Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Smoczek. ale pszczolka maja i bajki z tej ekipy nie sa Anime
A to od kiedy Pszczółka Maja nie jest anime? Jak nie wierzysz to ptzylukaj to http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … rch=search
~Forsa
dla takich zblakanych duszyczek jak Ty powstala fajna stronka
http://bcm.ert.pl/oadp/index.htm
btw
(cytuje z pamieci)
"Samurai Champloo (dobry spoiler pomiedzy seriami)" ?????
wow, ja myslalem caly czas, ze to polacy wymyslili i stworzyli maje..
A tu taki z0nk!! Az mi sie wierzyc nie chce:C
Dobra zwracam honor :p
Gorąco polecam Full metal panic świetne anime z świetną kreską humorem i spora dozą powagi i mechów a Sagara Chidori to świetna parka
ONE PIECE - bardzo polecam!! www.onepiecesub.fora.pl - pierwsze polskie forum o One Piece
A ta poza tym : Green Green, Cyber Six, Full Metal Alchemist, Great Teacher Onizuka, Bleach, DB, Saint Seiya, Naruto (chociaż teraz już schodzi na psy), Hellsing, Neon Genesis Evangelion, Experiments Lain... warto obejrzeć
ja osobiscie jestem fanem lovestory i pilki wiec proponuje :
love hina
tsubasa chronicle
ah my goddess
aoki densetsu shoot
a tak z innej beczki
samurai champlo - jedno z najlepszych anime jakie ogladalem
mushishi
The vision of escaflown
elfen lied
neon genesis evangelion - jedno z najlepszych
wolfs rain
Shingetsutan Tsukihime. Piękna historia + wampiry + muzyka która bardzo mi sie podobała. Jest tutaj:
http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html
wow, ja myslalem caly czas, ze to polacy wymyslili i stworzyli maje..
A tu taki z0nk!! Az mi sie wierzyc nie chce:C
Dobra zwracam honor :p
Hmm... przypomina mi się moje pierwsze spotkanie mangowe we Wrocławiu
A pierwsze było pytanie: "Jakie anime widziałeś jako pierwsze?" 99% osób zawsze odpowiadało Sailor Moon , oczywiście ja od razu wiedziałem że chodzi o Maję a potem już z górki. Pozdrawiam was wszystkich [Zbolu, Tomoe, Usa i wielu innych][papa]
aby nie offtopować bezsensu
Co do polecenia anime : Vampire Hunter D - niesamowity klimat i piękna kreska
jeśli chodzi ci o kreskę... i kobiety to polecam prdoukcje
Urushihary jak i Oh! Great
Ja szczerze polecam Wolf's Rain,, Chrno Crusade i jeĹźeli nie widziaĹeĹ to jeszcze Kimi GA nozomu Eien(jeĹli lubisz Elfen Lied moĹźe taki dramamat teĹź ci sie spodoba dla mnie jest to obowiÄ zkowa pozycja zaraz po EL), aha i jeszcze BECK. I przede wszystkim nowÄ serie takÄ jak Hanbun No Tsuki Ga Noboru Sora - dlaczego? odsyĹam do tematu o tej serii
Haibane Renmei - poprostu piękne,dorównuje mu tylko Kino no tabi
Ruroni Kenshin OAV - obowiązkowo, pierwsze 4 możesz obejrzeć, nawet jeśli nie widziałeś serii TV9która swoją drogą jest mocno średnia...ma najdurniejsze zapełniacze w historii anime chyba...),Edi-Ĺťywot Złomiarza, czyli FMA, Slayers!9the best komedia jak dal mnie;])... I jeszcze sporo innych...
w zasadzie to ebz sensu, kazdy lubi co innego, niekoniecznie moze Tobie odpowiedziec, podobac sie.. ale coz powodzenia
Fate stay night lubi każdy
Sousei no Aquarion oglądnołem 4 epy i moim zdanime naprawdę fajne z elementami 3D
Fate stay night lubi każdy
skad ta pewnosc? pytales "każdego"?
A wskaż mi takiego co nie lubi[kombinuje]
Napewno nie pokemony, chyba że lubi tortury.
Napewno nie pokemony, chyba że lubi tortury.
..lub jest dzieciakiem. Do 12-14 lat anime ma sporo fanow
Ja bym polecił Higurashi no Naku Koro ni. Bardzo mi sie podoba, horrorek taki, ale niestety niezbyt popularny. Ostatnie napisy ściągnęło na razie 20 osob.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna