Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam wielki kłopot!! Zabrałe się za tłumaczenie oavek FMa ale niestety 2ch jak narazie nie udało mi sięnigdzie zdobyć. Brakuje mi tej ktora nosi nazwę "kids" i jeszcze jakiejś innej. Potrzebuje zwłaszcza "kids" ale po angielsku bo w innym języku nie dam rady przetlumaczyć. Jakby ktoś znał linka to prosze podać.
Proszę oto torrenty do tych OVA: Fullmetal Alchemist OVA
To chyba to...
Jeśli to to oczym mysle to... nienienie... powiedzcie mi lepiej skąd wziąć jakieś debrej jakości rawy -> co hardek sie pojawi ;]
http://www.mininova.org/tor/288239
http://www.mininova.org/tor/296611
Teraz dobre znalazłem, tamte to były dodatki do filmu
Ostatnio edytowany przez Aaron (2006-05-04 16:12:01)
To są rawy? Mi chodzi tylko o rawy... ale skoro to angielski przekład to też się przyda... Będzie miał phenix z czego tłumaczyć
Jest ale nie chciało im sięrobić dodatkowego działu to dopisali tylko w dziale FMA ze są speciale.
Wydawało mi się, że kiedyś był dział na Anidb. Pisało, ze będzie 6 OAVek, i wyjdą w 2006r. Ponadto, że jest to ciąg dalszy kinówki. Właśnie do tego potrzebuje rawy.
Czegoś takiego nie ma i raczej nie bedzie.
Niech ktoś zapoda linki do oavek ale w języku angielskim a nie niewiadomo jakim. THX .
Z dupy sobie tego nie wyjąłem[zly]... a na bank gdzieś to widziałem, może n ie na anidb... ale gdzieś na pewno.
A no na AniDb był dział z OAV ale go skasowali (też go widzialam chyba że było to zbiorowe przewidzenie )
Z dupy sobie tego nie wyjąłem[zly]... a na bank gdzieś to widziałem, może n ie na anidb... ale gdzieś na pewno.
Było w Calendarze na Anidb. A jak ktoś jest ciekaw to na tokyotosho można coś znaleźć.
No ja sam już nie wiem o co w tym chodzi
Jedni piszą, że 6 inni, że 4 a są tylko 2.
niby na AniDB to jest uwzględnione ale nie jako oavki a jako speciale podpięte pod serie:
[cytuj]S1 Reflections Special 56m
S2 Interview Special 14m
S3 Year 2005 Spring and Summer Limited Event`s Original Animation Perfect Edition 10m
S4 Children 3m
S5 Banquet version 6m
S6 State Alchemists VS Seven Homunculi 11m
S7 Fuhrer 2m
S8 Live Action 3m[/quote]
A według ANN 4 w kolejności:
1. OVA #1 (State Alchemists vs Seven Homunculi)
2. OVA #2 (Jissha-hen/Live Action)
3. OVA #3 (Enkai-hen/Chibi Party)
4. OVA #4 (Kodomo-hen/Kids)
Więc czy jakaś grupa wydała to po kolei [chociaż rawy] czy wszystkie łącznie w jednym pliku? Jak to w końcu wygląda A będzie pasować któreś tłumaczenie z ansi do wszystkich czy tylko do 2? [bo tyle tu jest]
Prosiłbym też o jakiś link na download - jakikolwiek prócz e2k
już się w tym wszystkim pogubiłem
3. OVA #3 (Enkai-hen/Chibi Party)
Mam od kuroneko, a
jakiś esp
Jak chcesz to mogę gdzieś wrzucić.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-13 17:34:17)
3. OVA #3 (Enkai-hen/Chibi Party)Mam od kuroneko, a
jakiś esp
Jak chcesz to mogę gdzieś wrzucić.
Najlepiej wszystko Nieważne gdzie
Yaqb napisał:1. OVA #1 (State Alchemists vs Seven Homunculi)
3. OVA #3 (Enkai-hen/Chibi Party)Mam od kuroneko, a
jakiś esp
Jak chcesz to mogę gdzieś wrzucić.Najlepiej wszystko Nieważne gdzie
Ova 4 już się wrzuca na diino (dużo tekstu tam nie ma, więc nie powinien ci przeszkadzać esp sub), resztę też wrzucę, chyba, że znajdę jakieś linki(Upload 128kbs to koszmar :/).
Jak Cię urządza megaupload to:
Ova1
Ova3
A tu masz wszystko DirectDownload:
AnimeEden
No wrzuciło się:
Tutaj masz.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-13 18:44:40)
Są dobrej jakości? Teraz nie mogę ściągać bo pasmo zarezerwowane dla premium jest ale później sprawdze
A tu masz wszystko DirectDownload:
AnimeEden
Nie wiem jak inne ale 'Kids' 23,7mb wygląda koszmarnie. Sprawdzę inne zaraz jak sie dociągną. Mam nadzieję, że z tej strony wszystkie nie są takie denne
No wrzuciło się:
Tutaj masz.
Wielkie dzięki Jakość jest ok tylko ten sub.. ale sam zrobię pl ^^
Nie ma ktos namiarów na RAW'y albo może upnąć gdzieś? Normalnie 'Kids' mimo, że trwa tylko 3 minuty to wgniata w fotel Nigdy bym sie czegos takiego nie spodziewał
Więc prrosze Sam zacznę szukanie wszędzie zaraz
EDIT:
Dobra coś znalazłem
mininova link - mam nadzieję, że to rawy z sofsubami zresztą dociągnę to opisze Napaliłem sie strrrasznie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-13 20:02:22)
EDIT:
Dobra coś znalazłem
mininova link - mam nadzieję, że to rawy z sofsubami zresztą dociągnę to opisze Napaliłem sie strrrasznie
Te co są w tym torrencie to te co mam. I te właśnie są też na megaupload.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-13 20:24:58)
Strony 1