Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
A jakoś u mnie nie działa a robię tak parę ładnych lat:(
Hehe...nic nie pozostaje jak tylko się całować[slina]
Ciekawe, czy to działa też na alergię na sierść
Ciekawe, czy to działa też na alergię na sierść
Jeśli facen nie będzie włochaty to może
Dobre jutro lece do lekarza dowiedzieć się czy aby nie mam na coś alergii jeśli tak to podpowiem mu co ma na recepcie nabazgrać[hehe]
Hehe. Ja nie mam alergii, ale stosuję profilaktykę:P
~Bekon
Właśnie moją dziewczyne złapała ostra alergia...[kombinuje] I już mnie nie ma:P
Mmmm... Na nic alergii nigdy nie miałem [zdrów jak trza] ale moja Kasia o tym nie wie...
a mi nic nie pomaga- nawet calowanie. Od trzech tygodniu nie wychodze z domu bo jestem chora [cholera] mam katar, kaszel i goraczke[deprecha] Jestem uczulona na siersc zwierzat, czekolade i pylki Od tego wszystkiego mam katar, a od kataru mi sie zawsze robi jakas wieksza choroba
Alergii nie mam, ale nigdy nic nie wiadomo, wiec profilaktyka przede wszystkim
pa3cja, tak z ciekawosci - na jaka czekolade? Bo czekolada sie sklada z wielu skladnikow etc., zaleznie od smaku i firmy choc sa jej glowne skladniki jak cukier, mleko, tluszcz etc. Wiec w takim wypadku ty przy kazdej czekoladzie jakies tam efekty odczuwasz jej istnienia? czy jak ? Ciekaw jestem bo pierwsze slysze - na czekloade oO?
Co do alergii, tez mam, rok temu mialem straszna wiosne i wiekszosc wakacji, oczy cale czerwone, lzawienie, drapanie i kichanie ;( Tera poki co jeszcze nie
Brac, to bralem kilka do tej pory, cos tam Zybano-podobnego, C.... jakos tam szlo, alertec i cosik tam
Aha.. no i nici z tej profilaktyki u mnie no chyba, ze jak rozglosze takiego news'a w szkole i ogolnie, to ktoras sie zglosi... :p
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-05-10 15:50:59)
pa3cja na pewno znajdzie się ktoś, kto zechce cię trochę dłużej poleczyć
pa3cja, tak z ciekawosci - na jaka czekolade? Bo czekolada sie sklada z wielu skladnikow etc., zaleznie od smaku i firmy choc sa jej glowne skladniki jak cukier, mleko, tluszcz etc. Wiec w takim wypadku ty przy kazdej czekoladzie jakies tam efekty odczuwasz jej istnienia? czy jak ? Ciekaw jestem bo pierwsze slysze - na czekloade oO?
Nie moge jesc czekolady, pic kakao, jesc zadnych wafelkow i nawet platkow czekoladowych. Raz na jakis czas moge, ale bardzo zadko Kiedy zjem za duzo czegis tego typu, to mam katar a od takiego kataru mam caly organizm oslabiony i choruje na jakies cholerne anginy[cenzura]. Biore rozne tabletki (alertec, singulair) ale one raczej nie dzialaja, i do tego moge miec astme i bede musiala miec jakies zastrzyki
pa3cja na pewno znajdzie się ktoś, kto zechce cię trochę dłużej poleczyć
napewno by sie taki ktos znalazl ale to cholera nie pomaga ani troche
Strony 1