Nie jesteś zalogowany.
No to wszystko jasne XD Teraz, skoro nie mam żadnych zleceń, idę pomordować kurczaki...[ukryty]
Nie KURCZAKI!!!
Tylko nie kurczaki!!!
To i ziemniaki jest naszym podstawowym wyżwyieniem!
Zakopie żywcem każdego, kto będzie niszczył ziemniaki lub zabijał kurczaki i koty![rip]
Ejj, zakopywanie żywcem to moja działka
Ehh... to co mi pozostaje, ide wymordować jakichś charuchistów...
Hmm... może i jestem przeciw charuchi i jej wyznawcom, ale jedno muszę przyznać - mają sporo krwi... xF Może dzięki nim przestanę wkońcu być taka blada XD *dobra, koniec gadania, czas na posiłek... mmm, uwielbiam serduszka... xD*
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 16:04:34)
Tak przy okazji:
1.Nowa odmiana ziemniaków jest świetna, plony będą większe, o co najmniej 25%
2.Ci chłopi, których przysłała mi Anaka są jacyś dziwni. Ciągle siedzą w jakiś zadymionych pomieszczeniach, jak im kazałem posiać trawę dla krów to mi takie cos posadzili:
Jak to jedna krowa zjadła to zaczęła mi świrować i zniszczyła zagon rzodkiewek.
O____________________________o Tylko nie rzodkiewek Co ja teraz będę chrupać na zakąskę?
Ĺťołądki charuistów są zapchane jakimiś gówienkami, a na miasto wychodzę tylko raz na tydzień... T___T Ehh... Zakąski raz na tydzień... żegnaj, luksusie T___T
Kyaaa, Arry, mój wybawco! Dzięęęęęki! XD
*oho, listonosz przyszedł, to chyba krewetki XDDDD*
No to po obiadku, zakąskach i medytacji ruszam do walki xD Na razie się odmeldowuję. Ejmyn.
Eragon pragnie rozmówić się z dowództwem w sprawe ataku na siły wroga.
A gdzie salut, żołnierzu!?
Atak na siedzibę wroga jest już planowany, aczkolwiek każdego wienego wysłucham.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A ja szukając planet na których śmierdzi herezją napotkałem miła rasę zabójczych kosmitek chcą pomóc nawróciłem je, a i pokazałem co to sex ale chcą więcej jak to zagwarantujemy będą walczyć po naszej stronie.
[URL=http://img134.imageshack.us/my.php?image=demongeot029nc.jpg][/URL]
PS. sorka za dziwny kąt zdjęcia ale grawitacja szwankuje.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-04-27 16:50:16)
Alez wy sie szybko rozmnarzacie!!! Pare godzin mnie nie ma o tu juz dwa razy wiecej postow - sugoi !!!
Yaru, nie ma jakiś ograniczeń. Jeśli kochasz Yoruichi, możesz przystąpić do kultu. Tylko pamiętać należy, że dla nas czarne koty to rzecz święta. Już tu się jeden trafił co chciał nasze święte zwięrzęta składać w ofierze na czarnej mszy. Nie wiem skąd ten pomysł; Szatana nie czcimy, choć Lilth sprawnie wysługuje się szatańskim pomiotem.
Kochac to zbyt mocne slowo.. wielbic - te pasuje lepiej.
Do czarnych kotow nic nie mam. Jesli jednak czcicie czarne pantery na pewno znajdziemy wspolny jezyk ^^
I jeszcze jedno, Yaru. Ponieważ jesteśmy kultem wojującym, liczymy na to, że nasi wyznawcy wybiorą jakąś specjalizację, która wesprze nasze działania przeciwko niewiernym. Wojowników mamy sporo, trójkę magów, jeden gryzoń przejął wywiad, ale są braki kadrowe są w innych dziedzinach.
Oj nie ma sprawy. Sejmitarem wojuje niezgorzej, z lukiem rowniez dobrze sobie radze (czyt. jak na elfa przystalo ) lecz skoro armie do potyczek bezposrednich i na bliskie odleglosci mamy juz obstawioną pozostaje mi jeszcze jedna dziedzina w ktorej stoje dosc pewnie - strategia.
(wojownicy się nie sprawdzają, są zbyt honorowi).
Wojownicy honorowi??? Wybacz lecz nie moge sie zgodzic. Czesto walczy zgodnie z kodeksem wojownika lecz to paladyni cechuja sie wosokim honorem podczas walki ^^"
<Nie - wybaczcie. Wiara ma wielka - nawet wytrwalosci ustepuje ! Nie mam sil by przekopac sie przez cale 6 stron!!!>
Krid, bardzo cię przepraszam. Wystarczy choć na chwilę spuścić ich z oka i zaczynają rozrabiać. Zaraz się nimi zajmę (przejdą ostrą indoktrynacją), a na razie podeślę ci zmienników. To sprawdzeni ludzie, nie będzie z nimi kłopotów.
Alez wy sie szybko rozmnarzacie!!! Pare godzin mnie nie ma o tu juz dwa razy wiecej postow - sugoi !!!
Anaka napisał:Yaru, nie ma jakiś ograniczeń. Jeśli kochasz Yoruichi, możesz przystąpić do kultu. Tylko pamiętać należy, że dla nas czarne koty to rzecz święta. Już tu się jeden trafił co chciał nasze święte zwięrzęta składać w ofierze na czarnej mszy. Nie wiem skąd ten pomysł; Szatana nie czcimy, choć Lilth sprawnie wysługuje się szatańskim pomiotem.
Kochac to zbyt mocne slowo.. wielbic - te pasuje lepiej.
Do czarnych kotow nic nie mam. Jesli jednak czcicie czarne pantery na pewno znajdziemy wspolny jezyk ^^
[...] Sejmitarem wojuje niezgorzej, z lukiem rowniez dobrze sobie radze (czyt. jak na elfa przystalo ) lecz skoro armie do potyczek bezposrednich i na bliskie odleglosci mamy juz obstawioną pozostaje mi jeszcze jedna dziedzina w ktorej stoje dosc pewnie - strategia.
Do czarnych panter nic nie mamy, osobiście mam jedną i dwa gepardy, ale chyba nie są wciągnięte na listę świętych zwierząt. Ale ponegocjuję z naszymi guru, może da się załatwić przywileje dla tych zwierzą.
A więc, Mroczny Elfie, zostaniesz mym strategiem?
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 17:34:49)
Jedno wam powiem, ścierwa:
"Puknijcie się przez te wasze głupie łby!"
~RiXeD fuj, zabieraj ten gif z tą szmatą! Bleeeee, jaka ona zje*ana >.<
I kto tu się chamsko wpier*ala do naszej światyni i paskudzi gifami z taką dzi*ką, która masturbuje sie po głowie >.<
Won! Sio! Akysz!
P.S chyba rzeczywiście masz problem z czytaniem. Nie da się puknąć PRZEZ łby, tylko W łby, nieuku.
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 17:30:07)
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
i nic
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-04-27 17:30:01)
~RiXeD fuj, zabieraj ten gif z tą szmatą! Bleeeee, jaka ona zje*ana >.<
I kto tu się chamsko wpier*ala do naszej światyni i paskudzi gifami z taką dzi*ką, która masturbuje sie po głowie >.<
Widzę że wasza kultura stoi na wysoooooookim poziomie... Nie ma to jak mieć za wyznawców dresów i tapety...
BTW: Który z was, ścierwa w ogóle WIDZIAŁ anime lub czytał nowelkę SHNY?