Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałbym Wszystkim "napisac" (co właśnie czynię) iż dzisiaj
o godzinie 20:00 na tv "Ale Kino" będzie emisja filmu rodem z Japonii,
o dzwięcznym tytule "Niebo i Ziemia" może kogoś, powyższa informacja zainteresuje.
wlasnie dzisiaj widzialam ze reklamuja ten film, i zapisalam se na kartce zeby nie zapomniec obejrzec
A ja na anfo.pl przeczytałem, że dziś o 18.25 na TVN w "Detektywach" ma być o dziewczynie, która popełniła samobójstwo przez mangi. Klik.
Ehh kiedyś był podobny motyw (zabił bo grał w gry "komputerowe":))
Ja powiem tak łatwiej zrzucić wine na przysłowiowego kozła ofiarnego nisz na siebie. A takie żeczy jak: gry, filmy/TV, internet doskonalę się do tego nadają. Pewnikiem rodzice niezabardzo interesowali się czym zajmuje się ich curka.
[cytuj]Pewnikiem rodzice niezabardzo interesowali się czym zajmuje się ich curka.[/quote] Ejj bo moi rodzice też właściwie sie nie interesują tym co ogladam i wogóle ale to nie znaczy że popełnie samobujstwo mam nadzieje że tego nie będą ogladać bo jeszcze mi zabiorą komputer
a ja mowilam mojej mamie ze jakas dziewczyna popelnila samobojstwo przez mange, czyli przez cos czym sie interesuje, ale ja jak zwykle stac bylo tylko na krotkie: "aha.." to sie jej pytam czy sie nie martwi ze ja tez popelnie samobojstwo, to ona tylko: "a masz taki zamiar...?" [cholera] rodzina kurde...
Strony 1