Nie jesteś zalogowany.
makrunia napisał:~RiXeD fuj, zabieraj ten gif z tą szmatą! Bleeeee, jaka ona zje*ana >.<
I kto tu się chamsko wpier*ala do naszej światyni i paskudzi gifami z taką dzi*ką, która masturbuje sie po głowie >.<
Widzę że wasza kultura stoi na wysoooooookim poziomie... Nie ma to jak mieć za wyznawców dresów i tapety...
BTW: Który z was, ścierwa w ogóle WIDZIAŁ anime lub czytał nowelkę SHNY?
I kto to mówi...
RiXeD napisał:makrunia napisał:~RiXeD fuj, zabieraj ten gif z tą szmatą! Bleeeee, jaka ona zje*ana >.<
I kto tu się chamsko wpier*ala do naszej światyni i paskudzi gifami z taką dzi*ką, która masturbuje sie po głowie >.<
Widzę że wasza kultura stoi na wysoooooookim poziomie... Nie ma to jak mieć za wyznawców dresów i tapety...
I kto to mówi...
Ja nie przeklinam...
Widzę że wasza kultura stoi na wysoooooookim poziomie...
Widze ze wy zaszliscie jeszcze dalej xD
Nie ma to jak mieć za wyznawców dresów i tapety...
Ktos nas wyznaje?
Wydawalo mi sie ze wszystkie dresy i tapety siedza u was ^^"
Nie wiem jak u was.. lecz u nas nie ma scierw ^^"
makrunia napisał:RiXeD napisał:makrunia napisał:~RiXeD fuj, zabieraj ten gif z tą szmatą! Bleeeee, jaka ona zje*ana >.<
I kto to mówi...
Ja nie przeklinam...
A ja nie wyzywam ludzi z krwi i kości...
RiXeD napisał:Widzę że wasza kultura stoi na wysoooooookim poziomie...
Widze ze wy zaszliscie jeszcze dalej xD
RiXeD napisał:Nie ma to jak mieć za wyznawców dresów i tapety...
Ktos nas wyznaje?
Wydawalo mi sie ze wszystkie dresy i tapety siedza u was ^^"RiXeD napisał:BTW: Który z was, ścierwa w ogóle WIDZIAŁ anime lub czytał nowelkę SHNY?
Nie wiem jak u was.. lecz u nas nie ma scierw ^^"
Poćwicz ze dwa lata to pogadamy, bo jak na razie to jeszcze długa droga do inteligentej riposty przed tobą...
RiXeD napisał:makrunia napisał:RiXeD napisał:makrunia napisał:~RiXeD fuj, zabieraj ten gif z tą szmatą! Bleeeee, jaka ona zje*ana >.<
I kto to mówi...
Ja nie przeklinam...
A ja nie wyzywam ludzi z krwi i kości...
Pardon?
Prosiłam o zaprzestanie budowania piramid.
Poćwicz ze dwa lata to pogadamy, bo jak na razie to jeszcze długa droga do inteligentej riposty przed tobą...
Oj - jeszcze nie rzucilem zadnej
To nie ja zacząłem... Idę z duchem makruni...
RiXeD napisał:Poćwicz ze dwa lata to pogadamy, bo jak na razie to jeszcze długa droga do inteligentej riposty przed tobą...
Oj - jeszcze nie rzucilem zadnej
To nawet nie próbuj...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 17:37:18)
Przestańcie ludzie z tymi wyzwiskami, bo to już zachodzi trochę za daleko.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Przestańcie ludzie z tymi wyzwiskami, bo to już zachodzi trochę za daleko.
Ahem? A któż to zaczął?
Pardon?
Jakbyś nie zauważył, twoja bogini na H *już nawet nie pamiętam jej imienia* jest postacią rysowaną, i ubliżając jej nie robię nikomu krzywdy, natomiast twoje stwierdzenie o nas *ścierwa* ubliża osobom prawdziwym... Zresztą, ścierwem to ty możesz nazwać odbicie w lustrze.
Idź do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem.
Ahem? A któż to zaczął?
Ahem... Ty?
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 17:39:58)
To nawet nie próbuj...
Puki sobie nie zasluzysz - nie mam zamiaru
Ahem? A któż to zaczął?
Odkad siegam pamiecia *zerka na Rexia* nie bede wskazywal palcem:P
Aha, ponowię pytanie, bo w tym rozgardiaszu mogło zaginąć.
Yaku, Mroczny Elfie, zostaniesz mym strategiem? Wojska mają już własnych, a mi się przyda koordynator, który zajmie się działaniami świątynnych oddziałów skrytobójców, złodziei, szpiegów, magów, itp. i ukróci wybryki niesfornej nekromantki, która czasami wymyka się spod kontroli, jak nie ma co robić.
PS: Ścierw u nas nie ma. Proszę przeczytać dossier makruni, ona jest specem od usuwania takich rzeczy.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 17:41:59)
RiXeD napisał:To nawet nie próbuj...
Puki sobie nie zasluzysz - nie mam zamiaru
Ia pszynaimnjej ńje poepuńam bułenduf ordograwitrznych.
RiXeD napisał:Pardon?
Jakbyś nie zauważył, twoja bogini na H *już nawet nie pamiętam jej imienia* jest postacią rysowaną, i ubliżając jej nie robię nikomu krzywdy, natomiast twoje stwierdzenie o nas *ścierwa* ubliża osobom prawdziwym... Zresztą, ścierwem to ty możesz nazwać odbicie w lustrze.
Idź do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem.
A któż "zareagował" na obelgę Yoruichi (zresztą nieistniejącą?)
Aha, ponowię pytanie, bo w tym rozgardiaszu mogło zaginąć.
Yaku, Mroczny Elfie, zostaniesz mym strategiem? Wojska mają już własnych, a mi się przyda koordynator, który zajmie się działaniami świątynnych oddziałów skrytobójców, złodziei, szpiegów, magów, itp. i ukróci wybryki niesfornej nekromantki, która czasami wymyka się spod kontroli, jak nie ma co robić.
Konstruktywna samokrytyka wreszcie!
REFLEKSJA!
Proponuję czasowy rozejm, z racji tego, że do argumentacji wdarły się argumenty osobowe, a to tylko szkodzi dyskusji...
Ot, zobaczymy jeszcze jak się zachowacie - czy jesteście ludźmi czy ludziskami...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 17:41:53)
Wanderer napisał:Przestańcie ludzie z tymi wyzwiskami, bo to już zachodzi trochę za daleko.
Ahem? A któż to zaczął?
Nie wiem, nie będę przeglądał stron, kto zaczął, ale jak ktoś cię wyzywa to możesz go zignorować, albo upomnieć. Jak zaczyna się potem wyzywanie od "ścierw" i innych takich to już nie jest rozmowa. Nie mówię tu tylko o tobie, żeby nie było, że się uwziąłem.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A któż "zareagował" na obelgę Yoruichi (zresztą nieistniejącą?)
????????????????????????????????????????????????????
i ukróci wybryki niesfornej nekromantki, która czasami wymyka się spod kontroli, jak nie ma co robić.
Dobra, nikt mnie tu nie chce, ide sobie... krewetki czekają XD
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 17:43:41)
Jakbyś nie zauważył, twoja bogini na H *już nawet nie pamiętam jej imienia* jest postacią rysowaną, i ubliżając jej nie robię nikomu krzywdy(..)
Oj mylisz sie.
Jakby ktos zle wyrazal sie chociazby o przedmiocie ktory wiele dla mnie znaczy zapewne nie przezylby dwuch minut w stanie idalnym
[cytuj]Yaku, Mroczny Elfie, zostaniesz mym strategiem?
Drowem jest moja Szaro Wilcza natura
Jestem Szarym elfem.
Odpowiadajac na pytanie - oczywiscie.
A to wszystko przez RiXeDa bo to nasz teren a ty siedzisz tylko tu nie nasza wina że u ciebie siedzą tylko kilka osób co ledwie piszą.
A to wszystko przez RiXeDa bo to nasz teren a ty siedzisz tylko tu nie nasza wina że u ciebie siedzą tylko kilka osób co ledwie piszą.
Ja już pisałem dlaczego.
Nie dziwie sie wiec ze nie slyszalem o H.....
Ja już pisałem dlaczego.
Coz innowierca moze tu szukac?