Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Więc co? Podpisujemy konwencję o współistnieniu obu religi na zasadach pokojowych i oddajemy ten wątek do najśmieszniejszych tematów na forum, zanim zrobi się on nieprzyjemny?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Więc co? Podpisujemy konwencję o współistnieniu obu religi na zasadach pokojowych i oddajemy ten wątek do najśmieszniejszych tematów na forum, zanim zrobi się on nieprzyjemny?
dokladnie tez tak mysle
pa3cja napisał:jezeli ma mi pomoc to poprosze :P
Proszę bardzo. Ziemniaki ponad podziały religijne;)
Dzieki
Nie, najpierw musicie przyznać że jesteście gorsi i wogóle słabsi od nas(ale to moja opinia)
opcy napisał:Więc co? Podpisujemy konwencję o współistnieniu obu religi na zasadach pokojowych i oddajemy ten wątek do najśmieszniejszych tematów na forum, zanim zrobi się on nieprzyjemny?
Nie, najpierw musicie przyznać że jesteście gorsi i wogóle słabsi od nas(ale to moja opinia)
HALLO! my sie juz nie bawimy
Wiem...........
pa3cja nie odpowiadaj mu, my i tak wiemy że nasz guru jest gurszy niz ich guru... zabierz nasze zabawki, idziemy do tej piaskownicy obok
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
pa3cja nie odpowiadaj mu, my i tak wiemy że nasz guru jest gurszy niz ich guru... zabierz nasze zabawki, idziemy do tej piaskownicy obok
no wlasnie
opcy napisał:pa3cja nie odpowiadaj mu, my i tak wiemy że nasz guru jest gurszy niz ich guru... zabierz nasze zabawki, idziemy do tej piaskownicy obok
no wlasnie
ja tam bym uważał na miny, ale jak chcecie ;P
Miny miny miny... Się zamontuje podwozie poduszkowe zamiast nóg w mechach
Skoro pakt pokojowy został zawarty to ja, gracol Wszechwładny, zamykam temat zanim ktoś go popsuje. Niech na długo pozostanie w naszej pamięci
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-27 23:22:47)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5