Nie jesteś zalogowany.
O jaaaaaaaa... pokemony w realu. Dziewczyny gdzie te sexy mundurki??? Fak, najpierw bomba atomowa , teraz to... Ameryka musi zginąć.[kombinuje]
nie nie ... no to jest niesmaczne ...
ja tam lubie jak japonki mają ten japoński styl.
A mundurki są super.
Aby Japonia byłą Japonią,
Co do tego stylu to powiem jedno obejmuje tylko 2 dzielnice nie cały kraj i dobrze inaczej goście by się pocieli Co do ideału piękna azjatki mi nie podchodzą oprócz tych ładnych długich kruczoczarnych włosów. I nie oceniajmy innych wiele naszych dziewczyn w europie nazywa się kur... tylko z powodu ubioru , który u nich nosi się w czerwonych dzielnicach
No jak znikną mundurki z japońskich szkół to będzie koniec świata.
Bo praktycznie w każdym anime są mundurki szkolne.
No jak znikną mundurki z japońskich szkół to będzie koniec świata.
Bo praktycznie w każdym anime są mundurki szkolne.
Dokładnie
Nie lubię tapeciar, fakt. Ale to co widać na tych fotkach, przebija każdą widzianą przeze mnie 10 krotnie. i w ogóle blech. Swoją drogą zastanawia mnie, co części facetów podoba się w tych wymizdżonych babkach, mnie to z miejsca odrzuca.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
włączyłem i pomyślałem... hmmm... może jednak lepiej tego nie pisać.
Mogl bys ostrzegac, ze beda drastyczne zdjecia. Jadlem i o malo monitora nie za[cenzura].
Na ekranie moga latac flaki, ludzie jesc rozne rzeczy i nic a od tego odrazu odruch[blee].
Jak mozna tak niszczyc ciekawa kulture.
Mogl bys ostrzegac, ze beda drastyczne zdjecia. Jadlem i o malo monitora nie za[cenzura].
Na ekranie moga latac flaki, ludzie jesc rozne rzeczy i nic a od tego odrazu odruch[blee].Jak mozna tak niszczyc ciekawa kulture.
Jak można niszyć tak samego siebie?
NameLess One napisał:Mogl bys ostrzegac, ze beda drastyczne zdjecia. Jadlem i o malo monitora nie za[cenzura].
Na ekranie moga latac flaki, ludzie jesc rozne rzeczy i nic a od tego odrazu odruch[blee].Jak mozna tak niszczyc ciekawa kulture.
Jak można niszyć tak samego siebie?
Patrz temat "Ech ta dzisiejsza młodzież... (?)"
...
Nieee... Teraz krucjatę trzeba będzie rozszerzyć na Amerykę... Będę potrzebował więcej rąk do pomocy...
Nie lubię tapeciar, fakt. Ale to co widać na tych fotkach, przebija każdą widzianą przeze mnie 10 krotnie. i w ogóle blech. Swoją drogą zastanawia mnie, co części facetów podoba się w tych wymizdżonych babkach, mnie to z miejsca odrzuca.
ALE TO JEST M-O-D-N-E! I TYLKO TO SIĘ LICZY!
BOŻEEEEEEEEEE!!!!! NAWET JEŚLI NIE ISTNIEJESZ, WYBACZ MI TO CO ZROBIĘ JAK TAK DALEJ PÓJDZIE.... I jakbyś mógł tak magicznie ulice potem powyczyszczać, to miałbym jeden problem z głowy ^^
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-05-07 22:35:07)
RiXeD, bierz Bustera i w droge....
Może poświęcimy swoje życie i zniszczymy wszystkie te Tapeciary w imię piękna kultury japońskiej?
Zobacze jak są samoloty z wawy ;p
A miały takie ładne buzie, . Teraz nienawidze Amerykanów nie tylko za Stonkę ziemniaczaną
Moda przeminie bo tak już jest na tym świecie.
Ameryka to siedlisko zła ale ludzie tam są już tak głupi że to tylko kwestia czasu kiedy ten kraj upadnie.
A tym dziewczynom się nie dziwię chcą mieć jak najmniej wspólnego ze swoją kulturą narodową, u nas jest podobnie.
Jedyne co mnie smuci to to że na całym świecie są ludzie tak głupi aby zrobić z siebie takiego potwora[klnie]
A ja osobiście kocham najbardziej dziewczyny z zerową ilością makijażu bo wtedy widzę ich naturalne piękno8-D.
A ja osobiście kocham najbardziej dziewczyny z zerową ilością makijażu bo wtedy widzę ich naturalne piękno8-D.
AMEN!!!
U dziewczyny najbardziej cenię charakter, a nie urodę. Wiem, że to brzmi jak cytat z książki ale naprawdę tak jest. Nie musi być ładna i modnie się ubierać, jeżeli rozmowa z nią przynosi mi naprawdę dużo radości to jej wygląd się nie liczy.
Koniec kazania.
Idźcie w pokoju.
Geez. Spadlem z krzesla. Nie wiedzialem, ze w Japonii tak jest xD Straszydla ;p Swoja droga u nas juz takie widzialem ;p
taaa... w japonii jest wszystko... u nich z gier to nawet symulator komara sie znajdzie...