Nie jesteś zalogowany.
Torrenta do anime Girls Bravo grupy Lunar oraz Bleach'a odcinkĂłw 1 do 50 rĂłwnieĹź od Lunar. JeĹli ktoĹ wie skÄ d mogÄ je zassaÄ to bÄdÄ wdziÄczny. Polskie strony z torrentami sprwdziĹem i znalazĹem nie dziaĹajÄ ce sprawdziĹem teĹź spytorrent, mininove i kilka innych.
co sie tyczy Bleach'a od Lunar to zapoznaj sie z TYM tematem na forum. Bleach jest w 2 paczkach: 13 i 56
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Thx, choÄ wolaĹbym zassaÄ sam niĹź liczyÄ na paczkÄ. Teraz mam matury i po prostu wĹÄ czyĹbym sobie z 50 odcinkĂłw Bleach'a do ĹciÄ gania a po maturach bym obejrzaĹ, niestety znalezione prze ze mnie torrenty nie podĹÄ czajÄ siÄ do tracker'a
Niby nie powinienem, ale znalazĹem go tylko na torrenty.org i torrent.net.pl i na obu nie podĹÄ cza siÄ do tracker'a wiÄc pomyĹlaĹem Ĺźe moĹźe ktoĹ zna jakÄ Ĺ stronÄ z ktĂłrej mĂłgĹbym zassaÄ tÄ serie
Czytajcie (FAQ) a znajdziecie.
Bleach 1st season 1-25 Lunar
Bleach 2nd season 26-51 Lunar
Bleach 3rd season 52-74 Lunar & Bleach-Society
Thx za Bleach'a[respekt]s0n1c
Wielkie dzięki ludzie:D na czas matur zamknę gdzieś komputer, klucz oddam matce, ale wpierw włączę Bleacha i Girls Bravo do bitcometa, a po maturach jak będę trzeźwiał to zrobię sobie maraton z dziewczyną[yahoo]
Oki, jutro sprawdze. A jeśli chodzi o maraton to prawdoodobnie będzie to Bleach i Karin, mam nadzieje że do 19 maja wyjdzie już 24 ep
Nie na temat, ale nie chcialem zakladac nowego tematu.
Posiada moze ktos torrnet do serii Chrono Crusade? Szukalem, ale nie moglem znalezc.
Albo jakis dobry ftp, ale to juz pojdyncze odcinki.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-11-06 22:29:57)
dość dawno temu:P ale z powodu zamieszania zwanego maturka nie zaznaczyłem że temat do zamknięcia:D