Nie jesteś zalogowany.
Odcinek o Kibie zapowiada się ciekawie? Pewnie będzie coś w stylu ramenowej misji albo jeszcze głupsza bzdura[klnie].
ILE JESZCZE?
Nie wiadomo.
Oglądałeś wogóle zapowiedź? Zapowiada się fajnie i zgadzam się z tym - Akamaru który dostał wścieklizny, dosyć fajny pomysł.
ILE JESZCZE?
Pewnie jeszcze dlugo poczekamy.
Jak podaje ANN, jeszcze w 186 odcinku beda zapychacze:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … 25&page=25
Wiecie może czemu dopiero za dwa tygodnie wyjdzie 184 odcinek naruto?
Mówci co chcecie, ale w ostatnich zapychaczach jedna rzecz była fajna... piosenka o Natsuhiboshi. Naprawde miło się jej słucha:D
Czyli 184 i 185 odcinek będą razem. Dla mnie to lepiej.:) A muzyka Natsuhiboshi była fajna muszę przyznać. A po tytułach można by przypuszczać że teraz zrobią zapychacze z kazdą osobą z osobna poniewarzteraz będzie kiba potem shino a potem mogą być inni.:)
O co ci chodzi?... żadne razem, może 184 bedzie 40-o minutowy ale oddzielnie od 185...
Jak bedzie dlugi to znaczy ze to sa dwa odcinki na raz. Tak bylo, jest i bedzie.
Taaaa, cudownie się zapowiada, Akamaru dostał wścieklizny. Pewnie przykuje mnie do monitora tak, że nie będę mógł się oderwać.
Po prostu przestań oglądać i się nie wyżalaj O_o
wiekszosc ludzi pewnie przestala ogladac i poprostu czekamy na prawdziwego naruto a nie ten chłam...
Zgadzam się z Jubeiem
Mi ten chłam w naruto się podoba i wedłóg mnie może być jeszcze kilka odcinków.
Zaraz dojdzie do linczu....
Ja też tego świństwa nie dzierżę. Oglądałem co prawda do 170 epka ale tak jednym okiem, i to dlatego bo akurat siostra włączyła. Pomyślałem, że jest okazja, to spojrzę na to, będę miał przynajmniej z głowy ten szajs
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ja po odcinku gdzie szukali jakiegoś ducha sobie podarowałem.
Myślałem, że to Scooby-Doo, a nie Naruto, no cóż pozostaje czekanie na normalne odcinki.
Ja po odcinku gdzie szukali jakiegoĹ ducha sobie podarowaĹem.
MyĹlaĹem, Ĺźe to Scooby-Doo, a nie Naruto, no cóş pozostaje czekanie na normalne odcinki.
Ja tak samo na tym odcinku skoĹczyĹem oglÄ dac Naruto. Jedyne zapychacze, ktĂłre trzymaja jako taki poziom sÄ w Bleach'u.
Jedyne zapychacze, ktĂłre trzymaja jako taki poziom sÄ w Bleach'u.
I w One Piece.