Nie jesteś zalogowany.
Ja często ubieram bokserki w diabły tasmańskie Lubię tego porąbanego zwierza
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Bo tak trzeba zmieniać co dziennie , a i wiosnę mamy ptaszek swobodnie lata a ja jestem przykuty do łoża(niestety szpitalnego:P o ironio)
ja czasami nosze bokserki w zielone żabki :d i mi to nie przeszkadza :d
ooo bo Cie odwiedze
zapraszam serdecznie do słonecznego Rogoźna :d[okej]
Ostatnio edytowany przez Kopek (2006-05-08 17:30:04)
Zgrzut nie mow ze w Gliwicach w szpitalu??
oni Cie tam jeszcze dobija zamiast wyleczyc!!
Tobie by sie pielegniarka do domu przydala
Ja często ubieram bokserki w diabły tasmańskie Lubię tego porąbanego zwierza
a kto nie lubi diabla tasmanskiego??
chociaz to bugs bunny zawsze bedzie mial w mym sercu najbardziej wyjatkowe miejsce z wszystkich animowanych zwierzakow Kto ma bokserki z Bugs Bunny??
ja se mam zamiar kupic z nadrukiem "sex trener" i pod spodem jeszcze "1 godzina gratis" koszulki fajnie wygladaja :p z tym :p
Zgrzut nie mow ze w Gliwicach w szpitalu??
oni Cie tam jeszcze dobija zamiast wyleczyc!!
Tobie by sie pielegniarka do domu przydala
Hmm leże w Pyskowicach ale w środę wychodzę na własne życzenie i będę miał wizyty domowe
Co za temat myślałam że spadne z krzesła wy to macie pomysły Osobiście mogę powiedzieć że wzorki i nadruki są fajne sama mam spory zbiór majtek w zwierzaczki które wg mnie są słodkie i fajnie się nosi
Hmm ja tam uważam, że różnorodność kobiecej bielizny to dobra rzecz... szczerze to wole jak mnie kobieta zaskoczy gustownymi majteczkami w misie niż byle sznurkiem na tyłku... niestety teraz większość dziewczyn (nie chce obrażać dojrzałych kobiet) włoży na tyłek stringi i już myśli, że się za nia każdy będzie oglądać... trochę tajemniczości moje damy zaskocznie nas
Ja mimo moich lat lubie wskoczyć w bokserki w misie, rybki, autka itd. przynajmniej fajnie to wygląda... trochę więcej uśmiechu na codzień
p.s. a tu mamy link do ciekawego filmiku właśnie o manii posiadania sznurków na tyłku:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=14035&8
Hmm ja tam uważam, że różnorodność kobiecej bielizny to dobra rzecz... szczerze to wole jak mnie kobieta zaskoczy gustownymi majteczkami w misie niż byle sznurkiem na tyłku... niestety teraz większość dziewczyn (nie chce obrażać dojrzałych kobiet) włoży na tyłek stringi i już myśli, że się za nia każdy będzie oglądać... trochę tajemniczości moje damy zaskocznie nas
popieram w 100% tego pana :d a ile radosci daja takie majteczki w misie na pupie ukochanej osoby {bez zadnych zboczonych kontekstow}
Ostatnio edytowany przez Kopek (2006-05-08 18:31:38)
Szczerze powiedziawszy to stringi są Moim Zdaniem niewygodne ;)i nie kapuje dlaczego dziewczyny wogóle je noszą skąd sie wzieła ta chora moda na stringi u dziewcząt
Szczerze powiedziawszy to stringi są Moim Zdaniem niewygodne ;)i nie kapuje dlaczego dziewczyny wogóle je noszą skąd sie wzieła ta chora moda na stringi u dziewcząt
Tego nigdy się nie dowiemy może niektóre z nas lubią się męczyć tak dla zabawy ;)
A wiesz co jest najgorsze Shizune , że niektóre dziewczyny myślą , że chłopaką podoba sie dziewczyna bardziej, jeśli nosi stringi [blee] a jak widac z wielu wypowiedzi mężczyzn na forum wcale tak nie jest
ee jakie wy stringi nosilyscie??
stringi tez moga byc wygodne i z pewnych estetycznych wzgledow lepsze pod obcisle ubrania...
ogolnie nie pamietam zebym zaczela je nosic, zeby sie spodobac chlopcom i nie, nie tylko stringi nosze (chociaz przykro mi, ze nie mam majtek w truskawki chlip...)
hmmm rozne wersje na temat tego jakie dziewczyny sie podobaja facetom slyszalam i jakos nigdy nie widzialam powodu by sie do nich stosowac - poza tym takie cos zakrawa na udawanie kogos kim sie nie jest, a szukanie w ten sposob pary prowadzi jedynie do pozniejszych nieporozumien :| (uuu to zabrzmialo powaznie... kto wie gdzie moge kupic majtki w truskawki w gliwicach?[los])
Co by nie mówić, to faceci tutaj mają oryginalne gusta i wcale nie ma się co dziwić. Wystarczy spojrzeć jakie majteczki noszą panie w anime (ot chociażby Ichigo). Zazwyczaj to są zwykłe białe pantsu, ale dzięki temu gdy spod spódniczki wystaje taka bielizna wygląda to wg. mnie bardziej sexy niż jakieś czarne stringi. Poza tym kto widział stringi w anime. Chyba by się nie przyjęło Dlatego też wydaje mi się, że chłopaki oglądający anime wolą to, co pokazuje sięw anime
[...] kto wie gdzie moge kupic majtki w truskawki w gliwicach?[los])
To może załatw sobie jeszcze szkolny mundurek z króciutką spódniczką
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-08 19:29:29)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
to ja proponuje zrzucić się dla koleżenki Lain na majteczki w kropeczki pełno takich w sklepach internetowych tylko powiedz nam droga prokurator nas za to nie zamknie??;p ups chyba tak skoro już studiujesz
edit: więc o jaki rozmiar Ci chodzi??
Ostatnio edytowany przez biszkopt (2006-05-08 19:33:17)
No tak ~Wanderer dlatego chłopcy którzy oglądają anime mają dość dziwne spojrzenie na dziewczyny, bo w anime wszystkie kobitki są chude , kształtne i normalnie ideał a w rzeczywistym świecie tak nie jest Wiesz ile dziewczyny przechodzą żeby być szczupłe ;)normalnie anorektyczki z nich sie robią
Wiesz ile dziewczyny przechodzą żeby być szczupłe ;)normalnie anorektyczki z nich sie robią
Wiem tylko, że dziewczyny mają fioła na punkcie swojej wyimaginowanej otyłości. Choćby facet przekonywał Was i co minutę, że nie jesteście grube, to i tak Wy wiecie swoje Ja jak słyszę od dziewczyny, że musi się odchudzić, to mnie nerwica bierze, bo zazwyczaj nie ma z czego. A potem jak mówisz, anorektyczki się robią.[baka]
No nie wiem ja jestem dziewczyną i nie mam fioła na punkcie swojej wyimaginowanej otyłość
Ba mnie też wkurza jak słyszę od koleżanki, która jest mojej budowy, że jest za gruba bo to by znaczyło, że ja też a tak nie jest
A co do stringów i innego rodzaju bielizny to każdy nosi co lubi i w czym mu wygodnie
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-05-08 19:43:48)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
ee w kropeczki sa zbyt pospolite
ja sie wole wyrozniac i lubie truskawki!!
edit: więc o jaki rozmiar Ci chodzi??
o mały
co do mundurka to byloby juz zbyt perwersyjne
edit: a ja mysle ze powinnam utyc!! jestem za chuda jak na moje widzimisie
p.s. w zwiazku z tym ze roznych znam ludzi (niektorzy nawet jak im sie smieje w twarz potrafia brac moje slowa za pewnik) byc moze przypominanie o tym nie jest konieczne ale w woli scislosci: nie bierzcie moich wypowiedzi zbyt doslownie tym bardziej ze zarowno czytajac te posty jak i odpisujac tarzam sie ze smiechu
Ostatnio edytowany przez Lain (2006-05-08 19:50:07)
A ja się zastanawiam dlaczego dziewczyny które są dość przy ciele nie wstydzą się i chodzą, w krótkich spódniczkach i bluzeczkach, a takie które są w miare zgrabne uważają że to nie ubrania dla nich I jak tu zrozumieć świat