Nie jesteś zalogowany.
Nie jestem na bieżąco z tematem ( wybacz Bogini:P) i mam takie pytanie:
Czy jest oficialna sygnaturka naszej wiary? A jak nie to przydałaby się taka:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-04-27 20:28:17)
BTW: Wy NIE MACIE prawa mnie flame`ować... Bo to DZIÄKI MNIE powstała wasza religia... Jeśli nie wierzycie, polecam sprawdzić temat "Najładniejsze dziewczyny z anime".
Nie jestem na bieżąco z tematem ( wybacz Bogini:P) i mam takie pytanie:
Czy jest oficialna sygnaturka naszej wiary? A jak nie to przydałaby się taka:D
Deleguję cię do jej przygotowania. Możesz dobrać sobie współpracowników.
Mi tam osobiście ta sygnaturka niepotrzebna, ale wierni lubią takie gadżety.
Aha, i popatrzcie co twierdzi RiXeD o swojej bogini:
Ona jest tym, co byśmy MY nazwali Bogiem...
Uuu... prawisz herezje. Najwyższym Bogiem, Stwórcą i Wszechmocnym we wszechświecie ANSI jest Taipan.
Taipan, gracol i Kane stanowią Świętą Trójcę.
Niech no tylko gracol, który jest karzącą ręką Wszechmocnego, o tym się dowie... Haruhiści będą mieć przerąbane.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 20:37:23)
BTW: Wy NIE MACIE prawa mnie flame`ować... Bo to DZIÄKI MNIE powstała wasza religia... Jeśli nie wierzycie, polecam sprawdzić temat "Najładniejsze dziewczyny z anime".
Phi! Wszyscy z nas już od dawien dawna czcili Czcigodną Yoruichi, jedynie byliśmy rozrzuceni po świecie. Dopiero gdy nadeszło zagrożenie ze strony niejakiej Hiruhi, postanowiliśmy się zjednoczyć.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
DObra, to ja dobieram se Wanderera i Arrego jako współpracowników.
Panowie, zajmijcie się tym:P
(hoho rozkazuje dla moich Guru, bede miał przerąbane:D)
Phi! Wszyscy z nas już od dawien dawna czcili Czcigodną Yoruichi, jedynie byliśmy rozrzuceni po świecie. Dopiero gdy nadeszło zagrożenie ze strony niejakiej Hiruhi, postanowiliśmy się zjednoczyć.
Jakie zagrożenie, kto tak naprawdę oglądał tą HiruhI?
BTW: Wy NIE MACIE prawa mnie flame`ować... Bo to DZIĘKI MNIE powstała wasza religia... Jeśli nie wierzycie, polecam sprawdzić temat "Najładniejsze dziewczyny z anime".
Dzięki temu tematowi powstał mój avek. No i dzięki Wandererowi . Ale także wtedy popełniłem bluźnierczy czyn ( wyciąłem Yourichi z obrazka ) , moge sie tłumaczyć jedynie tym iż nie należałem jeszcze do tej wiary.
Wanderer napisał:Phi! Wszyscy z nas już od dawien dawna czcili Czcigodną Yoruichi, jedynie byliśmy rozrzuceni po świecie. Dopiero gdy nadeszło zagrożenie ze strony niejakiej Hiruhi, postanowiliśmy się zjednoczyć.
AHAHAHAHAHAHHAHAH!!!! CAĹY ĹWIATEK M&A OPRĂCZ WAS! BOĹCIE ZACOFANI!
~RiXeD, ale ty chrzanisz... gadałam z wieloma fanami M&A i żaden z nich nawet nie słyszał o kimś takim jak Haruhi... A Bleach i nasza Yoruichi jest wszędzie znana i szanowana XD
Jak wiadomo na świecie jest wiele słabych umysłów. Cwani szarlatani tylko czekają na to by złowić je w swoje łapska. Z początku hiruhizm przyciągał zainteresowanych i te co mniej inteligentne umysły udało się złapać. Dlatego trzeba było się zjednoczyć i pokazać która bogini jest prawdziwa.
Dzięki temu tematowi powstał mój avek. No i dzięki Wandererowi . Ale także wtedy popełniłem bluźnierczy czyn ( wyciąłem Yourichi z obrazka ) , moge sie tłumaczyć jedynie tym iż nie należałem jeszcze do tej wiary.
Żałujesz swego czynu? Czcigodna Yoruichi wybaczy ci. Załatw tylko paru heretyków i będzie po sprawie.
PS. Sygnaturka przydałaby się. Jeśli ktoś potrafi się obsługiwać dobrze w programach graficznych mile prosimy o stworzenie czegoś z naszą piękną boginią. Może czeka nawet na taką osobę awans, albo niewolnice.[okej]
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-04-27 20:46:20)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
PS. Sygnaturka przydałaby się. Jeśli ktoś potrafi się obsługiwać dobrze w programach graficznych mile prosimy o stworzenie czegoś z naszą piękną boginią. Może czeka nawet na taką osobę awans, albo niewolnice.[okej]
Hmm... ja się znam trochę na programach graficznych *bo żem edytor*, ale nie wiem czy podołam aż tak ważnemu zadaniu...
Hmm... ja się znam trochę na programach graficznych *bo żem edytor*, ale nie wiem czy podołam aż tak ważnemu zadaniu...
Niczego nie tracisz, nasza zdolna nekromantko. Dla naszej pani chyba poświęcisz te parę chwil
Jasne, dla Yoruichi-sama zawsze xD A jakieś konkretne wymiary mają mieć te sigi? xD
Jasne, dla Yoruichi-sama zawsze xD A jakieś konkretne wymiary mają mieć te sigi? xD
Uważaj tylko żeby nie przesadzić. Przesadyzm jest wulgarny, a nasza bogini to elegancka i pełna godności kobieta.
Yhym, jasne. Może uda mi się dzisiaj zrobić kilka wzorów. Skończone mam wysłąć komuś na PM czy wstawić po prostu na forum? *i jakie wkońcu mają być te wymiary? XD*
Yhym, jasne. Może uda mi się dzisiaj zrobić kilka wzorów. Skończone mam wysłąć komuś na PM czy wstawić po prostu na forum? *i jakie wkońcu mają być te wymiary? XD*
Może niech będzie wielkości mniej wiecej sygnaturki naszej arcykapłanki
A wzorki możesz podesłać mi na maila
katsueki@tlen.pl
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-04-27 20:56:29)
~RiXeD, ale ty chrzanisz... gadałam z wieloma fanami M&A i żaden z nich nawet nie słyszał o kimś takim jak Haruhi... A Bleach i nasza Yoruichi jest wszędzie znana i szanowana XD
Wyjątek potwierdza regułę. Poza tym wystarczy wejśc na JAKIEKOLWIEK forum OGĂLNOĹWIATOWE (nie polskie) i już...
Rób taki wymiar jaki ci serce dyktuje. Bogini jest z tobą, nie pobłądzisz.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 20:57:15)
A wiec wracam!
I to z czym...
150 niewolników dla Anaki i Lilith_
50 demonów żeby zasiliły armię naszej nekromantki
Jogurcik Danone dla każdego! (dla mocnych kości)
Nowy wojownik, Barbażyńca imieniem Korlic (niesttety jest on duchem wiec go nie da sie zobaczyc:P)
Dla Anaki piękny zdobiony runczny sztylet.
Dla Krida nowa odmiana słodkich ziemniaków.
Dla Lilith_ cała masa urządzeń do prowadzenia badań.
Dla nekromantki worek bananów z południowej afryki
Edit: co do siga to nie za duży...(miałem kiedyś rozmowę z Kanem Wielkim o to, że mam za dużą sygnaturkę:P)
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-04-27 20:59:55)
Największy rozmiar to chyba 50x50, czy sygnaturki mogą być większe?
Arry, dzięki XD Uwielbiam banany
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-27 20:59:39)