Nie jesteś zalogowany.
Jedyna korzyść ze zdania matury to to, że dyplom nadaje się na podtarcie tyłka. Znacznie gorzej jest z dyplomem magistra, bo to i małe, i twarde okładki ma. Cholery zabezpieczyły się przed takim jego zużytkowaniem. Może ktoś ma pomysł, co można zrobić z dyplomem ze studiów?
PS. Świadectwo maturalne gdzieś posiałem, muszę sobie przypomnieć na jakiej uczelni je zostawiłem. Ale to żaden problem w każdej chwili można za 10PLN wyrobić duplikat. Ooo... jaka ładna i sugerująca nazwa dup...[yahoo]
Matura to pryszcz. Ale prologata, albo EGZAMIN KOMISYJNY. To jest dopiero stres. Miałem komisa:(, pisząc go świat był totalnie obojętny. Czułem się tak, jakbym naćpał się czegoś. Zero nerwów w trakcie, ale po to prawie padaczka[ukryty]
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-05-02 22:39:29)
Jedyna korzyść ze zdania matury to to, że dyplom nadaje się na podtarcie tyłka. Znacznie gorzej jest z dyplomem magistra, bo to i małe, i twarde okładki ma. Cholery zabezpieczyły się przed takim jego zużytkowaniem. Może ktoś ma pomysł, co można zrobić z dyplomem ze studiów?
Niezłe podejście do studiów masz .
Nie wiem jak ty, ale ja nie olewam sprawy i ciężko pracuję u siebie na kierunku - mam się czegoś w końcu nauczyć, a może i pracować w zawodzie. A z taki podejście jak twoje to faktycznie wychodzi na to, że studia to tylko 5 lat straconego życia - tak to się zachęca młode osoby do kontynuacji drogi edukacji?
Prosze całe ANSI o trzymanie kciuków za mnie bo jestem chyba jedynym debilem w polsce który nic nie powtarzał[baka]
Połamania nóg[hehe]
~Zell ff8, to jest nas dwóch
Mam pytanko do expertów internetu Wiem, że arkusze na starą maturę są odbierane przez dyrekcję w dniu egzaminu wcześnie rano. Czy istnieje możliwość przecieku pytań? I na jakich stronach się ich spodziewać?
To już jutro.... ale czuje stres.... do zobaczenia jutro... po...
Stary nie jesteś jedynym debilem ja znam taką szóstke łącznie ze mną więc prosze wszystkich na ANSI o trzymanie kciuki za maturzystów:D
To wszystkim jeszcze raz powodzenia życzę. Jakoś to będzie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Mam nadzieję, że Wasza jutrzejsza matura nie będzie taka jak ta scenka po lewej
PS. Ĺťyczę powodzenia i trzymam kciuki
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-05-03 23:35:52)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Już po polaku. I kto by się spodziewał, że będzie Makbet i Chłopi?
"Chłopi" trzeci raz z rzędu...ale temat w miarę prosty.:D
Będzie dobrze
Może i będzie, prawdopodobnie zdałem ale nu ch[cenzura] wyniku, jak mi ktoś jutro wyborczą pokaże to chyba za[cenzura], jutro anglik i przynjmniej nie będę się stresować[cool]
Kto by się spodziewał:) Ja godzine przed czasem wyszedłem, ale czy zdałem to sie dopiero zobaczy... Temat ten z Makbetem, wydawał mi się prostrzy, Chłopów nie czytałem więc nie mógłbym sie odnieść do reszty utworu:P.
Ja nie wiem czy zdałem bo z polskim tak jest:D Ale temat z makbetem bralem bo na ustny mam makbeta:P Mam nadzieje ze zdamy wszyscy
Anglika zdamy na pewno wszyscy, ile to się anime oglądało wyłącznie z angielski hardsubem:P A polski to niestety loteria. A tak przy okazji do kogo porównywaliście Makbeta?
No anlgika pisemnego się nie boje ale z ustnym może byc[kupa] A ja porównałem z antygonom:P
Teusz: no jak to do kogo.. do Edypa, jak 95% wszystkich, którzy pisali ten temat
Widze że u was tak samo, u mnie cała szkoła do Edypa porównywała, fakt za zdażyło się kilka odstępst, jeden głupek się pomylił i porównał z Balladyną[shithappens]
Ech juz po polaku! Zdać myslę że zdałam
PS. Powodzenia na jutrzejszym angliku, siedząc w domciu będę za Was trzymać kciuki
ja tam do Kreona Makbeta porównałem