Nie jesteś zalogowany.
Ekhm... nie wiem czy uznać to jako żart czy nie. Chyba wiadomo, że nie ma takiego czegoś jak "napisy dla niemogących poczekać", albo raczej jeżeli można powiedzieć, że takie napisy są to jedyne co można o nich powiedzieć to . Na pocieszenie mogę powiedzieć, że napisy do Utawarerumono będą jutro, a nie tak jak to było przewidywane w czwartek.
widze ze ino mnie to interesuje :p (ja tam sie ciezesze wogle sa :p)
Wystawiliśmy już napisy do Utawarerumono EP 03 ale chciałem także zakomunikować, co pewnie niektórzy już zauważyli, że moderatorzy zmienili tytuł angielski w Utawarerumono dlatego teraz na stronie głównej w "40 ostatnio dodanych napisach" zamiast Utawarerumono jest "The One Being Sung".
Tyle komunikatu
jest :p id ogladac
wodano jzu moze harsuby do 4 odcinka
Nie, jak chcesz wiedzieć czy wyszły dane hardsuby to zaglądaj na stronę: http://tokyotosho.com/. Jednak FAQ się przydaje
Witam.
Chciałem poinformować, iż premiera napisów do Utawarerumono EP 04 oraz The Third EP 02 może się trochę opóźnić ze względu na mój wyjazd. Premierę planujemy na czwartek (30.04).
Pozdrawiam.
Buntai Team
A co z Soul Linkiem?
Napisy do kolejnego epizodu prawie skończone ale zastanawiamy się czy nie porzucić tej serii. Zwiastuny zapowiadały się całkiem ciekawie, ale już samo anime jest delikanie mówiąc... nudne, a tłumaczenie to istna katorga. Zresztą widać jaki jest stosunek ściągnięć 1 EP do 2 EP... Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-04-30 20:03:23)
coz szczerze powiedziawszy ja zarzucilem ogladanie tej serii po 2 epku. Jednak goraco bym was namawiam do ciagniecia tego tlumaczenia. Skoro juz zaczeliscie Moze wydawajcie nieco zadziej, ale wydawajcie. Takie jest moje zdanie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ja czekam na Utawarerumono EP 04 tylko :p odwas bo tylko to sciagam narazie (oprucz narut i bleacha :p oczywiscie) dzisiej se obejrze :p
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-04-30 20:59:20)
Moze wydawajcie nieco zadziej, ale wydawajcie.
I tak to zapewne będzie.
premiera sie opsuneła ale dalej czekam z niecierpliwoscią :p
Buntai Team poszukuje grafika, który chciałby zrobić logo na naszą NOWÄ STRONÄ. Strona jest już prawie gotowa ale nie chcemy wypuszczać jej na światło dzienne bez loga więc proszę o pomoc
Kurcze ja jak bym byl w domu a bede za 2 tygodnie to pewnie bym wam cos sprobowal splecic Chociaz moje zdolnosci w walczeniu w photoshopiw sa mizerne :P
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-07-17 21:53:59)
Witam. Z dniem dzisiejszym Buntai Team pragnie zaprezentować naszą NOWÄ STRONÄ! Pojawiło się wiele nowych opcji oraz całkowicie nowy layout. Zapraszamy serdecznie.
Ĺwietna strona widać że wiele zmian zaszło na niej:D
No strąka całkiem fajna, ale może byście w końcu wzięli się do roboty, bo zaczęliście robić tłumaczenia i przerywacie w połowie serii chodzi mi tu o Utawarerumono.
Tłumaczenie nie zając - nie ucieknie. Nie płaci się im za tłumaczenie, więc niby czemu mają wydawać coś regularnie? Poświęcają swój wolny czas i może teraz mają go trochę mniej więc przystopowali na chwilę.
Sam zacznij coś tłumaczyć to dowiesz się jak to jest:P