Nie jesteś zalogowany.
187.
Opening Day!! Konoha Moving Center
Chyba kolejny filler. Ale zauważyłem, że jakoś nie ma nowej "akcji" tylko jedno odcinkowe historie.
Może koniec jest już blisko.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-05-10 18:42:53)
ja sie zastanawiam jak bedzie z ta historia kakashiego jak dostal sharingana ... czy ujma to w anime? czy odrazu bedzie jak naruto wraca z treningu z ero senninem w sumie mogliby dac to z kakashim niz jakies dni kiby shino itd;p
Ostatnio edytowany przez Tkaczu (2006-05-10 19:02:47)
Jubei, naprawdę chcę abyś miał rację Ĺťebyśmy się tylko nie zdziwili potem...
mam pytanie wiecie moze jak nazywa sie ta piosenka co jak mieli misje z ta gwiazda to ta babka ja spiewala i czy mozna ja pobrac gdzies
"Natsuhiboshi", jest na gendou.com
Bo TokyoTV miało jakieś tam kłopoty i było z tego zamieszanie. Z resztą w relku DB jest o tym napisane, a fillery sa nadal dośc cieńkie, choć lepsze niże te na początku.
Aż miło sobie po zapychaczasz obejrzeć Naruto movie 2.
A co jeśli powiem, że mi się ostatni odcinek z Kibą podobał . Teraz sie tylko zastanawiam, kto pierwszy powie że nie mam gustu?[kombinuje].
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-05-12 21:10:29)
Hehe... Yunik nie masz gustu .
Przyjmuję to z pokorą[deprecha]
mi sie też ten odcinek spodobał. tylko zakończenie troche zrąbane. a w następnym odcinku będą jakieś tajemicze potwory
jakies japońskei yeti :p
jakies japońskei yeti :p
Które i tak dostaną Rasenganem,zaczynam się obawiać z powodu braku nowych technik nasz Naruto może nie przeżyć starcia z Sasuke. Gdzie jest ero-sensin?
BeAsTMaStEr napisał:jakies japońskei yeti :p
Które i tak dostaną Rasenganem,zaczynam się obawiać z powodu braku nowych technik nasz Naruto może nie przeżyć starcia z Sasuke. Gdzie jest ero-sensin?
Zgadzam sie w 100%, to bedzie tajiu kage bunshin+rasengan i skonczy sie dzien dziecka(wlasciwie jak w kazdym starciu naruto) no chyba ze bedzie kyubi to przynajmniej zobaczymy czerwona czakre xD !! dołanczam sie do pytania ? gdzie zboczony pustelnik (ero-sennin) ???? -_-"
Ostatnio edytowany przez Daichi (2006-05-13 09:57:55)
Siedzie pewnie w barze z jakimiś panienkami.
Ĺledzi tych gości z Akatsuki.A do starcia Sasuke z Naruto raczej szybko nie dojdzie, chyba nawet w mandze do tego nei doszło jeszcze.