Nie jesteś zalogowany.
Wyjątek potwierdza regułę. Poza tym wystarczy wejśc na JAKIEKOLWIEK forum OGĂLNOĹWIATOWE (nie polskie) i już...
Na JAKIMKOLWIEK forum ogólnoświatowym rozmawiają też o Bleachu, and?
Nowe anime, to gadają. Za miesiąc dwa nikt już nie będzie o tym słyszał
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Największy rozmiar to chyba 50x50, czy sygnaturki mogą być większe?
OMG.....
RiXeD napisał:Wyjątek potwierdza regułę. Poza tym wystarczy wejśc na JAKIEKOLWIEK forum OGÓLNOŚWIATOWE (nie polskie) i już...
Na JAKIMKOLWIEK forum ogólnoświatowym rozmawiają też o Bleachu, and?
Nowe anime, to gadają. Za miesiąc dwa nikt już nie będzie o tym słyszał
Ta? A czy o Bleachu było tak głośno na początku, hę? NIE.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 20:59:52)
makrunia napisał:Największy rozmiar to chyba 50x50, czy sygnaturki mogą być większe?
OMG.....
Nigdy nie mówiłam, że jestem mądra XD
[cytuj]Mylisz sygnaturki z Avatarami[/quote]
Oł fak, racja... Ja nie myślę dzisiaj x__X A jest jakiś limit na wielkość sigów?
[cytuj]Mylisz sygnaturki z Avatarami
Oł fak, racja... Ja nie myślę dzisiaj x__X A jest jakiś limit na wielkość sigów?
Nie ma limitu, ale bez przesady bo modki się zdenerwują i nam nawet Yoruichi nie pomoże
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Największy rozmiar to chyba 50x50, czy sygnaturki mogą być większe?
Sygnaturki chyba mogą być większe, ale nie wzorujcie się na mojej. Może wysokość jest do przyjęcia (80), ale jest za długa (521).
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 21:04:31)
Hatake - drugi spec od marketingu <--- fajna ranga tylko co ja mam robić:D co mam marketingowac.
Hatake - drugi spec od marketingu <--- fajna ranga tylko co ja mam robiÄ:D co mam marketingowac.
Jak chcesz zmieniÄ specjalizacjÄ, no problem. Poszukiwani sÄ gĹĂłwnie szpiedzy, mamy ich niedostatek. Tylko uwaĹźaj na Arry'ego, wciÄ Ĺź chce upolowaÄ jelenia, ktĂłry zajmie siÄ kadrami.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 21:07:29)
NIgdy nie zgadniecie , kogo spotakłem dzisiaj na mieście. Pogadałem z nim chwile , i przekonałem go by wstąpił do naszych sił zbrojnych.
NIgdy nie zgadniecie , kogo spotakłem dzisiaj na mieście. Pogadałem z nim chwile , i przekonałem go by wstąpił do naszych sił zbrojnych.
Nieeee... Tylko nie on. Co inni sobie pomyślą o naszej religii?
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 21:11:29)
Hatake napisał:Hatake - drugi spec od marketingu <--- fajna ranga tylko co ja mam robić:D co mam marketingowac.
Jak chcesz zmienić specjalizację, no problem. Poszukiwani są głównie szpiedzy, mamy ich niedostatek. Tylko uważaj na Arry'ego, wciąż chce upolować jelenia, który zajmie się kadrami.
Eee no nie bądź taka...
Ja czekam na wszystkich z otwartymi ramionami jak dobrry tatuś:P
a to, że za tatusie stoi biurko zawakone papierami to inna sprawa;)
Eee no nie bądź taka...
Ja czekam na wszystkich z otwartymi ramionami jak dobrry tatuś:P
a to, że za tatusie stoi biurko zawakone papierami to inna sprawa;)
Chyba nie jest tak źle. Akta personalne odwalasz na bieżąco, w każdym razie tych najważniejszych członków kultu.
Dżibril napisał:NIgdy nie zgadniecie , kogo spotakłem dzisiaj na mieście. Pogadałem z nim chwile , i przekonałem go by wstąpił do naszych sił zbrojnych.
Nie zdążął pomyśleć .
I tak oto sekta Haruhistów przestanie istnieć.
Szkoda mi ich , chociaż.....[szpan][szpan][szpan]
Anaka napisał:Dżibril napisał:NIgdy nie zgadniecie , kogo spotakłem dzisiaj na mieście. Pogadałem z nim chwile , i przekonałem go by wstąpił do naszych sił zbrojnych.
Nie zdążął pomyśleć .
I tak oto sekta Haruhistów przestanie istnieć.
Szkoda mi ich , chociaż.....[szpan][szpan][szpan]
Przeczytaj temat Zgrzyta... Już go jem.
Korzystając z okazji, że jest wśród nas nasz wspaniały Guru składam wniosek o przydzielenie mi kilku osób do pomocy w laboratorium bo już nie wyrabiam z nie chciałabym przez przypadek czegoś wysadzić
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Korzystając z okazji, że jest wśród nas nasz wspaniały Guru składam wniosek o przydzielenie mi kilku osób do pomocy w laboratorium bo już nie wyrabiam z nie chciałabym przez przypadek czegoś wysadzić
Nie jestem guru, ale także dysponuję sporym ludzkim kapitałem;)
Dałbym ci paru chłopów do pomocy, ale za bardzo się do nich przywiązałem. Już wiem mogę da ci do pomocy tych od trawy;)
Ostatnio edytowany przez Krid (2006-04-27 21:47:51)
Może Wanderer by kogoś od siebie dał? Przecież teraz działania wojenne toczą się głównie w przestrzeni kosmiczniej. Ja nie mogę, bo poprzedni pomocnicy, których dałam Kridowi, narozrabiali i musiałam podesłać mu nowych i teraz sama mam braki w obasadzeniu niektórych posad. A tych akolitów, którzy tak nabroili dałam twoim demonom, Lilith, na pożarcie, dla przykładu. Nie będę moi ludzie trawkę palić.
to może ja przeniosę kuchnię do laboratoriów bo składniki używane są podobne - podstawa to zwłoki
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-04-27 21:50:00)