Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
N-U-D-Y
Grałem we wszystkie MMORPG`i (z wyjątkiem Flyff`a) i po kilku tygodniach (wyjątek WoW- pół roku) zaczęły mnie nudzić...
Nie ma to jak PRAWDZIWE role-play na singlu... Bez power-levelerów, różnych lege weapsów itp...
Próbowałem 2 razy w to zagrać bo mnie paru kumpli przekonywało, pierwszy raz doszedłem "aż" do 2 levelu, za drugim razem już było lepiej... 4 level i się poddałem Nie wiem co w tej gdzie w ciąga... Na przykład dam, że mój kumpel grał rok jedną postacią, jakimś magiem i stał się najlepszym na swoim świecie, potem sprzedał postać za... ponad 2 tyś O_o... Naszczęście uratowała go od tego dziewczyna... teraz już jego dziewczyna
Tibia moze zadowolic gracza, ktory:
1. Nie gral w profesionalne gry MMORPG;] np. WoW albo Guild Wars;]
2. Ma karta Herkules 1MB;]
3. 2MB RAMU;]
4. Zderzyl sie z murem
Tak naprawde ta gra jest taka denna, ze odbiera mi chec podejscia do kompa...[shithappens]
Ja raczej nie gram w gry (jedynie Heroes 3, a teraz demo Heroes 5) i nie mam problemu Pamietam jak moj brat uzaleznil sie od Championship Manager, [deprecha] Dzien i noc siedzial przy komputerze a brat mojej kolezanki jest teraz uzalezniony od lineage 2. Co do tego dzieciaka co zatlukl matke stolkiem, to ja mam czesto chec zaj*bac stolkiem mojego [klnie][cenzura][klnie][klnie]ojczyma.
Pograłem całe pięć minut i.... poszedłem sobie włączyć Disgaea na konsoli
Porażka na maxa nie wiem jak można grać w taki chłam toż już stare finale czy DQ na NES/SNESa są bardziej wciągające, a i te spritey jakoś w nich tak nie odrzucają jak w Tibi (może to przez sentymwent do klasyki ).
W 100% zgadzam się z osobami, które w postach wcześniej zjechały ten crap.
Jedyny MMORPG, w którego pograłem aż całego miecha to był FFXI potem sobie darowałem (z wiadomych przyczyn abonamencik kosztuje, a do tych najbogatszych co mają kase na prawie wszystko raczej się nie zaliczam), ale gra naprawdę świetna i w miarę ciekawa.
Zrobimy tak;] Wlasnie zaistalowalem Tibie;] Utworzylem konto zaczynam grac... napisze kiedy mi sie znudzi;][madrala][madrala][shithappens]
14:51 - KONIEC!!! HALT [cholera][cholera][respekt] Prawie [rip][rip][shithappens][ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie]
Ostatnio edytowany przez Jay (2006-05-06 14:53:11)
Strony Poprzednia 1 2