Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Maj z kinem Kurosawy.
W maju, w każdy poniedziałek (godz. 20:00) w cyklu "Surowe zasady" będzie emitowany jakiś film tego wielkiego reżysera. Po kolei prezentowane będą:
08 maja - Ukryta forteca
15 maja - Tron we krwi
22 maja - Straż przyboczna
29 maja - Sanjuro - samuraj znikąd
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-09 07:53:48)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
noooo dzięki za info bo bym przegapił....teraz na bank siedzę i oglądam !!! O dziwo z tych 4 filmów tylko jeden widziałem wiec będzie bosko
Z milą chęcią bym pooglądał, ale nie mam Ale Kino![placze][placze][placze][cholera][cholera]
Szkoda że nie mam tego kanału Ostatnio oglądałem Straz przyboczną i bardzo mi sie spodobała. W zwiążku z tym mam pytanie jakie jeszcze filmy Kurosawy moglibyście polecić??
A ja mam i napewno obejrzę
Dzęki niema co zajawę niezłą mi zrobiliście. Szkoda tylko, że niemam tego kanału[shithappens][placze][placze]
Kurde, uwielbiam te filmy, poki co ogladale, 7 samirai i Ame Agaru(tylko to robił jego asystent po mierci Kurosawy), łeeeee dajcie to na TVP 1 , TVP2[placze]
Juz poprawilem faktycznie, cos i sie :P
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-05-05 22:20:58)
Abu Abwe(tylko to robił jego asystent po mierci Kurosawy)[placze]
?? Chyba Ame Agaru.
Ja nie mam, ale Tron we krwi widziałem jakieś 17 lat temu i przegapię ten film jeśli las podejdzie mi pod telewizor . (Mistrzostwo świata te filmy, polecam chłopaki)...
Hehe, ja sobie "Ukrytą fortecę" w poniedziałek po maturze walnę na rozluźnienie. Jedyne, co mi może przeszkodzić to jakiś nieprzewidywalne popsucie się mojego dekodera, który ostatnio zaczął "wydziwiać"
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Wah, trochÄ późno to zawuaĹźyĹem.
~Winged wielkie dziÄki za takÄ
informacjÄ
Nie mam 'Ale Kino!' ale mĂłj Ojciec ma. Wielka szkoda Ĺźe to wszystko w PoniedziaĹki [Ojca odwiedzam najczÄĹciej w niedziele]
OminÄ
Ĺ mnie juĹź pierwszy film. wielka szkoda...
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-10 14:51:10)
ee dla uswiadomienia towarzystwa ale kino jest programem typu canal+ wiec sam cykl oznacza cykl premier - filmy beda kilkakrotnie powtarzane
na stronie Ale Kino! znajdziesz dla 'Ukrytej Fortecy':
premiera w ale kino!:
8 maja 2006
najbliższe emisje:
13 maja, sobota, godz. 17:35
23 maja, wtorek, godz. 08:00
wiec jesli film cie interesuje to po prostu sobie pilnuj na ich stronie
Nie pomyślałem o tym szczerze mówiąc
Dziękuję ci Lain najgoręcej jak mogę Jestem twoim dłużnikiem
Odgrzewam topic, bo po raz ostatni zostaną wyemitowane wzmiankowane tutaj filmy i to po dość długiej przerwie.
Już jutro "Tron we krwi", a w kolejne dni następne filmy. Patrz tu.
Thx Winged, nagram sobie akurat, bo poprzednio zapomniałem .
Ostatnio edytowany przez shinnek (2007-04-22 23:59:59)
Na TVP KULTURA w Poniedziałek 31.03 o godzinie 20:30 leci Siedmiu Samurajów, a we wtorek o 13:45 powtórka
Strony 1