Nie jesteś zalogowany.
Mnie obecnie ciekawi jak przebiega trening Sakury.Szkoda że obecnie ogladam Naruto jedynie z przyzwyczjenia.
lepiej ogladało by sie naruto jakby nie wiadomo było co jest teraz w mandze! Poszedłem do wojska 9 miesiecy temu akurat wtedy zaczynały sie zapychacze tydzien temu wyszedłem z wojska i co dalej są zapychacze ale jakoś sie juz do nich przeyzwyczajiłem i nic nie zmieni faktu ze to superanckie anime ale i tak czekam na nowy sezon
Według mnie mogliby zrobić zapychacze do 200 odcinka a od 201 odcinka kontynuować serie.
Bez przesady.
Według mnie mogliby zrobić zapychacze do 200 odcinka a od 201 odcinka kontynuować serie.
Taa... aktualnie mamy 183 odcinek, czyli do "twojej liczby" 200 pozostałoby 16... tygodni zapychaczy, co oznaczałoby roku emisji tego badziewia .
Czyżbyś lubił mało ambitną rozrywkę?
Może dla ciebie jest mało ciekawa ale zwarz na to że mi się te odcinki podobają ( i ci co nie oglądają tych odcinków są w mniejszośći )
Fakt faktem, że i ja oglądam te odcinki, ale jakoś nie przywiązuje uwagi do ich treści - po prostu - było minęło i tyle. To nie to samo co kiedyś... ściągałem parę godzin i zastanawiałem się jak dana sytuacja rozwiąże się pobieranym właśnie epizodzie - maksymalne skupienie, wyczekiwanie . O to chyba chodzi przy oglądaniu, nie?
Dobra nie będę już z Tobą polemizował, skoro Tobie i tak podobają się zapychacze - żyjemy w dwóch różnych światach, więc (szczerze) pokazuję ci .
Szczerze ,to jest trochę denerwujace, bo niby fillery miały sie skończyć na wiosnę, a jak zobaczyłem że ta katorga będzie jeszcze trwać to postanowiłem przeczytać mangę. W koncu skończyłem czytać coś mniejwięcej na 274 chapterze i się jeszcze bardziej wkurzyłem, bo chciałbym to wszystko zobaczyć w anime....w każdym razie manga jest zaj****ta. Ja wolałbym żeby np. zamiast tych wszystkich zapychaczy puścili Naruto od początku...
jak to przeczytałem, kiedyś byłem za zapychaczami nie przeszkadzały mi za bardzo teraz z odcinka na odcinek czekam aż sie skończą, nie wiem czemu nie przestaje oglądać, hmmmmm niektórzy mówią że nawet fajne i śmieszne są te zapychacze jak dla mnie to nie jest wogóle fajne i humor jaki teraz jest jest wręcz żałosny jak dla mnie, gdy sobie przypomnę jak Naruto kręcił makaron Rasenganem to mi sie źle robi a miała niby być taka wielce potężna technika a do byle czego jej używa, a kreska to już strach mówić z bliska jak są postacie to jeszcze jakoś przejdzie z trudem ale przechodzi ale jak jest ujęcie na postacie z daleka to sie chce,( heh tak se teraz myśle czemu ja to jeszcze oglądam i niemoge znaleźć żadnej sensownej odpowiedzi )
A jak wam się obecny opening i ending podobają? Dla mnie opening to średniak, dużo lepiej oceniam ending.
Ostatnio sciagnełem troche teledysków z http://www.animemusicvideos.org/ i musze przyznać że fajnie jest wspominać "czasy przed zapyhaczami".
Rasengan miał być potężną techniką to fakt. Ale gdy naruto powiedział że wymyśli o wiele potężniejszą technikę podczas treningu to jak wrucą do fabuły może się okazać że rasengan przy niej to nic i dlatego teraz w zapychaczach często ją pokazują.
A powi ktos co trzeba powduszać na http://www.animemusicvideos.org/ żeby się zarejestrować bo nie wiem szukalem już wiele razy i nie wiem jak. Bo chciałem sobie pościągać teledyski i nie moge.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-05-07 21:07:43)
To wkońcu wie ktoś kiedy się skończą te poj[cenzura][klnie] zapychacze???[cholera]
hmmm 3 następne tytuły odcinków prosto z AniDb:
184. Inuzuka Kiba`s Lo~ng Day
185. A legend has existed in Konoha
186. Laughed SHINO
patrząc na tytuł 186 odcinka, zastanawiam się jak to będzie wyglądać...
Będą biegać i łaskotać Shino najlepiej rasenganem.
Będą biegać i łaskotać Shino najlepiej rasenganem.
Dokładnie, a 187 ep bedzie o tym że Tsunade jest tak zarobiona i zmęczona tą całą robotą i zazwyczaj skorzystała by ze swojego dżakuzi żeby wypocząć i sie zrelaksować ale jej sie coś tam w nim rozwaliło więc zamówiła ninja hydraulików lecz ci sie okazali ninja złodziejami i ukradli dżakuzi, Naruto z kimś tam pobiegnie odzyskać dżakuzi ale przez przypadek ulegnie ono rozwaleniu kompletnemu i Naruto rewanżując sie Tsunade bedzie robił efekt dżakuzi w normalneij wannie używając Rasengana
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-05-07 21:38:45)
[cytuj]Dokładnie, a 187 ep bedzie o tym że Tsunade jest tak zarobiona i zmęczona tą całą robotą i zazwyczaj skorzystała by ze swojego dżakuzi żeby wypocząć i sie zrelaksować ale jej sie coś tam w nim rozwaliło więc zamówiła ninja hydraulików lecz ci sie okazali ninja złodziejami i ukradli dżakuzi, Naruto z kimś tam pobiegnie odzyskać dżakuzi ale przez przypadek ulegnie ono rozwaleniu kompletnemu i Naruto rewanżując sie Tsunade bedzie robił efekt dżakuzi w normalneij wannie używając Rasengana [/quote]
Jestes pewny ze to nie ty piszesz scenariusze do fillerow ?
dzimbo napisał:Będą biegać i łaskotać Shino najlepiej rasenganem.
Dokładnie, a 187 ep bedzie o tym że Tsunade jest tak zarobiona i zmęczona tą całą robotą i zazwyczaj skorzystała by ze swojego dżakuzi żeby wypocząć i sie zrelaksować ale jej sie coś tam w nim rozwaliło więc zamówiła ninja hydraulików lecz ci sie okazali ninja złodziejami i ukradli dżakuzi, Naruto z kimś tam pobiegnie odzyskać dżakuzi ale przez przypadek ulegnie ono rozwaleniu kompletnemu i Naruto rewanżując sie Tsunade bedzie robił efekt dżakuzi w normalneij wannie używając Rasengana
Gdyby nie ta wstawka o rasenganie uwierzyłbym że taki ma być scenariusz.... Weź kurwa nie strasz ludzi...
Jestes pewny ze to nie ty piszesz scenariusze do fillerow ?
od czasu do czasu szepne im tam co nieco [szpan]heh
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-05-07 21:51:03)
Wasze informacje są żałosne... Nie wiecie jeszcze,że w 221 odcinku Naruto nad Liścia przylecą bombowce i zrzucą na nią bomby atomowe i miny przeciwpiechotne? Naruto i kompania będą je łapać do wiklinowych koszyczków,a bomba atomowa zostanie odepchnięta w stronę wioski dźwięku. Rasenganem.