Nie jesteś zalogowany.
http://www.nozomionline.com/entertainme … manga.html
a oto i krótki opis tego czegoś po angielsku... wie ktoś skąd można to ściagnąć ??? szczerze to się załamalem jak to zobaczyłem!!! hehe może niedługo zobaczymy Mandarynę w Bolku i Lolku
Nie jestem do końca pewny (nie znam jeszcze tak dobrze anglika[wstyd]), ale z tego co zrozumiałem to ta manga została dodana do jakiegoś czasopisma dla dziewczyn.
W takim razie zdobycie(ściągnięcie) tego może być doś trudne.
to zapewne jakiś hentai za Paris w roli główniej:D
To była tylko kwestia czasu, kiedy wymyślą coś takiego. A tak na marginesie, zawsze gdy widzę Paris to zastanawia mnie czy ona jest aż tak sprytna i wszystko to co robi jest pod publikę czy też jest po prostu bezdennie głupia?
bezdennie głupia i brzydka.
brzydka nie jest... ale glupia to pewne
Ooooo, Azazel. Dawno cie nie było
brzydka nie jest... ale glupia to pewne
Nie jest? Dobrze, że się o gustach nie dyskutuje.
koniec świata -_-
[cytuj]brzydka nie jest... ale glupia to pewne [/quote]
Jest w sam raz na jeden raz
Ale dla niektórych lub więcej raczej nastoletnich dziewczyn Paris Hilton jest ważnym autorytetem w życiu. Myślą że tak dojdą do czegoś i zmienią swój szary tryb życia. Jak dla mnie to dziwne mieć takiego przewodnika przez własne ścieżki;), ale każdy ma własne poglądy a ja staram się je szanować...
Ale dla niektórych lub więcej raczej nastoletnich dziewczyn Paris Hilton jest ważnym autorytetem w życiu.
Moze nie autoryrtetem, ale wzorem na pewno Tez chce miec siec hoteli, a dzien poswiecac na zakupach i miec w ... wiadomo w czym Duzego L i te dwie kaczki (wlasciwie 2+1 -_-).
Tez chce miec siec hoteli
Siec hoteli to ma jej ojciec, nie ona
luczek napisał:Tez chce miec siec hoteli
Ale wychodzi na to samo
amarthar napisał:luczek napisał:Tez chce miec siec hoteli
Ale wychodzi na to samo
Pewnie wyjdzie na to samo, jak staruszek Hilton zrobi . No a wtedy... hulaj duszo panno Paris .
Pewnie wyjdzie na to samo, jak staruszek Hilton zrobi . No a wtedy... hulaj duszo panno Paris .
Ona już hula:P. Za kasę staruszka. Próbuje nie tylko zwrócić na siebie uwagę na imprezach lub gdzie indziej ale chce być sławna poprzez aktorstwo (wiadomo za gre w "Domie Woskowych Ciał" dostała odpowiednią nagrodę:D) ,a teraz wydaje płytę:). Mi nie zostaje nic innego jak życzyć pannie Hilton sukcesów w działalności muzycznej:D.
Jak staruszek kojfnie to ide o zaklad, ze coreczka straci hotele po tygodniu, max po dwoch
Jak staruszek kojfnie to ide o zaklad, ze coreczka straci hotele po tygodniu, max po dwoch
Może by to jej na dobre wyszło (ta strata hoteli) i zabrałaby się do pracy. Hehe. Ale z drugiej strony nie zachowujmy się jak "typowi" Polacy, którzy mają żal, że ona ma a my nie.
A ja i tak jak się dorobię to wykupię całe jej imperium żeby zobaczyć jej minę
Ostatnio ogladalem o Hilton'Ăłwnach. I one sporo kasy same zarabiaja.
PrzykĹadowo, samym sprzedaĹźem torebek, zarabiajÄ
rocznie 28 mln oczywiscie dolarĂłw.
Full kasy dosajÄ
za reklamy, wystÄpy. Wychodza rĂłwnieĹź na wybieg.
Btw, mĂłwili, Ĺźe jak umrze dziadek, to dostanÄ
po 150 mln na gĹowe.
Gracol z całego serca Ci życzymy:P A co do pani mądrej[cholera] to jest największą dz**** tego świata i to wystarczy z mój komentarz:)
Ostatnio ogladalem o Hilton'ównach. I one sporo kasy same zarabiaja.
Przykładowo, samym sprzedażem torebek, zarabiają rocznie 28 mln oczywiscie dolarów.
Full kasy dosają za reklamy, występy. Wychodza również na wybieg.
A dlaczego? Bo mają znane nazwisko i wszędzie ich pełno, i wyrastają na idolki nastolatek.
Btw, mówili, że jak umrze dziadek, to dostaną po 150 mln na głowe.
N/C
Gracol z całego serca Ci życzymy:P
A co do pani mądrej[cholera] to jest największą dz**** tego świata i to wystarczy z mój komentarz:)
Uzasadnij