Nie jesteś zalogowany.
O tej grze dowiedziałem się przy komentarzach do napisów, i tak się napaliłem że musze mieć tą grę, ale no właśnie jest jedno ALE skąd ją wziąć?
O ile się nie myle, to zwykły hentai (to na pewno) tak jak gra Shuffle, ta sama zasada działania (tu nie jestem pewien, tak mi się wydaje)... Tzn. obrazki i tekst...
prosze bardzo stad mozna ja sciagnac fate
Naga szermierz o lol! wchodzę w to o ile jest w wersji ENG, szukam w google i pupa pomocy!
Naga szermierz o lol! wchodzę w to o ile jest w wersji ENG, szukam w google i pupa pomocy!
to cos ci idzie kiepsko z tym szukaniem jakby co to post wyzej podalem sciezke skad ja mozna sciagnac
Jaka to wersja językowa
Japońska zapewne, o eng wersji nie słyszałem. A jak chcesz tylko dla obrazków, to ściągnij paczkę ze screenami
Wiem pobieram już
A jak chcesz tylko dla obrazków, to ściągnij paczkę ze screenami
Ale to nie to samo Fajnie jest sobie tak poprzechodzić gry, w których się nic nie rozumie Metoda prób i błędów Ja pamiętam jak w SHUFFLE! rozpisywałem sobie gdzie co wybrałem i takim sposobem mam 100%
A skąd taką paczkę ze screenami wziąść??
Dehumanizer napisał:A jak chcesz tylko dla obrazków, to ściągnij paczkę ze screenami
Ale to nie to samo Fajnie jest sobie tak poprzechodzić gry, w których się nic nie rozumie Metoda prób i błędów Ja pamiętam jak w SHUFFLE! rozpisywałem sobie gdzie co wybrałem i takim sposobem mam 100%
Taa!
a jaka frajda jak uda ci się coś zrozumieć!
Co prawda po japońsku znam podstawowe zwroty i parę słówek ale sie kształcę:P
Nie zna ktoś jakiegos netowego, darmowego samouczka Japońskiego po polsku?(wiem duże wymagania:P)
Dehumanizer napisał:A jak chcesz tylko dla obrazków, to ściągnij paczkę ze screenami
Fajnie przynajmniej nudzić się nie będę
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-04-28 18:50:48)
ja powiele pytanie, skąd można to owo coś "paczka ze screenami" ściągnąć? Oczywiście najlepiej HTTP, ale nie pogardze innym źródłem
Co do gry to pewno satysfakcja i dużo frajdy przy takiej grze Kiedyś zapewne spróbuję
p0zdro
n0need
Ja ściągałem z emula, pack miał ok. 100 mb Na torrentach pewnie eż by się coś znalazło, ale na direct download bym nie liczył... Oczywiście, jak chcecie mogę wam uploadować na MegaUpload
niemam nic przeciwko temu.....
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-04-28 19:50:05)
Ja jestem jak najbardziej za ;]
A więc proszę bardzo - http://www.megaupload.com/?d=1A9KC5JL Razem bodaj 460 CG z gry, zarówno hentai jak i nie hentai
Fotki fajne, o dziwo leprze były te nie hentai, ale jedna grupa była fajna takie rozwinięcie nocy z 15 odcinka he he