Nie jesteś zalogowany.
A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Nie czego. Ona jest tym, co byśmy MY nazwali Bogiem...
Uuu... prawisz herezje. Najwyższym Bogiem, Stwórcą i Wszechmocnym we wszechświecie ANSI jest Taipan.
Taipan, gracol i Kane stanowią Ĺwiętą Trójcę.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 20:30:54)
RiXeD napisał:Nie czego. Ona jest tym, co byśmy MY nazwali Bogiem...
Uuu... prawisz herezje. Najwyższym Bogiem, Stwórcą i Wszechmocnym we wszechświecie ANSI jest Taipan.
Taipan, gracol i Kane stanowią Ĺwiętą Trójcę.
Ja nowelek nie pisałem .
A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Co ma bóg do Matematyki i Fizyki?
RiXeD napisał:A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Zaraz po mnie to są jego największe dzieła .
RiXeD napisał:A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Filozofię.
Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Filozofię.
acha....[mruga]
RiXeD napisał:Zgrzyt napisał:Co ma bóg do Matematyki i Fizyki?
Filozofię.
acha....[mruga]
... nc
Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Filozofię.
acha....[mruga]
... nc
LoL(zauważ że napisałem od tyłu)
RiXeD napisał:Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Filozofię.
acha....[mruga]
... nc
Ile razy dzisiaj jeszcze pożałuję że ludzie są tak głupi?
Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:Zgrzyt napisał:RiXeD napisał:A po co ci np. historia starożytnej Grecji? Rzymu? Matematyka? Fizyka?
Filozofię.
acha....[mruga]
... n\c
Ile razy dzisiaj jeszcze pożałuję że ludzie są tak głupi?
Kto wie, ale na pewno wiele razy.
Musze z przykroscia stwierdzic, ze to wszystko zaszlo za daleko Te wszystkie teksty mnie juz dobijaja.. na poczatku bylo fajnie, ale to sie zamienilo w walke na wyzwiska [mruga][zezik] chyba ze to ja mam takie wrazenie tylko
Musze z przykroscia stwierdzic, ze to wszystko zaszlo za daleko Te wszystkie teksty mnie juz dobijaja.. na poczatku bylo fajnie, ale to sie zamienilo w walke na wyzwiska [mruga][zezik] chyba ze to ja mam takie wrazenie tylko
Nie. Nie tylko ty masz takie wrażenie. Też uważam że przekroczono granice dobrego smaku.
Chcesz smażonego ziemniaka? Podobno uspokajają:P
ostatni dzbanek herbaty w tym dniu. idę spać.
Niestety, podczas wojny brak jest czasu na kształcenie ludzi jak się mają zachowywać i potem widać tego skutki.
PS: Też napiję się filiżanki.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 22:24:48)
Ja mam tylko podbijać i dobrze się bawić:-D
pa3cja napisał:Musze z przykroscia stwierdzic, ze to wszystko zaszlo za daleko Te wszystkie teksty mnie juz dobijaja.. na poczatku bylo fajnie, ale to sie zamienilo w walke na wyzwiska [mruga][zezik] chyba ze to ja mam takie wrazenie tylko
Chcesz smażonego ziemniaka? Podobno uspokajają:P
jezeli ma mi pomoc to poprosze :P