Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Proszę o opinie na temat tej mangi seria ma tylko 3 tomy i wydaje się fajna ale wole najpierw zapoznać się z waszymi opiniami....
jeĹli oglÄ daĹeĹ jakieĹ anime .hack//, to gorÄ co polecam... chociaĹź i tak nic nie pobije sing'a
Anime jeszcze nie oglądałem, ale bez tego chyba też warto zobaczyć/przeczytać mange?
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-05-02 19:39:35)
można śmiało przeczytać mangę, bo np. ja nie oglądałem .hack//DUSK, które przedstawia prawie to samo co manga...
Najgorsza z serii //hack, gorąco odradzam; oglądałam, tłumaczyłam i była to droga przez mękę.
Anaka ale czy manga będzie podobna aż tak....
Skoro [respekt]Anaka[respekt] tak mówi to musi być prawda
ja mowi przyslowie: są gusta i guściki; zobacz a przekonasz sie czy warte poswieconego czasu, przeciez to tylko 13 odcinkow.
IMO .hack//sign jest duĹźo lepszy. DUSK'a (czy BransoletÄ zmierzchu, jak kto woli) odstawiĹem po 2 epach.
ChociaĹź coraz bardziej podoba mi siÄ aktualny .hack//ROOTS =]
FANSUBS co do "P.S sorki za ortografie ale jestem DYSlektykiem, DYSgrafikiem i DYSortografikiem więc porszę o wyrozumiałość dla moich postów" to witaj w klubie ale zawsze jest coś takiego jak np. Microsoft Word.
A ja pytam o mange nie anmie....
Oglądałęm te 3 stare serie hacka i musze przyznać że DUSK najgorszy.Czytałem recenzje mangi .hack//DUSK i wyczytałęm że manga to klapa.LEpiej kup mange .hack//SIGN albo wogóle jakąś inną.A najlepiej nie trać kasy na mange tylko bierz sie za anime
nie ma mangi .hack//SIGN[hehe]
A najlepiej nie trać kasy na mange tylko bierz sie za anime
Tu popełniłeś herezje[ostrzezenie] kompletna niektóre anime powstały na podstawie mangi, i po za tym manga ma to coś przeczytaj np. Hellsinga a zmienisz zdanie
Masakra trudno zacząć w Polsce jakąś mange bo albo niema do kupienia 1 tomu albo drugiego masakra i co ja mam zacząć.....
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-05-02 21:45:39)
z obecnych wydań pod znakiem .haCk , nic nie pobije serii Sign , jednak zapowiada się Roots nadzwyczaj fascynująco , jednak czytalem MAnge Bransolety i jeżeli lubisz ten klimat to polecam!,
Większość anime powstałą na bazie mangi.Czytałem też troche mangi Hellsing (skany).I dalej uważam że anime lepsze, i że na mange szkoda kasy.LEpiej obejrzeć anime.
Tak jak poprzednicy mogę napisać, że jest to jednak najgorsza z serii .hack//, nie ma w niej takiej muzyki jak w innych seriach i wogóle klimatu jakoś nie wyłapałem. Co do mangi to miałem okazję czytać i jak dla mnie była jeszcze nudniejsza niż samo anime.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-02 22:51:59)
manga jest nawet nawet .
anime to nie miałem okazji przelecieć, ale chyba sobie daruję patrząc na opinie
[ forum jest jak matka, zawsze ci doradzi ]
...
po przeczytaniu .hack//bracelet of twilight w tibie zacząłem trzaskać ale byłem na odwyku i w końcu przeszło
KDE4 ssie
już przeczytałem całą mage i była fajna i niektózy bohatezy też np.Oka Hotaru czy Rare-Hunter Mireille
Hmm...
Manga IMO jest znakomita ^^. Dużo śmiechu, trochę akcji i bardzo ładna kreska.
Tłumaczenie też niczego sobię, zdażają się też trochę żenujące teksty... ale całość naprawdę dobra, a i "bonusy" świente.
IMO manga jest lepsza niż anime, ale tak naprawdę serial nie jest taki zły jak pisze m.in. Anaka (oczywiście są róznę gusta xP) i osobiście mimo wszystko polecam... grafika i kreska zupełnie się zmieniły, ale fabularnie nie jest źle (tylko cały czas dokuczają te sztuczne walki).
Strony 1