Nie jesteś zalogowany.
Kieruje te pytanie do tych co to oglądali. Czy warto to oglądać? O czym to tak mniej więcej jest? bo luknełem tak na szybko coś to takie jakieś dziwne ale nie wiem czy oglądać.....Więc proszę o opinie...
PS. Nie wiem kiedy sprawdzę co napisaliście bo mam ograniczony dostęp do neta...(ja chce do domu)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-05-01 19:56:53)
pewnie że ogladac, anime jest pełne humor, i troche z magical girls, ale wiadomo kto co lubi:) Ale ja osobiscie polecam:)[szpan]
Trudno powiedzieć, czy ci się spodoba, bo anime, mimo że może przypominać wiele innuych historii o czarodziejkach, to troszkę odstaje od reszty. Ma taki jakiś niepowtarzalny klimat. No ale to moja subiektywna opinia. A jest o... no o ratowaniu świata, miłości, przyjaźni itp... czyli ogólnie o tym, o czym każde anime o czarodziejkach. Mimo że nie lubię takich klimatów, to akurat to anime miło wspominam. A więc polecam przynajmniej obejrzeć kilka pierwszych odcinków. Jeśli się nie spodoba, to później nic tego nie zmieni. A jeśli się spodoba, to później może spodobać się jeszcze bardziej. Takie moje odczucie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Jak lubisz Magical Girls to tak.
To anime to też trochę taka mieszanka Kopciuszka i Królewny Ĺnieżki. Ogólnie dobre, krótkie więc się nie dłuży.