Nie jesteś zalogowany.
A co myslicie o Hinoi Team???:>:D
Yy... to te te, co też ledwo od ziemii odrosły? Widziałam jeden ich klip na maxiorze
Nie dla mnie taka muzyka
a co to za facio tam jest?? w ogole oni cos znanego z anime spiewaja czy jak??
wejscie na rynek TH przypomina mi wejscie na rynek tego jak to sie zwalo... taki kruczy teledysk mieli pierwszy... ich wokalista troche starszy ale rownie brzydki jak ten od TH... sie moda zrobila kurde nie powiem... tzn pomijajac fakt ze czesc japonskich zespolow moge co najwyzej sluchac bo jakos nie przepadam za wymalowanymi od stop do glow czlonkami zespolow (a tym bardziej za piekna japonska moda na to by wokalista wygladal jak kobieta (niedaj boze z rozowym makijazem ) - facet powinien wygladac jak facet...)
z moich glosnikow leci w tej chwili Andreas Vollenweider wiec chyba nie musze mowic co sadze o tym co gra(?) TH - jak chce sluchac czegos ciezszego to siegam po Tool, Godsmak, Iron Maiden czy cos innego co jest muzyka.
Zgrzyt zaloz taki temat na jakims innym forum - dla nastolatek, moze one sie pokluca ku twej uciesze - tu zdania na temat th sa jasno okreslone albo samo th nieznane... (musze przyznac wam ludzie za to)
http://video.google.com/videoplay?docid … HINOI+TEAM <--- zobacz chyba pomyliłes z czyms innym spiewa tam znimi facet ale nie w makijazu (a to jest link jak same spiewaja)
Według mnie Tokio hotel jest do bani i długo niepociągnie na rynku muzycznym.
YATTA! Hinoi Team rządzi! Mam wszystkie płyty i kilka teledysków
PS. Pisałem całkiem serio
Edytka: Wszystkie płyty, to znaczy jedną
PS2. Tokio Hotel, nie wiem co to, bo nie interesuję się tym co teraz wychjodzi na Zachodzie.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-10 19:06:57)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Hinoi Team na Maxiorze <-- po obejżeniu tego załamałam się. Jak mówię, nie dla mnie taka muzyka.
Pff
Hinoi Team na Maxiorze <-- po obejżeniu tego załamałam się. Jak mówię, nie dla mnie taka muzyka.
Pff
E nio... nie lubisz takiej skocznej muzyki? To jak takie japońskie Vengaboys
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wanderer m aracje prezcie zto jest zajebise http://www.youtube.com/watch?v=cPpC9EaT … noi%20team <--zobacz to mnoze ci sie spodoba:D
tylko jakos jest lipna
Dakishimete King Kong all night long... [taniec][taniec]
[roftl][okej]
Niestety, jestem fanką Nirvany, Slipknota i Children of Bodom, więc nie dla mnie taka muzyka
~Makrunia, a ja słucham inaczej? Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Nightwish, Lacuna Coil i jeszcze wiele innych takich mocnych rytmów... A do tego jeszcze Hinoi Team
Ja wiem, że to kicz komercyjny, ale mnie to po prostu bawi jak to słyszę
eee to hinoi to takie japonskie disco - fanow pewnie ma sporo, mi nie wpada w ucho (moze dlatego tez ze nawet wyglad tych panienek mnie jako kobity nie przyciaga... dla panow moze to byc czynnik decydujacy by je ogladac bo ladne to sa)
jedno mnie jednak ujelo w tym teledysku co dales linka (muza jak na takie disco - choc nie mi oceniac bo ja tam na disco sie nie znam - da sie przegrysc ale uslyszalam raz, drugi nie bede )
to co mnie ujelo to, ze co widze japonski teledysk to te panny maja za grosz poczucia rytmu, a choreografia jest tak marna, ze przypomina mi szkolne minilisty przebojow co to sie dzieci przebieraja i tancza do muzyki madonny czy britney czy innych co tam teraz dzieci sluchaja... az tak bardzo szkoda im kasy na to??
tak czy owak jednak wole teledyskow japonskich nie ogladac, jesli juz podoba mi sie jakis kawalek, bo jakos mnie zniechecaja... nie wiem, moze ktos zna jakis wybitny, a ja przez nascie chybionych trafien mam po prostu zle zdanie wyrobione...
edit:
Ja wiem, że to kicz komercyjny, ale mnie to po prostu bawi jak to słyszę
no ogladac to mozna co najwyzej by sie posmiac z tym sie zgadzam
ale lepszy do tego jest ten utworek Night of Fire do ktorego linka dal ~Vanaheim - pan z tym brzuszkiem mnie ujal
Ostatnio edytowany przez Lain (2006-05-10 19:28:50)
Ja tam słucham wszystkiego od Alizee do Nightwish co mi sie napatoczy a Hinoi Team sa boskie
Tak se przed chwilą usłyszałem muzyke Blog 27 - coś tam... Co wy na takie coś? Ta akurat piosenka wpada nawet mi w ucho i zraz chyba ściągne ich piosenki i zlookam czego warte. Ale co wy na takie coś? Wiem, że topic o TH, ale po co mnożyć topici jak tu mówimy o muzyce (hmm miała byc Jmusic )
Czekam na ciekawe opinie
Ja tam i tak wole Hinio Team
Lol wlasnie ogladnalem tego teledyska i skojarzylo mi sie ze to ending ichigo 100% jest
Co do jmusic to praktycznie nie trawie (w szczegolnosci jpop) , bo jak na to patrze to jedyne slowa jakie mi przychodza na mysl to: KOMERCHA, KASA, KICZ. Nawet jesli piosenka ma jaka kolwiek wartosc artystyczna to moje pierwsze skojarzenia uniemozliwiaja przydlugawy kontakt . Utworkow z zakresu jmusic ktore mi sie podobaja to bardzo malo jest a te ktore sie podobaja to glownie dlatego ze stanowily opening/ending do jakiegos anime ktore mi sie podobalo Uzycie 3 razy slowa "podobać" to efekt zamiezony
Ogolnie preferuje klimaty rockowe (grunge punk metal) i NIE przepadam za black/death Wsumie to posluchalbym jakiegos np japonskiego punku - moglo by to fajnie brzmiec.