Nie jesteś zalogowany.
Chcial bym polecic stronke o anime , jest ona w budowie wiec prosze sie nie czepiac drobnych bledow ;P
http://www.radiostrefa.nazwa.pl/anime/
Aktualnie poszukujemy redaktorow ( ludzi zafascynowanymi anime )
wiecej info na gg 1575296
Jeśli chcecie aspirować do miana dużego i DOBREGO portalu do BEZWZGLĘDNĄ podstawą jest eliminacja błędów i popracowania nad sylistyką języka. Przykład:
Bleach zaczął się w Tokio Tv w Japonii 5 października 2004.
Od tego czasu podnosi się w szeregach najlepszych anime. Anime jest oparty na popularnej mandze napisanym przez Tite Kubo.
O co chodzi w ostatnim zdaniu. I jak można podnosić się w szeregach anime?
Ichigo jest 15 letnim chłopcem, który jest w stanie widzieć duchy.To postac bardzo sarkastyczna jednakże jest w stanie zaryzykować swoim życiem by uratować przyjaciół.
Czy Ichigo jest złośliwy, ironiczny, szyderczy? Bo to właśnie oznacza słowo sarkastyczny.
Chad jest najbardziej skryta osobą z wszystkich przyjaciół Ichigo. Obdarzony ogromna sial pomaga Ichigo w misji dobicia ruki.
Dobicia Ruki? Lol!
Jest tego dużo, dużo więcej. Informacje są lakoniczne i..hmmm...nijakie.
Ichimaru zawsze jest widziany z uśmiechem na twarzy. - to wszystko?
Sporo literówek, a wystarczyłoby wrzucić teksty do worda.
Nie odbierzcie, broń Boże, tego posta jako ataku na waszą stronę. Po prostu IMO jest dużo za wcześnie na jej publikację, tym bardziej, że jest sporo niedociągnięć. Jeśli chcecie zbudować naprawdę dobry i wart uwagi serwis to musicie te wszystkie błędy wyeliminować.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-06 20:50:13)
Przydałoby się przeczytać artykuł choć raz przed wrzuceniem go na stronę. Albo poszukajcie kogoś do korekty.
EDIT: Przeczytałem to całe i tu nawet korekta nie pomoże. Tam są same bzdury[bzdura].
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-06 20:59:35)
To prawda, treść stronki narazie....
Ale wygląd
Tak jak powiedzieli przedmówcy - bardziej się przyłożyć i będzie [respekt]
pozatym jest już strona o takiej nazwie http://www.animeworld.pl/
Ostatnio edytowany przez Maku (2006-05-06 21:06:42)
pisalem ze wszystko jest w fazie przygotowan :| wszystko bylo dodawane prawie ze spontanicznie zeby znalesc bugi w cms-ie oj ludzie ludzie
Dobrze się staracie,(spis odcinków biografie postaci, oki) ale jeżeli chcecie żeby stronka była lubiana i oblegana czeka Was lub Ciebie masa pracy. Więc do roboty:P ja tym czasem trzymam kciuki;) A pisanie recenzji do Anime zacznijcie najlepiej po obejrzeniu lub przeczytaniu masy artykułów o nich, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie:)
~eviljedi wiemy że dopiero powstje nie gniewaj się, a słowa krytyki zawsze sie przydają, bo wiadomo co można poprawić wygląd stronki mi osobiście już się podoba, a resztę trzeba tylko dopracować. Nikt nie mówił, że początki są łatwe...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-06 21:18:02)
pisalem ze wszystko jest w fazie przygotowan :| wszystko bylo dodawane prawie ze spontanicznie zeby znalesc bugi w cms-ie oj ludzie ludzie
Tak, ale podanie adresu tutaj było równoznaczne z jego opublikowaniem. Treści może być mało, ale ta która jest powinna być już dopracowana.
Właśnie.
Jeśli chcecie się wybić, to musicie już w trakcje publikacji mieć coś, co przyciągnie potencjalnego użytkownika. Ja tam nic takiego nie widzę.
bedzie www.anime-world.pl co do artykulow byly pisane na szybko i spontanicznie wiec prosze sie nie czepiac [ej]~karoleq114 dzieki za docenienie naszej pracy
Co do reszty wypowiedzi:
- my nie jestesmy lolqami to po 1
- staramy sie cos zrobic prawde mowiac dla WAS! wiec zamiast glupich komentarzy mogli byscie pomoc badz chociaz oszczedzic nam straty czasu na czytanie skarg na cos czego prawdopodobnie nie bedzie ^_^ badz bedzie zmienione. Co do opisu np Naruto zostalo to po tym jak tlumaczylem 1 z redaktorow co gdzie i jak.
Pamietajcie zawsze liczy sie
eviljedi napisał:pisalem ze wszystko jest w fazie przygotowan :| wszystko bylo dodawane prawie ze spontanicznie zeby znalesc bugi w cms-ie oj ludzie ludzie
Tak, ale podanie adresu tutaj było równoznaczne z jego opublikowaniem. Treści może być mało, ale ta która jest powinna być już dopracowana.
Adres dalem zeby pokazac co juz jest i zeby ktos mogl sie nia zainteresowac. Opublikowalem od strony wizualnej co do tresci trwaja nad tym prace
- staramy sie cos zrobic prawde mowiac dla WAS! wiec zamiast glupich komentarzy mogli byscie pomoc badz chociaz oszczedzic nam straty czasu na czytanie skarg na cos czego prawdopodobnie nie bedzie ^_^ badz bedzie zmienione. Co do opisu np Naruto zostalo to po tym jak tlumaczylem 1 z redaktorow co gdzie i jak.
Pamietajcie zawsze liczy sie
moim zdaniem to sa raczej krytyczne opinie ktore maja wam pomoc, a nie zniechecic, wystawiajaj posta musisz sie liczyc z krytyka, a nie wylacznie z pochwalami. tyle
Licze sie z krytka i jestem nawet wdzieczny za to ze ktos nam zwraca uwage.
Ale sa 2 rodzaje krytyki tak jak mowiles:
1 - bekon : Dobrze się staracie,(spis odcinków biografie postaci, oki) ale jeżeli chcecie żeby stronka była lubiana i oblegana czeka Was lub Ciebie masa pracy. Więc do roboty ja tym czasem trzymam kciuki A pisanie recenzji do Anime zacznijcie najlepiej po obejrzeniu lub przeczytaniu masy artykułów o nich, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie
2 - EDIT: Przeczytałem to całe i tu nawet korekta nie pomoże. Tam są same bzdury
lb mam nadzieje ze sie zdziwisz ;]
Nie, wiem, że to jest coś w stylu "napisać byle co, żeby jakoś to na razie wyglądało" i wcale się nie zdziwię, jeśli będzie to wartościowy serwis. Ale może można byłoby napisać tam po prostu "tekstteksttekst", a nie takie bzdury, bo np. "dobić rukię" jest nieco komiczne.
Aha, i nie miałem na myśli, że wam korekta nie pomoże, ale że trzeba to napisać od nowa.
Życzę wam udanego i popularnego serwisu.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-06 21:33:34)
jaka by nie byla ,to sa to indywidualne opinie, wiec nie masz co sie wk***, chyba nie myslales ze wszytkim sie spodoba pomysl tworzenia nowej strony o m&a.
pamietaj ze o stron o tej tematyce powstaje wiele i wiele z nich zawodzi, wiec wielu z nas zapewne mysli, ze to bedzie nastepna "plajta"
Nie, wiem, że to jest coś w stylu "napisać byle co, żeby jakoś to na razie wyglądało" i wcale się nie zdziwię, jeśli będzie to wartościowy serwis. Ale może można byłoby napisać tam po prostu "tekstteksttekst", a nie takie bzdury, bo np. "dobić rukię" jest nieco komiczne.
To bylo robione specjlanie by moj brat mogl zobaczyc jaka mam koncepcje na artykuly.
Od 2 dni non stop sie meczymy ze strona i zdaza sie ze walnie sie jakas literowke w pospiechu.
Ja sie nie denerwuje tylko bronie "naszego" wizerunku ;] Naprawde jestem wdzieczny za rady , uwagi itp co nie zmienia faktu ze co niektorzy przesadzaja ;]
MOD EDIT:
Używaj opcji edycji postów
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-06 21:36:38)
To bylo robione specjlanie by moj brat mogl zobaczyc jaka mam koncepcje na artykuly.
Od 2 dni non stop sie meczymy ze strona i zdaza sie ze walnie sie jakas literowke w pospiechu.
heh , twoja praca jest twoja wizytowka, Co nagle, to po diable.
moze bylo trzeba posiedziec jeden dzien wiecej, a w tedy bylo by mniej bledow
Ostatnio edytowany przez Lukasz_1986 (2006-05-06 21:38:07)
eviljedi napisał:To bylo robione specjlanie by moj brat mogl zobaczyc jaka mam koncepcje na artykuly.
Od 2 dni non stop sie meczymy ze strona i zdaza sie ze walnie sie jakas literowke w pospiechu.heh , twoja praca jest twoja wizytowka, Co nagle, to po diable.
moze bylo trzeba posiedziec jeden dzien wiecej, a w tedy bylo by mniej bledow
My chcieli bysmy juz na poniedzialek wykupic domene i specjalnie zamiescilem nie skonczona strone aby znalesc nowych "chetnych" ludzi do pomocy nad portalem.
Moje odczucia... layout oklepany - widziałem już takich tysiące... niestety . Widać, że ktoś z Was zna się na grafice, ale niczym nie zaskakuje - mniejsza o to (zawsze uważałem opakowanie za mało istotną rzecz ).
Rozmieszczenie elementów (funkcjonalność) - również standardowe... nie zaskoczyliście mnie niczym pozytywnym .
Treść merytoryczna - odezwij się jak będzie coś sensownego do czytania, bo na razie to se można obrazki pooglądać.
Zbyt wcześnie na publikowanie tego rodzaju strony.
Nie dziw się, że ludziom serwis nie "podszedł", wracaj więc do roboty (pisania, czy czego tam kolwiek ).
EDIT:
My chcieli bysmy juz na poniedzialek wykupic domene i specjalnie zamiescilem nie skonczona strone aby znalesc nowych "chetnych" ludzi do pomocy nad portalem.
GRAMATYKA, się nisko kłania
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-05-06 21:52:04)