Nie jesteś zalogowany.
Jakiś czas temu oglądałem Smash Hit; i częściowo przez to w mej głowie zrodziło się pytanie:
co sadzicie o kobietach w wieku 20 i więcej, które noszą bieliznę z dziecięcymi motywami typu świnki, misie, żaby, lody.
Osobiście znam kilka takich przypadków, z czego jeden aż za dobrze
Mi kojarzy się to z dziecinnym zachowaniem, również z łasością na słodycze.
Czyżby dorosły tylko ciałem?; a może chciałyby być jak młodsze bohaterki z anime? (a dobrze wiemy jakie one są).
Wiesz że kobiety jedzące duże ilości czekolady mają większą ochotę na .....:)
A takie motywy na bieliżnie to zależy od sytuacji. Na codzień może być, ale jak kobieta chce być sexowna to sobie na coś takiego raczej nie pozwoli.
A same kobiety noszące tego typu bielizne to zazwyczaj osoby z dużym poczuciem chumoru, a co często za tym idzie trochę dziecinne w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
buhehehehe....fajny temat :p
Jako ze sama jestem kobieta, jakos nie mam ochoty gadac o bieliznie...tym bardziej swojej, bo hmm...sadze ze jest to zbyt prywatny temacik ....
wiadomo, sa gusta i gusciki, i jezeli jakas kobieta, ma ochote, zalozyc to i owo, ma do tego prawo, ale jezeli chce byc sexi, znaczy noo ekhm wiecie.... dla tej drugiej strony to zaklada cos bardziej "kobiecego". Takie moje zdanie.
No i zeby zrozumiec poruszony przez ciebie temat, trzeba byc kobieta, chodz przez 1 dzien : PPPPPP <demoniczny smiech> :D:D:D
Ostatnio edytowany przez hunterx (2006-05-08 00:45:45)
Byleby czysta
No i zeby zrozumiec poruszony przez ciebie temat, trzeba byc kobieta, chodz przez 1 dzien : PPPPPP <demoniczny smiech> :D:D:D
Czy ja wiem wg mnie opinie może wyrażać każdy (nie pytałem się jak to jest nosić coś takiego lecz co o tym sądzicie:)), a by zrozumieć to ważniejsza jest inteligencja niźli płeć:P
Ostatnio edytowany przez prorobo (2006-05-08 10:47:51)
jakos nie mam ochoty gadac o bieliznie...tym bardziej swojej, bo hmm...sadze ze jest to zbyt prywatny temacik ....
chyba jestes niesmiala, no coz, w moim otoczeniu nie nazywa sie to "prytwatny temacik",
a poprostu zwyczajnym tematem,
Myślę, że posiadana bielizna przez laskę nie jest wyznacznikiem jej dziecinności czy bodajże czegoś innego Sam po rozmowie chyba potrafisz ocenić jaka jest, no nie ?:)
wiesz, nie jestem wstydliwa, ale po prostu nie mam ochoty nawijac jaka bielizne akurat ja nosze Jezeli jest taka kobieta, ktora ma na to ochote, to prosze bardzo, jej broszka....
Prorobo, no nie zupelnie Wiesz, faceci moga zle odbierac takie "majteczki w kropeczki/swineczki etc etc"
moze wlasnie im sie dziecinnie kojarzyc, co zaznaczyles w 1 poscie A dla kobiety, to jej sprawa i nie koniecznie musi sie to odnosic, jak to to ujoles do jej "dziecinnosci" XDD Co prawda, nie moge mowic za wszystkie z nas, ale jezli oceniasz dziewczyne jedynie po majtach, no srry XDDD bo tak na to wychodzi, to ty jestes dziecinny
Ostatnio edytowany przez hunterx (2006-05-08 11:50:27)
Oj spodziewałem się, że dojdzie do nieporozumienia
dlatego się pytam co inni o tym sądzą, czy wg kogoś noszenie takiej bielizny jest z czymś skorelowane
Arry strzelam, że mowa o skarpetkach
ale to mnie zabije, więc zostańmy przy tym jednym elemencie
oberwanie taką twardą jak skała skarpetką
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-05-08 12:35:46)
to prorobo >nie no sorry, ale ogolnie tak to wszystko poprzednio zabrzmialo : P
A mnie bawi to że takie tematy jak te i w ogóle o erotyźmie są na ogół w społeczeństwie unikane jak by to było coś strasznego stań w tłumie i pojedz sex obrazu wszyscy zaszokowani. A ja dowiedziałem się że nadmierny sex powoduje daltonizm ..kurde co tam kształty dalej będę widział:P
lol daltonizm nie brak umiejęstności rozrózniania koloru.Zgadzam sie z tezą że takie majtki noszą raczej dziewczyny z poczuciem humoru, ale jak idą na randke to raczej inne majteczki (stringi ) zakładają.A tak wogóle to fajne tematy ostatnio są na forum
irytuje mnie wypowiedz autora tego tematu ktory stwierdza ze bielizna z zwierzatkami itp jest oznaka dziecinnosci, czlowieku ile ty masz lat :d
taka bielizna wcale nie znaczy ze kobieta nie jestsexy czy mniejatrakcyjna, z doswiadczenia wiem ze dziewczyny z taka bielizna sa nadzwyczaj slodkie i mile a takze nieco niesmiale :d
Kopek wyjąłeś mi to z klawiatury:P
A ja potwierdze wypowieć Kopka jako dziewczynka
Jak dla mnie to świadczy tylko o fantazji i poczuciu humoru, choć wiadomo że nie wolno człowieka po majtkach oceniać