Nie jesteś zalogowany.
Co sadzicie o długich włosach u chłopaka ??
zawsze chcialam miec chlopaka z dlugimi wlosami
Mam dlugie i nie narzekam
Teraz jeszcze tylko brode do kompletu zapuszczam
Sam się nad tym zastanawiam...
Cóż...pochwalę się, że zapuszczam sobie z tyłu tzw.: "ogonek" Już ma całe 8 cm A mam zamiar nie ścinać go przez dwa lata :] i mam nadzieję, że do tego czasu urośnie mi gdzieś do połowy pleców
chciałem mieć długie włosy ale mi sie kreca strasznie a nie naleze do tych co kochaja grzebienie[placze]
Ja sobie prawie zapuściłem to mnie zle podcięła fryzjerka i musiałem znowu je przyciąć [papatki]myslałem ze ja zabije [zly][rip] , trudno się zapusza bo na początku głupi wyglądają
Ostatnio edytowany przez Nevon (2006-05-10 21:01:07)
moj brat ma do ramion i zapuszcza
wyglada jak psychopata tudziez "japonska dziwka"
jak lubia mowic mu qmple
Ogolnie jesli chlopak potrafi sie uczesac w kucyk
(co wbrew pozorom nie jest takie proste jak wynika z mojego doswiadczenia - wielu panow ma z tym nielada problem i wyglada potem co najmniej zabawnie...)
to czemu nie... alternatywa to zawsze nosic rozpuszczone
ja miewam slabosc do panow z dlugimi wlosami...[los] jak wiele kobiet chyba
ale dlugie wlosy bywaja meczace wiec zastanow sie czy chcesz cierpiec dla piekna
Moi kumple maja długie włosy i jest OK ^_^ tez zaczołem zapuszczać na dready ale ponoć źle wyglądalem =_= więc siostra koleżanki, która jest fryzjerką, mnie przycieła troche, wycieniowała i teraz jest ponoć naprawde dobrze ^_^ (dalej zapuszczam na dready)
Ja jako dziewczyna oświadczam: długie włosy u chłopaka są zaje*iste. Zawsze podobali mi się długowłosi
Ale taki chłopak musi o włosy zadbać, bo jeżeli chodzi z kluchami to nie jest to za atrakcyjnie i nie wygląda za estetycznie XD
W szczytowym momemcie miałem prawie do pasa. Broda też już była.
ales bishonenami zarzucil
Haha Teraz #garcol mi się z kozłem kojarzy
ROTFL!
nie no bez przesady nie takie włosy do pasa czy do ramion jak jacys metale
Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. Ĺťbeyś się nie obraził
Hehe, uznałem to za komplement
nie no bez przesady nie takie włosy do pasa czy do ramion jak jacys metale
Chociaż noszę ramonę i miałem długie włosy to nigdy nie uważałem się za metala. To inni tak mnie klasyfikowali