Nie jesteś zalogowany.
Wie ktoś skąd ściągnąć Green Green 2 (chodzi mi o gierkę). Obojętnie czy po angielsku czy japońsku, ważne jest dla mnie skąd ściągnąć torrent lub adres do e-mule.
a wiesz moze gdzie zdobędę grę green green jedynkę ???????
Nie wiem... Chodzi mi tylko skąd zdobyć GG2. Z tego co widziałem to jest super... Niech ktoś mi zdradzi skąd to wziąść!
To jest wogole gra ? moze mi ja ktos przyblizyc ? ;]
Nawet gra była pierwsz a anime powstało na jej "podstawie"
To wie ktoś skąd to ściągnąć, gdzie to dorwać? Skąd ściągnąć jakieś trailery lub coś takiego?
Posiadam grę co się nazywa "GREEN" jest po japonsku i zajmuje 2CD, ale nie wiem czy o cos takiego Ci chodzi...
To jest gierka na podstawie anime (a raczej jego kontynuacja), z tego co znalazłem jest to tak jakby pół-henai (z tego co widziałem na screnach to wyciągnełem takie wniski).
To moze mi własnie wyjasniliscie pewna rzecz :]... Nie dawno sciagnałem OST do Green Green 2 .. i sa tam screeny na okladce... nie kojarzyłem ich z anime. i ogólnie nie mogłem znaleźć nigdzie info o tym tytule.. wiec moze to z gierki :].. jesli ktos ja znajdzie tez prosze o linka :]
gra green green?:D chce obie częśći ! niech ktośzapoda torrentem =]
Xion.. za jakas godzine bede miał któras gre.. zajmuje dokładnie jeden DVD..
jak bedziesz chcial to sie odezwij.. ja ją sprawdze czy działa.. a jak bedzie działac to ci zapodam torrenta
P.S. No i sciagnałem.. i chyba to fake :/
a co do Green Green 2.. to znalazlem równiez.. chce ktos linka ??
Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś zapodał linka:D. Węszyłem wszędzie, ale nigdzie nie znalazłem torrenta. Albo jakbyś mógł to prześlij mi go na maila (viri-kun@o2.pl).
-- Z góry sanx
takze bym prosil o linka (luczek@plusnet.pl)
ja też prosze (jacq-kun@o2.pl)
Linka moge dac .. .teraz pytanie ile wy mozecie za niego dac :]...
nie no żarcik ---> Green Green 2
PS> --> JUZ DZIAŁA SPOWROTEM
http://www.groover-info.net/guri3/index.html
- na tej stronce można sobie pograć w onlinowego green Green 3. Co prawda nie udalo mi się go ściągnąć ale, zabawa i tak jest niezła. Niestety po japońsku. Na stronce głównej są jeszce jakieś tapety, filmiki itp. No i dowiedziałem się, że jest jeszcze gierka Green Green 1 (na podstawie anime 1-12). Jak ktoś wie coś na ten temat to pliz o pomoc. Torrenta, maila, emule (adres) itp.
Ja mam 3 część tej gierki uff ściagało sie 2 tygodnie na torrencie (nie pamietam strony bo kumpel mi ją podał) ale pomimo iż mam tą gre na 3 płytkach (bo tyle zajmuje) to mi jakoś nei chodzi nei wiem czemu może na virtualu by poszło kto wie narazie przeszłem tylko demko 3 części i powiem że czuje się podczas gry jak by się oglądało anime te same głosy w tym nowe dziewczyny coś pięknego tylko te krzaczki i jeszcze raz to powiem dziwne że demo i chodzi a jak zainstaluje pełną wersję gry to mi nie chodzi jak coś znajde na torrencie to zapodam wam a tym czasem moge polecić wam japońską gierke zbliżoną do GG też o tej samej tematyce wraz z angielskimi napisami możecie pobrać sobie ją z torrent.net.pl a zwie się The Sagara family własnie ja pobieram i ciekaw jestem jak się prezentuje
edit: tu masz linka do torrenta ale mało peerów jest moze fartem ściagniesz LINK
powrot
poszukuje obydwu green greenow (te linki juz wygasly ;/) jezeli ktos ma linki (moze byc torrent) bardzo bym prosil :)
nyjemua ;( (niema)
ale za to znalazlem Wakaba & Sanae special o ktorym nie wiedzialem ^^