-27 15:40:20

RiXeD
Użytkownik

Anaka napisał:
RiXeD napisał:

A kim niby są Shinigami? jezor

Podwładnymi kogoś wyższego? (np. Haruhi...)

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 15:40:33)

#194 2006-04-27 15:41:00

Eragon
Użytkownik

hehehe i co teraz powiesz RiXeD? Twoja panna na H może naszej pani na Y co po najwyżej......(każdy Yourichim wie co wstawić).

Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-04-27 15:42:37)

#195 2006-04-27 15:42:22

Anaka
Użytkownik

Dobra, nie spałam od 36 godzin, pora trochę pomedytować i napić się herbatki.
PS: Eragon, zdecyduj się w końcu na specjalizację. oczkod

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 15:43:11)

#196 2006-04-27 15:46:04

Arry
Użytkownik

Shinigami= Death GOD
God= bóg, bóstwo.
A teraz chciałbym powiedzieć panu RiXeDowi "do widzenia"
Co jak co, ja i ty jesteśmy przywódcami religii ale jakos ja sie nie pcham wam do świąttyni i nie robię tam burdelu w przeciwnieństwie do ciebie.
Co do moich podwładnych...
Cóż to Wanderer jest marszałkiem i on powinien zajać się wojskowymi ja jestem od administracji i duchowości...

90TLh

#197 2006-04-27 15:46:06

Wanderer
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

W tu gadu gadu a może ktoś pomoże przejąć sanktuarium wroga!?

Jako Głównodowodzący Sił Zbrojnych Wielkiej Bogini Yoruichi wraz z moimi doradcami planujemy jużwkrótce zaatakować sanktuarium. Zadanie do trudnych nie powinno należeć, gdyż jedyna siła wroga to rozliczna machineria wojskowa, do której i tak brakuje im ludzi, by ją obsłużyć. Jedynymi członkami sekty wyznającej śmieszne coś zwane charuchi są RiXeD, opcy, pa3cja. Reszta zapewne nie istnieje.

Baczność armia!

Jako główny dowódca naszych wojsk pragnę poinformować waszytkich wiernych czym dysponujemy. Liczby oczywiście nie podaję. Nie mogę pozwolić sobie na podanie dokładnych ilości naszych wojsk, gdyż mógłby to wykorzystać wróg

Nasza armia składa się:
ze zorganizowanych i zwartych dywizji lądowych, powietrznych oraz morskich.
Wojska lądowe to wierni grupujący się w wielkie oddziały zwane Sługami Pięknej Pani o wysokiej mobilności i doświadczeniu bojowym. Zdolni do przeprowadzania wysokoskutecznych akcji zaczepno-sabotażowych. W religijnym szale zdolni do niewiarygodnych aktów przemocy wobec spiskującym wyznawcom herezji hiruhistycznej. Poza oddziałami wojskowych mamy także pojazdy zmechanizowane lądowe (liczby utajniono):
-Czołgi przeciwpancerne kroczące
-Mechy o wysokiej mobilności
-Działa przeciwlotnicze
-Działa kroczące ziemia-ziemia oraz ziemia-powietrze
do tego dochodzą pomniejsi Shinigami:
Ichigo Kurosaki
Renji Abarai
Byakuya Kuchiki itp.
Poza tym zawsze możemy zmobilizować oddział wieśniaków Krida, uzbrojonych w wybuchowe ziemniaki oraz widły z tytanu.

Dywizje powitrzne to statki powietrzne oraz kosmiczne model XiX-90 o wysokiej sterowności i zwrotności wyposażone w działka laserowe oraz pulsacyjne typu AntyHaru-2X. Doskonałe przeciwko automatyzowanym latającym krowom wroga, strzelającym z wymion sśadłym mlekiem. Nasze statki potrafią grupować się w małe grupki kiedy to są zabójczo niebezpieczne, obsypując armię wroga gradem ultratachionowych wiązek lasera mionowego. Groźne także pojedynczo, przystosowane do ataku kamikadze na większe jednostki wroga, gdyż wyposażone są w minigłowice jądrowe o wysokim polu rażenia. Poza tymi posiadamy:
Wielkie krążowniki kosmiczne każdy o 20 tachionowych działach 2m średnicy
Niszczyciele (działa jonowe)
Fregaty o wysokiej prędkości i mobilności.
Potężne bombowce każdy mogący unieść 12 głowic jądrowo-dylatacyjnych
3 samoloty MiG-29 rosyjskiej produkcji
4 f-15 od naszych przyjaciół amerykanów

Dywizje morskie to już standard. Muszą być, gdyż nasz wywiad dowiaduje się, że haruhiści chodują zmutowane piranie i nurkujące bałwany śniegowe atakujące gradem stałego ługu potasowego. Nasz wywiad donosi również, że wróg buduje właśnie podwodny czołg kroczący w kształcie swjego bóstwa haruhi (czy jak jej tam). Musimy byćna to przygotowani. Jeśli więc załogi naszych okrętów podwodnych zauważą coś brzydkiego na radarze, najprawdopodobniej będzie to ów tajna broń.
Nasze dywizje morskie to:
Atomowe łodzie podwodne
Wielkie niszczyciele i krążowniki
Pomniejsze jednostki amfibialne o możliwości wystrzeliwania bomb śmierdzących
2 pontony
3 batyskafy
52 tratwy
2 koła ratunkowe (i tak wiemy, że nie będą potrzbne więc więcej nie produkujemy)

To tyle na dziś moja armio. Jak widzicie wróg nie ma z nami szans, nie tylko dlatego, że nasza armia ma przewagę liczebną i ma kto nią kierować, ale także dlatego gdyż spłyuwa na nas Łaska Wielkiej Pani.

Odmaszerować.

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-04-27 15:49:52)

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#198 2006-04-27 15:46:11

makrunia
Użytkownik

RiXeD napisał:

Zero telerancji religijnej...

Oh, jakże mi przykro, że jestem nietolerancyjną, chamską, niewychowaną su*ą któa nie uznaje Charuchi... Oh, jaka ja niedobra... idę się schować do lepianki...

I jakże mi przykro, że jestem ateistką i uznaję jedynie Yoruichi... Pójdę do piekła deprecha

Niestety, Charuchi nie dorównuje Yoruichi ani urodą, ani siłą, ani inteligencją, ni doświadczeniem... Co tu dużo gadać? cojest

~Wanderer, zapomniałeś o jednej, nietolerancyjnej, chamskiej, niewychowanej nekromantce XD

Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 15:48:06)

#199 2006-04-27 15:51:55

Anaka
Użytkownik

makrunia napisał:

~Wanderer, zapomniałeś o jednej, nietolerancyjnej, chamskiej, niewychowanej nekromantce XD

Nekromanci, magowie, shinobi i inne nietypowe specjalizacje podlegają dowódcy świątyni (obecnie tę funkcję pełni karoleq114) i nie są zaliczane w szeregi regularnej armii, choć mogą być do niej delegowane.
A inną śpiewką jest flota kosmiczna.

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 15:54:36)

#200 2006-04-27 15:54:49

makrunia
Użytkownik

No to wszystko jasne XD Teraz, skoro nie mam żadnych zleceń, idę pomordować kurczaki...[ukryty]

Stopka forum

© Animesub.info 2024